Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Елена, много късен час за юни имаш при Сигр. - мислех, че ще е в отпуска вече - поне на мен така ми каза.

Палци за Сън!

# 226
Доколкото знам записват часове само за скрининги. Но имайте готовност да ви преместят или отменят часа, ако в този период се роди детенцето му Peace

# 227
Мдааа, и аз в началото качвах бесни кила Grinning

# 228
Злате, Елена, радвам се че се "обадихте" и че всичко е наред. Hug Какви са тези значки за метрото? Не че го ползвам много често, но ми стана интересно. Иначе не се изненадвам изобщо, че хората не стават... станали сме много самовглъбени и нетолерантни за съжаление.  ooooh!

Аз съм при Сигридов на 9 юни, мерси за палчетата!  Hug Нямам търпение вече да се запозная с този феномен.  Mr. Green И дано да не отменят часове, че няма да имам много време да си запиша час другаде.  Rolling Eyes

# 229
  • От Луната
На този ден преди година стартирах... Направо още ми е нереално!
Стискам палци момичета!

# 230
Еее, Йоли, ама то направо си е било знак, че ще успеете. Рибко си те е избрал на бъдещия си празник. Направо трябва да го празнувате не само като празник на детето, ами и като празник на пълното ви вече семейство Heart Eyes

# 231
Честит празник на всички бебета и дечица в темата!  bouquet Да са живи и здрави, да растат радостни и да даряват мама и татко с много щастливи мигове!  Heart Eyes
А на всички момичета по пътя на мечтите пожелавам следващата година да имаме повод за празник в семействата ни на този ден!  Praynig

# 232
Честит празник на всички малки и големи деца в групата Party Time
Скрит текст:
За мен беше ужасен миналия 1ви юни. Но пък в навечерието на този нямаше нищо по-хубаво да седя на една пейка с малката си племенница, сложила малката си ръчичка на корема ми и обяснявайки как и бебето утре ще има празник, а догодина ще е истинския му първи празник Heart Eyes

# 233
Ренка, успех днес. Да се появиш усмихната и обнадеждена.  Heart Eyes

# 234
Ренка, много палци днес!
Сън, за теб също много палци за утре?

# 235
Палчета на всички нуждаещи fingerscrossed и
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 по случай влизането ни в 9 мес. Да го изтикаме безаварийно Praynig

# 236
  • София
Палчета за Сън и за Рени днес   Hug
И честита нова седмичка на Блинг! То не останало вече...  Hug

# 237
Блингче, колко ти се радвам!  Hug Бебка сигурно вече е готова - как се движите с размерите, какво казват лекарите? Палчета за леко раждане и ще чакаме да се похвалиш след щастливото събитие и да си направиш една страхотна заглавна страница на следващата тема!  Heart Eyes

Сън, Рени!  Praynig Да се отчетете после, че ви мислим.  Hug

# 238
Като мина през Сигридов ще знам по-реални размери, че нещо много варират иначе. Дано да вържем 3 кг, ама като гледам с каква скорост ми расте корема, има надежда Sunglasses
Хубаво ми напомни да си подготвя следващата тема, че бях изключила ooooh!

# 239
Сънче, ама дойде ли време за теста? Изпращам и към теб много позитивна енергия и стиснати палци. Хайде да изпратиш док от Малинов с една щастлива новина.  Heart Eyes
Блингче, честито влизане в 9-ти месец. Скоро да ни представиш малката госпожица в групата. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт