Професионални серии за коса - тема 114

• 117 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Някой ползвал ли е боите на keune?

# 76
AlexaS благодаря ти  bouquet Ние сме от провинцията, и не знам така за шир употреба в някой магазин дали може да се намери. Другите два магазина знам, че в СОфия ги има, и он лайн, ама навън...ме съмнява.

# 77
  • Пловдив

Аз само с тях се боядисвам и много съм доволна.

# 78
Аз пак да попитам какви слънцезащитни спрейчета сте ползвали и от кои сте доволни?  Rolling Eyes

# 79
  • Пловдив
Аз преди време бях използвала Сахара Orofluido, но нещо не останах впечатлена. Миналата година ползвах СС крема на Керастаз - не знам доколко предпазва, но поне косата не ми се пресушаваше от слънцето. Тази година ще продължа със него.

Май най-накрая успях да си хидратирам и омекотя сухите крайчета. Днес за пръв път се измих с ш-на Alterna Caviar Moisture Intense Oil +хидр.маска на Мороканойл. За финиш сложих хидрат.крем Мороканойл. За пръв път си усещам косата сериозно напоена и без фриз. Мислих, че ще стои мазна или като немита, но не. Супер лесно я изсуших и се изправи много добре. Ще видя тази комбинация в дългосрочен план как ще се отрази. Отдавна търсех продукт, който така добре да хидратира и май го открих в лицето на шампоана.
Досега съм ползвала много хидратиращи продукти - на Макадамия, на Алтерна, на Керастаз, на Мороканойл. Надявам се това най-после да е най-добрата комбинация за моята коса.

# 80
  • Karlovo
Аз миналата година ползвах шампоан и маска на Лореал за слънце ,нямах поражения след морето ,но тогава не бях чувала за професионална козметика. Сега и аз ви следя за хубав слънцезащитен финиш, имам си още от Лореала.
Аз днес пробвах Living Proof Full ,шампоан, балсам и крема , и много ми харесва косата как стана .Една мека ,обемна и подвижна без да е утежнена .

# 81
1.през бременността въобще не си спомням какво съм ползвала.  Rolling Eyes
2.Парлукс 385
3.ш.Сатен 2, Маскинтенз за плътна коса, оранжевата ампула фузиодоз, много хидратиращ ми е и лилавият ш.на Афоджи, старата версия Лореал термокрема с кимион ми беше любим,жалко че вече го няма  #Cussing out , сега взех новият вариант но не е същото.

Накупих си доста ампули,нещо ме е хванал мерак да експериментирам,ще пиша скоро.
Някой има ли идея на Нутрифайър ампулата как се ползва,в бързината забравих да попитам  Embarassed чудя се дали да слагам маска след нея.

И на терапия в салон ми се ходи, дайте идеи за нещо ново.

ПП на мен Денсифик (ш и м ) нито ми е дразнил,нито пресушавал-обаче повече от 3 пъти подред май не съм го ползвала.

# 82

Там, където се боядисвам ще ги добавят към асортимента си и мисля да пробвам, но не разпитах подробно. Само един вид ли са? Амонячни/безамонячни? Правят ли хубав блясък?

# 83
  • Пловдив

Там, където се боядисвам ще ги добавят към асортимента си и мисля да пробвам, но не разпитах подробно. Само един вид ли са? Амонячни/безамонячни? Правят ли хубав блясък?

Амонячни и безамонячни са.  По-тъмните цветове имат блясък, но зависи и от състоянието на косата. Това е...относително... При по-светлите тонове асортимента е с впечатляващи цветове, невероятни руси нюанси  Heart Eyes. Не съм виждала бляскава, руса коса на живо  Peace.  Може и да не съм наблюдавала старателно. Хубави са боите на Кюн.

# 84

Амонячни и безамонячни са.  По-тъмните цветове имат блясък, но зависи и от състоянието на косата. Това е...относително... При по-светлите тонове асортимента е с впечатляващи цветове, невероятни руси нюанси  Heart Eyes. Не съм виждала бляскава, руса коса на живо  Peace.  Може и да не съм наблюдавала старателно. Хубави са боите на Кюн.

Аз съм в тъмната гама. Значи мога да очаквам блясък. Предполагам, че амонячните им също са щадящи? Благодаря ти  bouquet

# 85
  • Пловдив
При сръчен фризьор с качествена четка, сешоар и съответния финиш, може да "заслепиш" присъстващите, щом си в тъмната гама. Даже и без Кюн  bowuu. Не се шегувам. Всичко е въпрос на коса и точния професионалист. Ако ползваш 3% окислител, разбира се, че няма да ти навреди кой знай колко на косата. 12 % обаче е друга бира- там косата започва да се къса, независимо от марката боя, вложените пари, грижите, баенето и ухажването. Знам го от личен опит.

# 86
При сръчен фризьор с качествена четка, сешоар и съответния финиш, може да "заслепиш" присъстващите, щом си в тъмната гама. Даже и без Кюн  bowuu. Не се шегувам. Всичко е въпрос на коса и точния професионалист. Ако ползваш 3% окислител, разбира се, че няма да ти навреди кой знай колко на косата. 12 % обаче е друга бира- там косата започва да се къса, независимо от марката боя и грижите, баенето и ухажването. Знам го от личен опит.

Съгласна! Ще ги пробвам определено. А относно продуктите им грижа за коса?

# 87
Съгласна! Ще ги пробвам определено. А относно продуктите им грижа за коса?
Аз не ги харесах Кюн, може и да не са били подбрани правилните продукти, но не съм възхитена.
Кое конкретно те интересува ?

# 88
  • Бургас / София
Запис, после ще отговоря на въпросите Simple Smile) Един бърз въпрос каква четка за коса да си взема и какъв серум за нацъвтяла коса? Благодаря предварително Simple Smile

# 89
На Кюн харесвам зелената маска so pure, действа ми много хидратиращо. Другите им продукти от същата серия не ми допаднаха. Промених мнението си за еластисайзъра на philip kingsley, след като го съчетах с друг шампоан и маска, косата ми стана супер. Най-доволна съм от това, че не е толкова мазен, като домашния и се отмива лесно.

Общи условия

Активация на акаунт