Професионални серии за коса - тема 114

• 117 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Отново ти благодаря!  bouquet

1. и двете ми бременности бяха отдавна
2. сешоарът ми е големият лидълски и съм много доволна от него
3. чиста хидратация, която не е "маслена" за мен е балансиращият хидратиращ балсам ApHogee Balancing Moisturizer - бюджетен продукт с отлично действие за моята коса  Heart Eyes

# 31
Отново ти благодаря!  bouquet

1. и двете ми бременности бяха отдавна
2. сешоарът ми е големият лидълски и съм много доволна от него
3. чиста хидратация, която не е "маслена" за мен е балансиращият хидратиращ балсам ApHogee Balancing Moisturizer - бюджетен продукт с отлично действие за моята коса  Heart Eyes

На същото мнение съм за хидратиращите продукти! В допълнение хидратиращо ми действа и една ампула на La Bioestetique, която ми сложиха в салона два пъти!

# 32
  • София
1. Професионални грижи и бременност? Споделете вашия опит.
- Все още не съм била бременна, но предполагам, че бих заложила на нещо по-зичистено като състав.

2. Какъв сешоар ползвате в момента? Кой сешоар е вашата мечта и защо?
- Bosch с йонизация и кеър функция. Не е профи, но пък за сметна на това съм много доволна.

3. Най-хидратиращият продукт на всички времена за вас е?
- Макадамия и Мароканойл

# 33
  • Варна
 Бременна бях в зората на демокрацията 91-92г. та.... тогава хабер си нямах от профи козметика  Grinning. То Елсев шампоан и маска си беше лукс и се купуваше от кореком  Laughing.  Бях с коса до кръста и плитка дебела колкото китката ми. Като се роди дзверо просто я отрязах така както си беше на плитка-нямах време и сили да се занимавам с нея. Като стана пубер и ревна за треси една перукиерка и направи от въпроснаха плитка разкошни треси  Laughing.
  Най- хидратиращия продукт за всички времена за мен е домашния еластисайзер. Иначе от профи продуктите категорично Марокан с кафявата капачка. Хрома рич също си е лигава. От финишите нектар термик-обожавам го.
 Сешоар....до миналата година ползвах един архаичен филипс сигурно 10г. Предаде ме и взех един Лидл-ски голям. Това чудо тежи сигурно 1 кило и ми откъсва ръката,но иначе е с прилична йонизация. От няколко месеца ползвам въртяща четка на ровента,та няма да направя бицепс с Лидлския  Joy. Иначе съм планувала и аз паралукс ама все излиза нещо по-належащо.

# 34
Страхотна темичка, момичета bouquet

1. Най-скорошната ми бременност е отпреди.... 17 год. Mr. Green Ползвала съм само евтина козметика за коса и косата ми растеше като луда. Косопада преборих като я отрязах.
2. Ползвам един " Филипс" - ужасно си го харесвам- и четка "Ровента", като с въртенето все още не се справям, но иначе чудно ми изглажда косицата
3. Косата ми в тоя сезон започва да обича хидратация и най-добре се отразяват олиото на Вела. кремчето за разплитане на Маракеш и 10 в 1 на Лакме.
До скоро 5 в 1 на Ливинг Пруф ми стоеше като хидратираш финиш, обаче, вече за втори път след него ми се вдървява косата Crossing Arms

# 35
1. Професионални грижи и бременност? Споделете вашия опит.
Не съм била бременна, но ще са ми интересни отговорите ви, за да знам, когато се случи.
2. Какъв сешоар ползвате в момента? Кой сешоар е вашата мечта и защо?
Най-обикновен на Taurus, но ми върши работа. Какви са предимствата на Парлукс, за да си мечтаете за него?
3. Най-хидратиращият продукт на всички времена за вас е?
Мароканойл - хидратираща маска и маслото, както и еластисайзъра.

# 36
  • Varna
Предимствата на Парлукса са че е щадящ към косата( но все пак не трябва да се ползва максималната степ), прави я гладка и лесна за оформяне. Изсушавам се бързо, а косата ми е до кръста почти и е гъста.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 22:36 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 37
  • София

Момичета, благодаря ви!  Hug

Ще поръчам Олео релакса, с риск да ми го натресат с изтекъл срок на годност. Всъщност, серията спряна ли е от производство или е преустановено зареждането и в България?

# 38
1. Започнах с профи продуктите след като родих. Преди това не се интересувах от темата.

2. В момента ползвам сешоар на Ремингтън, сравнително доволна съм от него. Иска ми се да го сменя с Парлук Адванс Лайт. Сешоарът мечта обаче ми е на Дайсън, обаче толкова пари за сешоар няма да дам...

3. Единствената серия, с която успях да си прехидратирам косата на няколко поредни миенета, а съм пробвала всичко, изброено като хидратиращо до момента в темата, това е анти фриз серията на InSight. Години наред търся улта мега хидратираща серия и най-накрая я намерих.

# 39
Ще поръчам Олео релакса, с риск да ми го натресат с изтекъл срок на годност. Всъщност, серията спряна ли е от производство или е преустановено зареждането и в България?
Не е спряна от производство, има си я в официалния сайт на Керастаз, даже и тя е с подновените опаковки. В lookfantastic има всичко от серията налично Peace

# 40
1. Започнах с профи продуктите след като родих. Преди това не се интересувах от темата.

2. В момента ползвам сешоар на Ремингтън, сравнително доволна съм от него. Иска ми се да го сменя с Парлук Адванс Лайт. Сешоарът мечта обаче ми е на Дайсън, обаче толкова пари за сешоар няма да дам...

3. Единствената серия, с която успях да си прехидратирам косата на няколко поредни миенета, а съм пробвала всичко, изброено като хидратиращо до момента в темата, това е анти фриз серията на InSight. Години наред търся улта мега хидратираща серия и най-накрая я намерих.
Коя марка е тази серия?

# 41

Супеер! От кога чакам отзиви тъкмо за тази серия. Веднага поръчвам  bouquet

# 42

Коя марка е тази серия?
http://www.marvi.bg/rolland-insight-anti-frizz-hidratirashta-mas … 250-ml-11299.html

# 43
Руса мама серията е на rolland .

# 44
  • Пловдив
Момичета, от кой термозащитен крем/спрей сте доволни? Нещо не мога да намеря подходящ за моята коса. Предпочитам кремове. Ползвала съм Нектар термик - не ми хареса, и Архитекта - прекалено протеинов ми е. Също така имах спрея на Секси хеър - не успях да преглътна мазната консистенция  Simple Smile, както и този на Мокоранойл - той пък леко ми втвърдяваше косата, а аз нямам нужда от допълнително втвърдяване на иначе твърдата ми коса.
В момента използвам крема с масло от черен кимион на Лореал. Той горе-долу става, но пък като че ли леко ми утежнява косата.Гледам и спрея на Керастаз от серията Discipline, какво ви е мнението за него?

Общи условия

Активация на акаунт