Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Колко много съм изпуснала ooooh! Прекрасна темичка. Записвам се и почвам да чета назад.

# 256
Аз бих ги използвала в Малинов, ако всичко друго е проверено. Първо, защото и аз нямаше да искам да чакам 3 месеца и второ, защото ЗЕТ е относително елементарна процедура. Ако видиш, че хормоните и/или лигавицата не се движи като хората, канселираш и толкова.

# 257
Аз бих ги използвала в Малинов, ако всичко друго е проверено. Първо, защото и аз нямаше да искам да чакам 3 месеца и второ, защото ЗЕТ е относително елементарна процедура. Ако видиш, че хормоните и/или лигавицата не се движи като хората, канселираш и толкова.

И аз мисля като Кристи. Освен това мисля, че в Малинов сега ще се стараят, поне доколкото могат.
При моя ЗЕТ колко пъти питах Калчев за формата и дебелината на лигавицата, както и за размера на миомата - нищо не ми отговори нито веднъж, как бих могла да преценя да канцелирам или не само по хормоните?

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 09:19 от lady_Joy

# 258
Сън много съжалявам, прегръщам те силно  Hug Ще съставите план с док и следващия​ опит ще е  твоят.
Рени ЧРД бъди жива и здрава много щастлива и успешна. Пожелавам ти следващия рожден да си мама. Имаш силно стиснати палци от мен, успех Praynig

# 259
Дели, постъпи така, както го чувстваш ти. За навалица не се притеснявай. Миналата година доста се бяхме събрали след лятната почивка, но изобщо не беше навалица, каквато очаквахме. Сега обаче ще е различно, защото може да си създадат някакви нови правила и методи на работа и само времето ще покаже кое точно е най-ефективно.

# 260
Ех Сънче, прегръщам те силно.   spoko Много съжалявам. Какво да ти кажа, потъжи си, поплачи си ако ти се плаче и вдигай гребена. Явно ни е писано да станем мами в новата клиника. Знам че тя ще ни донесе късмет и ще закачим там снимките на нашите бебковци.  Heart Eyes  Много са тежки такива моменти и не заслужаваме да преминаваме през тях, не ни остава нищо друго освен да вярваме, че минаваме за последно през такива трудности.

Ренка, макар и в първите минути на следващия ден, ти честитя ЧРД от сърце. Бъди жива, здрава, щастлива, обичана. Пожелавам ти още този месец да видиш най-хубавото ЧХГ и да усетиш радостта от това да знаеш, че в теб расте бъдещото ти детенце.  Heart Eyes

Дели, решението дали да не продължиш в клиниката си е твое, но има една подробност която лично мен би ме отказала. Няма да я пиша тук, ще ти я кажа на лични. По-добре според мен ако държиш да направиш ЗЕТ да го направиш в друга клиника. А защо не изчакаш началото на юли? Нали уж има вариант док да приема някъде и евентуално да прави процедури ?! Не знам ... всичко е толкова объркано.  ooooh!

# 261
Здравейте,.Нова съм тук. Искам да пожелая успех на всички.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 12:08 от mimoza8122

# 262
  • От Луната
Аз мисля, че е в тяхна полза да се стараят на 200% и за един трансфер само бих рискувала. Те нямят изгода да провалят процедурите умишлено, по скоро би се случило от некомпетентност.
Честно казано бих изчакала до юли да се види какво е положението и тогава да реша.

Мимоса, за момента нищо не знаем със сигурност. Най-добре се ориентирай към друг екип за проследяване, а ако д-р Семерджиева може да те види някъде ще го направи. Wink
Честито сакче, скоро и сърчице да чуеш...

# 263
  • София
Сън, съжалявам Sad

# 264
  • София
Сънче съжаляявам....

с малко закъснение Рени честит празник,желая ти догодина да  празнуваш с бебе на ръце или  в корем,жива и здрава бъди.

Блингче честит 9-ти месец, беба да си изчака кротко датата baby_neutral

# 265
Ренка, знам че тази седмица е много важна за теб и влизам да ти пожелая успех.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано няма неприятни изненади в клиниката, че иначе си заслужават да ги съдят пациентите, които заради тях са под такъв стрес всеки ден. Хайде прибирай снежковците за 9 месеца.  Heart Eyes

# 266
Хубава седмица на всички!  Hug

Рени, много силно ти стискам палчета за успешен трансфер!  Praynig

Дели, за ЗЕТ много зависи дали си притисната от времето и как се чувстваш. За мен всеки пропуснат месец беше от значение, така че може и би и аз не бих чакала и бих ги трансферирала в Малинов. И аз мисля, че биха сте старали много с малкото останали им пациенти и не биха направили нещо, за да компрометират опита. Ако обаче 2-3 месеца чакане не са ти проблем и не искаш да се доверяваш на Малинов и новата лекарка, тогава по-добре изчакай септември. Подготовката за ЗЕТ минава леко, така че дори да е натоврено, не вярвам да усетиш нещо. Пожелавам ти успех, каквото и да решиш!  Peace

# 267
  • София
Много палчета и от мен за Рени за успешен трансфер утре.  Hug

Аз изобщо не държа да оставам в клиниката, незнам защо ме разбирате така.
Просто искам да си прибера снежинките.
А те така или иначе ще трябва да се местят, за да ми ги върне док.
И ако той ще може чак септември, се чудя дали и къде да отида по-рано.

# 268
Дели, аз предполагам , че тази седмица ще стане ясно какво е положението с док и тогава ще решиш. Напълно те разбирам, че не ти се чака. Аз сега не издържам при условие, че съм в принудителен отпуск и не мога нищо да направя, пък ако знаех, че имам готови снежинки, които ме чакат, нямаше да мога място да си намеря. Може пък да успее да си уреди така нещата, че да прави процедури от юли в някоя друга клиника.

# 269
Да не ви разбивам позитивизма, но реално погледнато не виждам шанс за по-ранна практика. За съжаление това не е като да ползваш кабинет някъде само за прегледи и консултации. По-различно е с процедурите и предполагам, че си има определени изисквания, разрешения и статут на самото място. Предполагам, че е възможно само, ако сключат някакъв временен договор за работа в съществуващ вече ин витро център. Но за такъв кратък период едва ли и е възможно и оправдано.
Дели, ако не ти се остава, но не ти се и чака може би трябва да се огледаш за някои от по-малките клиники, в които може да запишеш бързо час. Предвид предстоящия летен и отпускарки сезон обаче е много вероятно и там да не се получат бързо нещата. Все пак ще отнеме някакво време да запишеш час, да се консултираш, да се запознаят с твоя случай и да стартирате. Може да съвпадне с техните отпуски и да се забавят. Но пък нищо не ти пречи да отидеш на една консултация някъде, ако така или иначе другата перспектива е да чакаш до есента.

Общи условия

Активация на акаунт