Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 095
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • От Луната
Имам и друго да добавя, но на този етап и това е достатъчно. За мен не е нормално хора, работили заедно доста време, изведнъж да спрат всякаква комуникация. Да не сме в детската градина... Тук става дума за живота и здравето на пациентите. От дни се чудя как е възможно? Там са, в една сграда ... А сигурно и добър ден не си казват! Аз с такова впечатление оставам ...
И това че д-р Семерджиева седи на пейка пред клиниката ... Резил!!! Просто останах без думи! Това не е решението, така не се лекуват пациенти и така не се прави бизнес. Може да съм скромна, невзрачна дори, ходя с раница и лаптоп, но дори аз знам, че криенето, отлагането и дори лъжата не са помогнали на никой да успее.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 23:04 от ♥Синеока♥

# 286
Здравейте!
След отговора на Малинов, публикуван от Боби, промениха ли се нещата? Аз щях да правя лапароскопия при Калчев през юни, но след като се разбра, че няма да може при него, я отложих. Сега излиза, че е можело, така ли? Последно акушерките ми бяха казали, че няма да може юни... Не искам при друг, защото бях насочена конкретно към него като лекар, а не към клиниката като такава.

# 287
  • От Луната
Здравейте!
След отговора на Малинов, публикуван от Боби, промениха ли се нещата? Аз щях да правя лапароскопия при Калчев през юни, но след като се разбра, че няма да може при него, я отложих. Сега излиза, че е можело, така ли? Последно акушерките ми бяха казали, че няма да може юни... Не искам при друг, защото бях насочена конкретно към него като лекар, а не към клиниката като такава.
Звънни на Теди и тя ще каже най-точно. За сега май ще е до края на месеца. Обаче дали ще е така зависи и от него и от ръководството на клиниката.

# 288
За актуална информация може да следите в социалните мрежи и най-вече да звъните на посочените от екипа телефони Peace

# 289
Blessitka, вече всички се объркахме. Наистина е най-добре да се чуеш с Теди. Разбирам ги и тях напълно ако вече не искат да правят нищо в Малинов. То не е нормално всеки ден да ходиш на работа и да се чудиш дали няма да ти кажат от утре да те няма. Ако се чуеш с нея драсни 1 ред поне да разберем имат ли вече някаква финална информация.
Толкова пари сме влели в тази клиника, а не заслужихме ръководството й да ни каже до кога можем да разчитаме на докторите си. Надявам се, че не очакват да ни задържат по този начин. Close

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 15:27 от Boby_pl

# 290
То какво да ни задържи там? Джуниър с "големия опит" и докторката с унищожените ембриони. Мотивиращо ми е силно да остана там.

Отделно като добавя липсата на фотопротокол на единственото ми ембрионче, до което се докопахме със зверски усилия и после отрицателният ми тест по ред съмнителни причини...

Даже не ми се пускат кръвни там. Това специално към Малинов старши е адресирано.

# 291
Сън, наистина ли не ти дадоха фотопротокол?

# 292
Поли, не няма. Не съществува. Някак си магически имам снимка само преди замразяване и след размразяване. Как се е появила не знам. В системата я нямаше, когато отидохме за подготовка за зет и попитах.

Как да вярвам на ембриолозите, че стават за нещо? Едни тъпи снимки не могат да направят.

# 293
И какво ти отговориха?
Може ли да ми покажеш снимките на ЛС или ако ме намериш във ФБ?

# 294
  • София
Момичета, да се отчета и тук:

Бях на преглед, ще се опитам да се вредя за трансфер при Док на ЕЦ.
Днес ми е 9 ден, пуснах прогестерон и утре ме викат пак за преглед и хормони.

Скрит текст:
Ако Малинов изкъшка Док през това време, ще ги сиктирдосам и ще си нося ембрионите на друго място. Как може да не знае един доктор дали е на работа или не, и дали може да си приеме пациентите или не. Това е тормоз!

Ще ви помоля за палчета   Hug

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 17:44 от delisardeli

# 295
Поли, док ми каза, че нищо не може да направи. Че не зависи от него.

Дели и тук! Най-силните палци!

# 296
  • София
Синеока,  smile3501 Много точно си му го казала!
Дели, много палчетаа и от мен  Praynig

# 297
Дели, много се радвам, че сте намерили начин да продължите! Силно стискам палчета за успешен ЗЕТ!  Praynig

Това за фотопротокола не го разбрах.  newsm78 На мен при всичките ми трансфери са ми давали снимки на Е, ако са били замразени, преди и след размразяването, ако са свежи, снимка от деня на трансфера. Нещо друго ли трябва да има?

# 298
Лив, оказва се, че дават каквото си решат. Аз имам фотопротокол с яйцеклетката преди обработка, 1 сперматозоид, яйцеклетката след обработка, ембриона на ден 1, 2 и 3. До момента знам за случай, в който са дали фотопротокол без снимка на сперматозоид и случай, в който въобще не са дали фотопротокол. Това струва ли ви се нормално? Имам чувството, че в случаи в които нещо не е наред, съвсем "случайно" пропускат по някоя снимка.
А вие ако знаете в моя случай какво обяснение получих ... но засега не искам да го споделям.
Дели, силно стиснати палчета от мен.  Peace

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 21:38 от Boby_pl

# 299
Уау...ами при мен за 5 трансфера няма една снимка на сперматозоид.  #Crazy Имам снимки на Я на ден 0 и после на ембрионите на ден 1, 2, 3 ако са 3-дневни и ден 4, 5, ако са 5-дневни. Как може да няма някакъв стандарт за тези неща...доста странно. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт