Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Честита месечинка на Блинг!

Рени, много палци!

Аз няма да донеса добри новини:) Отрицателен е.

# 241
Блинг, честито влизане в 9-ти месец Simple Smile всички чакаме Беба с нетърпение.
Ех, Сън... така се надявах да успееш. Какъв е плана от тук нататък и има ли коментар, за евентуална причина ...

# 242
  • От Луната
Сънче, много съжалявам! Sad поговори с док и измислетв план. Прегръщам те!

Блинкче, честит последен месец. Всичко да мине леко и безаваройно!
Как така ти сама ще си правиш тема! Ааамаха! Спокойно темата ще ти я направя аз. Ти мисли за раждане, за среща с бебка ... После пак ти ще си правиш темите. Или ако не можеш, ще измислим нещо.

# 243
Поли, нямам идея. Първо ще поема дъх и после ще мисля и говоря.

Имам въпрос, инвитрото като не успяхме да имаме пресен трансфер, а само ЗЕТ не се брои за неуспешна процедура пред Фонда нали?

# 244
  • София
брои се, трансферите се броят, не стимулациите

# 245
Мисля, че си се брои щом е имало трансфер. То се оказа, че дори само ЗЕТ-те след неуспешни пресни се броят май също. На мен пък ми е интересно какво се случва с броенето като има неуспешни опити после "прекъснати" от успешен.
Йо, не ми е проблем ще си я спретна сега докато имам време. Все си намирам с какво да се разсейвам от четивата за кърмене и т.н. ужас Rolling Eyes Просто бях изключила малко понеже напоследък не сме много активни тук.

# 246
Брои се, а ти колко инсета имаш преди този опит?

# 247
Мерси, ще говоря по темата и с Док.

Поли, имам две. Една процедура ми трябва. Имах план да я правя лятото, още ендо инсе на ЕЦ. И да се приключва, ама Малинови ми объркаха плановете. Сега не знам какво ще правя.

Искаше ми се да са на едно място и да ми оформят документите директно. Ама...

# 248
Акодо няколко дни ти дойде и док по някакво чудо остане там до края на месеца се вместваш, ама....

# 249
Даже не бих си го помислила да си го причиня това напрежение. По-скоро се надявам другата седмица да мога да се видя с док да изкоментираме какво мисли той по въпроса.

# 250
Сънче, съжалявам много мила!  Sad Така се надявах сладоледчето да е твоето бебче, но явно не било писано. Гушкам те силно!  Praynig Говори с док, той ще има план за действие 100% и се надявам да ти вдигне гребена, колкото и да ти е трудно в момента.

Опитът ти се брои за фонда, както вече са ти казали момичетата + двете инсета. Peace

# 251
  • София
Здравейте и от мен!
Сънче,  spoko силно вярвам и се моля това да е последното ти разочарование. Вярвам, че твоето бебче е някъде там и те чака! Силно те прегръщам!  Hug
Благодаря ви за палчетата момичета, но не ги пускайте, че ми е важна следващата седмица!
Скрит текст:
Днес си отвисях половин ден в клиниката. Положението е... нямам думи...  ooooh! Как се справят док, Теди и Роси направо не знам. А и останалите сладурки, които са отвън са страхотни!
Блинг, честит ти последен месец. Събирам прашец...  newsm79 Приятна среща с малката принцеса!  Hug

Момичета,
днес ставам на цели 30 г.  Blush и пожелавам на себе си и на вас преди всичко да сме здрави! Пожелавам си да имаме сили да извървим всичко, което ни очаква за в бъдеще и да бъдем щастливи! Черпя ви кой каквото си пожелае - тортичка, сладоледче, кафенце, биричка, винце....  Joy кой каквото обича  Simple Smile (Няма да качвам снимки, че си имаме доста  preggo и да не ги дразним).

# 252
Рени, ЧРД!  bouquet Жива и здрава да си, много щастлива и скоро с бременно коремче, а до другия РД вече мама!  Heart Eyes Не пускаме палчетата до щастливия финал!  Praynig

# 253
  • София
Сънче, силни прегръдки и тук!
Виж се с Док да каже какво предлага като следваща стъпка.

Рени, ЧРД!
Щастие, радост и бебе ти пожелавам, и стискам палчета силно всичко да мине наред!

Момичета,
и аз се чудя какво да правя. Септември всички ще искат при док, няма да можем да се вредим.
А мен ме чакат две снежинки в клиниката и хич не ме свърта.
Реално нямам причина да чакам до септември - бях на съвсем лека стимулация и всичко си ми е наред.
В същото време не си представям да се доверя нито на Малинов джуниър, нито на докторката дето идва от Тина Киркова. Какво ще ме посъветвате?

# 254
Дели, навалицата през септември да не те плаши, док ще се справи! Снежинките можеш да си ги преместиш. Ако искаш в друга клиника да направиш ЗЕТ също е вариант, но не знам дали няма умишлено да сгафят, та да останеш и за процедура...

Общи условия

Активация на акаунт