Професионални серии за коса - тема 114

• 117 207
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ако въпросът е насочен към мен, аз на лореал ползвах ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM THERMO CREAM, която е като крем.

# 646
А термозащитния крем Митик ойл каква консистенция има ? Крем или мазно като олио?
Другото което гледах е спрея Chi iron guard и термозащитата на Напура? Може ли отзиви и за тях? 
На Митик е крем. Чи едва ли ще ти хареса, той доста втвърдява косъма, а напурата е като олио. Не е супер мазна, обаче, приятна е.
Аз имам едно мини на Чи тотал протек, то е като кремче, доста леко и ми харесва. Аз съм най-голям фен на Кератин термика по принцип, но и това на Чи е хубаво.
Като спрей имам едно на Вела от Ейми серията, което също не е лошо, не втвърдява особено. Имам и на Алтерна от хайверената серия, ама то ми е съвсем като вода, трябва да го пратя в размените.
Аз пропуснах какъв вид термо търсиш май беше спрей Satisfied
Горещо препоръчвам и термото на Секси хеър, което е за преса. то вече се слага на суха коса, леко е мазно, но след пресата попива. Като аерозол е пръскалото. То  ми е другото любимо, ама нещо все не стигам пак да го взема.

# 647
Аз имам кремовете Нектар термик и Кератин термик, не се изправям, косата ми е права и дълга... Суша със сешоар или само корените и оставям да изсъхне сама, или се опитвам с четка и сешоар малко да оформя.. Та не ми трябва нещо супер мазно и силно.. Понеже мисля да си взема електрическа четка, искам някаква лека термозащита която да е и с омекотяващ ефект... Т.е. 2 в 1 - хем топлинно да пази, хем да е вместо обичайния финиш... И май предпочитам като спрей да е и да няма фиксация. .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • Варна
 При наличието на нектар термик друга защита от четката не ти трябва. Така или иначе подсушаваш до някъде със сешоара и после довършваш с четката. Ползвам въртяща четка повече от половин година  косата ми е дълга и изрусена и е в добро състояние/показвала съм я/. Силно термо за суха коса ти трябва само ако ще ползваш преса,в което като те чета силно се съмнявам  Laughing.

# 649
За iron guard-а на Чи мога да кажа, че се усеща доста "протеинов", втвърдява косата.

# 650
Как всъщност разбирате, че термозащитата си върши работата? То не е видимо и аз не мога да кажа, че еди кое си термо защитава, пък друго не.

# 651
  • Варна
 Ами то си личи по косата  Laughing Ако не личи,че сте ползвали топлинни уреди значи термото действа.

Мацки аз съм меко казано в потрес гледайте

Това е моята коса,която категорично беше охарактеризирана като опърпана и смотана в една друга тема преди месец два  Laughing Laughing. Това е резултата от два пъти ползване на маската на Olioseta Oro Del Marocco и един път Терапист за около 10 дни. Току що измих с новата си придобивка Алтерна интенз и сложих  Olioseta . За финиш съм ползвала една помпичка от ресторе кремчето на Ливинг и нектар термик. Духнах само малко корен със сешоар. Никога ама никога косата ми не е изглеждала така без специално оформяне  Laughing

Категорично си посипвам главата с пепел за твърденията,че косата ми не харесва Алтерна и безсулфатни шампоани като цяло. Тоя шампоан е просто вълшебен и си струва всяка стотинка.  Поръчах го на риск,че и набутах една форумна дружка да си делнем литър  Laughing. Е струвало си е.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 20:07 от prinzesata

# 652
Благодаря момичета, явно ще карам с термокремовете, които имам... Понякога ми се иска да се накъдря, тогава ми трябва някакъв термо-спрей да пръсна на суха коса преди машата.. Кремовете не стават, ще лепнат... В салона ползват някакъв термо-спрей като дезидорант и пръска обилно в корена и по дължините, няма никакво омазняване, замърсяване или други странични ефекти... Но не е от познатите ни професионални марки... Някой да е ползвал подобен термо-спрей?

prinzesata, много ти е хубава косата и цвета... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 20:48 от lunna pateka

# 653
  • Варна
Провокирана от вашите мнения за Olioseta oro del marocco отидох до Рибоците да си взема подхранващата маска, но беше свършила. За първи път ме обслужиха толкова любезно,даже ми направиха карта лоялен клиент, а преди съм правела по-големи сметки и никой не ми е предлагал дори. Има тестер на подхранващото олио - пробвах го има много лек аромат и си взех за проба едно 30мл. Взех и термозащитен крем. Дадоха ми тестер на подхранващата маска. В магазина имаше повече неща  отколкото в сайта. Имаше тестер и на Marrakesh split ends страхотно мирише и мисля другия път него да взема. Peace
http://prikachi.com/images.php?images/502/9147502A.jpg 

# 654
Принцеса, косата ти е разкош, не виждам нищо опърпано. То някой хора пишат какво ли не.

# 655
  • Варна
  Мацки благодаря  Hug bouquet

Не  е точно така  Laughing и дамите имаха право. Имам си в блондинската тема една любима съфорумка,която редовно ме приземява  Joy,но съм и благодарна. Благодарение на нея отказах пресата.  По-горния пост го пуснах не с цел да се фукам,а да споделя мнението си за шампоана AlternaCaviar Moisture Intense Oil Creme и маската Olioseta.

Вземала съм във времето първо хидратиращия,после пробвах и рипеър и не се разбрах и с двата. Тоя обаче е точно за моята изрусена коса. В чуденка съм дали да поръчам и балсама,но това означава тотално да пенсионирам шкафа с Керастази  Laughing та ще видим.
   Маската е алтернатива на Марокан,но ефекта Уау идва с натрупване не е от раз като при нея вероятно поради по-бедния на силикони състав за сметка на полезните масла.

tedi133 аз винаги съм била доволна от рибките  Laughing макар,че в 99% от случаите когато съм влизала импулсивно нямат това,което поискам. Сподели като пробваш термото,а маракеш си е класика  Laughing обожавам го макар,че напоследък драстично намалих използваното количество. Имам,чувството,че след близо година ползване и липса на какъвто и да било цъфтеж вече няма същия ефект  Sad.

# 656
  • Варна
prinzesata ще споделя като го пробвам Peace На първо четене консистенцията е по-скоро флуид отколкото крем (течно е) и аромата е като стар бръснарски крем,,,дано не се задържа, защото хич не ми допада. За сметка на това олиото много ми хареса, надявам се и маската да ми допадне Crazy

# 657
  • Варна
 Ааа това за аромата нещо средно между Крем за бръснене Каро и одеколон Тройной го писах още на първо четене като ги взех  Joy. Споко не е траен аромата. Маската е супер за коса склонна към сухота и имаща нужда от подхранване. Олиото ми е.....абе олио  Laughing щерката го харесва,а и ми спаси парфюмното на Хроноложист от лапичките и тъй,че е супер  Laughing.

# 658
  • Karlovo
SmileSmileSmileАз днес си получих мострите на Olioseta oro del marocco ,сложили са ми шампоан ,маска ,олио и от маската за блясък .Пристигна ми и шампоана на AlternaCaviar . Сега се чудя кое първо да пробвам и как да ги комбинирам . Не съм отваряла още мострите и ще се мръщя на аромата когато съм си сама в банята Simple Smile .

# 659
  • София

Мога да преотстъпя код за 5% отстъпка от Арлен. Важи до днес. Ако на някой ще свърши работа - на лични. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт