Професионални серии за коса - тема 114

• 117 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Ани, дай линк на тая термозащита на Сексито?  Спрей ли е или серум? Ти като я ползваш преди сешоар, слагаш ли други финиши или само по нея? В смисъл има ли и други свойства освен да пази от топлината? Ползвала ли си някои от термозащитните кремове на Керастаз да сравниш като действие?
Ето https://www.arlen.bg/product/2818/termozashtiten-sprey-do-450-gr … ow-out-125ml.html
От известно време ползвам по един, максимум два финиша. Когато ползвам нея, почти винаги е само тя. Не харесвам нито една от защитите на Керастаз, защото не се разбирам с кремообразните продуктите. Термото с кимион на Лореал поради същата причина не го харесвам. Изобщо кремове не харесвам. Единственото изключение беше крема на Маракеш за връхчета, но вече и той не ми понася.

# 631
Оранжевата Moisture Velvet...Stuck Out Tongue Winking Eye

A Sekxito какво консистенция има? Омекотява ли или прави плътна косата след използване? Колко слагаш на едно миене?

# 632
  • Бургас / София
Зелената серия мисля. Води се за изтощена и боядисана коса. Аз лично бях доволна от лилавата,но нея я спряха.

# 633
Има 2 зелени серии, тъмно зелената не е хидратираща, светло зелената има масла и е по-хидратираща...

# 634
  • Бургас/Пз
A Sekxito какво консистенция има? Омекотява ли или прави плътна косата след използване? Колко слагаш на едно миене?
Спрей с маслена консистенция, мазничък си е доста. За мен е изключително хидратираш, прави косата изключително мека Някои момичета не го харесват, защото им идва прекалено мазен, на мен лично обаче точно това ми харесва. Не става да се пръска на суха коса.

# 635
Ani, благодаря ти... С тази маслена консистенция май не е за мен... На мен маслените финиши ми правят фризи косата... Не знам защо, но така се получава... Rolling Eyes Толкова видове олио смених и всички на влажна коса ми докарват фриз и бухналост... По-добре е като ги ползвам на суха коса... А термото няма как да слагам на суха коса... newsm78

# 636
  • Бургас/Пз
Ani, благодаря ти... С тази маслена консистенция май не е за мен... На мен маслените финиши ми правят фризи косата... Не знам защо, но така се получава... Rolling Eyes Толкова видове олио смених и всички на влажна коса ми докарват фриз и бухналост... По-добре е като ги ползвам на суха коса... А термото няма как да слагам на суха коса... newsm78
Категорично не става на суха. Пробвай термото на Филип кингсли има малки опаковки

# 637
Има 2 зелени серии, тъмно зелената не е хидратираща, светло зелената има масла и е по-хидратираща...

Все се чудя сериите с масла дали имат същия ефект като самите масла - да свалят боята?
 Аз съм с балеаж - месечно боядисвам само корен, дължините ги освежавам на няколко месеца веднъж  затова все гледам да пазая боята.

# 638
Маслена термозащита аз имам S factor Tigi за преса, много е мазна. Първо слагам кремообразна термозащита на мокра коса, суша, после Tig- то на суха и минсвам с преса. Става супер блестяща и права.
Да ви се похваля от доста време не бях ползвала Тераписта, тъй като дължините са ми все сухи и днес с Ш и М терапист косата ми е супер мрка и пухкава.

# 639
Категорично не става на суха. Пробвай термото на Филип кингсли има малки опаковки
Аз изхабих две опаковки, но не бях прочела, че се слага на влажна коса....Викани на суха го слагах. Не съм имала проблеми, предпазва ми идеално.

# 640
  • Бургас/Пз
Аз изхабих две опаковки, но не бях прочела, че се слага на влажна коса....Викани на суха го слагах. Не съм имала проблеми, предпазва ми идеално.
Добре де как става, аз като го сложа на суха, косата става мазна. Ти после минаваш с преса ли?? Защото иначе какъв е смисъла да се слага на суха, нали трябва да защити от сешоара??

# 641
ani, след като съм я изсушила със сешоар, пръскам на няколко места в долия край, сресвам с малък гъст гребен и минавам с пресата. След като се изправи, не ми седи мазно, а блестящо (или поне на мен така ми се струва)  Mr. Green.

# 642
  • Бургас/Пз
ani, след като съм я изсушила със сешоар, пръскам на няколко места в долия край, сресвам с малък гъст гребен и минавам с пресата. След като се изправи, не ми седи мазно, а блестящо (или поне на мен така ми се струва)  Mr. Green.
Така съм съгласна, но аз го ползвам с цел "сешоар" и затова не пръскам на суха, просто много, много рядко ползвам преса.

# 643
Преди да започна да се боядисвам ползвах термозащита на Лореал на мокра коса, после сешоар и веднага след това преса. От боядисването, състоянието на косата ми много се влоши и реших да ползвам тази супер мазна термозащита преди пресата. Пробвала съм я на мокра коса преди сешоар и много ми утежни.

# 644
А термозащитния крем Митик ойл каква консистенция има ? Крем или мазно като олио?
Другото което гледах е спрея Chi iron guard и термозащитата на Напура? Може ли отзиви и за тях? 

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 17:15 от lunna pateka

Общи условия

Активация на акаунт