Професионални серии за коса - тема 114

• 117 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
prinzesata  Heart Eyes Hug bouquet

JLo  къде се губиш?  Hug

Значи утре,жива,умряла,трябва да стигна до Рибата  Mr. Green Laughing
Зарязах темата за да се видя в пари  Mr. Green
Предупреждението в началото на темата ми звучеше много преувеличено, но ето, че е факт. За два месеца сумати пари пръснах, ужас  ooooh!
А още колко неща искам да си купя не е истина  Laughing

Ти с коя боя си намазана?

# 541
От новата марка, супер изсветляващата серия. Смесих 2 цвята и сега тръпна дали ще мога да движа пред хора, или ще тичам за боя.... Laughing

# 542
Хахаха голяма мания по тая боя значи  Laughing
На мен пък много гъста ми се стори, даже разреждах с вода да я нацапотя по дължините.
Хайде чакаме снимки.
А ето моя цвят, постигнат с 7.3, почти същия цвят се получи, малко по-тъмен и ми уби рижавото, но не знам колко ще издържи.

# 543
Много моля момичетата, които ползват пресите Изо Бюти и разбират, да ми кажат пауновата от кой вид и за каква коса е  Praynig
Hug

# 544
Много е добре, видях те в блондинките.

# 545
  • Бургас/Пз
Хахаха голяма мания по тая боя значи  Laughing
На мен пък много гъста ми се стори, даже разреждах с вода да я нацапотя по дължините.
Хайде чакаме снимки.
А ето моя цвят, постигнат с 7.3, почти същия цвят се получи, малко по-тъмен и ми уби рижавото ...
Може ли пак снимката, може и на ЛС, че я изтървах, а много ме интересува цвета

# 546
Ани, снимката все още е в цитирания пост и аз я виждам

# 547
Потресена съм от корените си  Joy Боята наистина изсветлява доста, косата ми е мека, но щетите ще ги видя до 2 седмици, сега е рано. Но корените....ах корените....бяха много големи и сега искрят  hahaha hahaha hahaha И понеже съм отчаяна, намазах ги пак  ooooh! нямам избор, така отказвам да се покажа. Дължините емулсирах за 5 минути и станаха разкош  Crazy
Ще опитам да кача снимка някак. Ох, довечера съм на рожден ден....не знам как ще изляза.... Ако след втория опит не стане, ще измия с виолетовия шампоан на Лакме и ще ходя розова hahaha

# 548
  • Варна
 Как искрят я обясни? Какво е станало да не са рижави?

# 549
# 550
  • Варна

Ужас  #Crazy с какъв оксидант се намаза? Сори,че разпитвам ама заредих и аз 10.1 само,че с двоен оксидант 12-ка/друго на моята коса не работи/ и да знам да не изям дървото и аз.

# 551
Много моля момичетата, които ползват пресите Изо Бюти и разбират, да ми кажат пауновата от кой вид и за каква коса е  Praynig
Hug
http://beautybg.bg/преси/spectrum-pro-peakock
Чети Simple Smile

# 552
Много моля момичетата, които ползват пресите Изо Бюти и разбират, да ми кажат пауновата от кой вид и за каква коса е  Praynig
Hug
Чети Simple Smile
Благодаря  Hug но не ги отварям, мисля, че имам проблеми със сървъра
редакция, успях с копи, обаче продължавам да се двоумя, защото моята коса хем е тънка, хем е непокорна.
Трябва да избера титаниеви или керамични плочи искам...

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 17:14 от milanda

# 553
Здравейте, можете ли да ми препоръчате маски за коса, които да придават тежест/ гъвкавост на косата (кофти е да не мога да кажа това, което искам  Laughing ) Проблема ми е, че краищата ми седят едни твърди изпънати. Принципно косъма ми е плътен, но не твърде. Косата ми е боядисана, дълга под раменете, леко чуплива, избягвам да я суша и преса ползвам 1-2 пъти годишно. Преди година свалях черна боя (10 години все черна се боядисвах) Уговорката беше да ми се сложи Олаплекс (изпитано, действа ми много добре), но накрая се оказа, че ми е сложила "нещо като Олаплекс", с което работела. Та така от тогава голяма мъка с тази моя коса. Благодарение на вашите мнения разбрах, че не се взима просто маска и, че понякога трябва хидратация друг път протеин. От половин година ползвам професионална козметика и уж имам някои продукти, от които усещам косата си ОК, но от както се стопли нищо от това което ползвам не влияе на пустите краища  #Crazy. Извинявам се за дългия пост. Дано съм дала нужната информация.
Скрит текст:
Ще съм благодарна и на препоръка за салон във Варна, който работи с Олаплекс на поносими цени,
 че косата ми плаче за боя и подстригване  Blush

# 554
  • Варна
 Вземи си Олаплекс от Рибата и си го носи в салона в който ще отидеш. Не се хвърляй на скъпарски салон. Относно засушаването сега лятото и аз мрънках до вчера. Виж по-нагоре ревюто ми на Olioseta Oro Del Marocco . Маската ми реши тоя проблем. За връхчета специално може и някой финиш да добавиш.

Общи условия

Активация на акаунт