Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Леле ,момичета ,чета и невярвам на късмета си ! Аз съм отрицателен ,а ММ с положителен ! Това което сте написали е ново инфо за мен , никога, никой не е споменавал ,че трабва да се изследва и да бия инжекции   ooooh! Сега и за това трябва да се информирам ,дано не ми се налага ,ама знае ли се ?!? Какво е това анти Д и какво се изследва ,какви мерки трябва да се взимат и кога ?
Боже , затрупах Ви с въпроси !!! Извинете ме !

# 211
Angeli888, изследват се антитела по време на Б няколко пъти по схема в различни седмици. В 28 г.с. някои лекари препоръчват да се постави профилактично анти д. След раждане се тества детето и ако е "+" резус се поставя пак анти д. При аборти, операции, когато има риск да се смеси кръвта на детето с майката също се поставя анти д. Идеята е, че няма как да знаем в този период какъв резус е детето и ако е положителен може да има конфликт. Това е с две думи. Има безкрайно много инфо в мрежата, може да почетеш Peace

# 212
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря ти ,Блинг ! Лека седмица ! bouquet

# 213
Блинг, и моите родители и двамата са отрицателни.
Със сигурност риск има само когато майката е Rh-, а бащата Rh+. Koгато майката е Rh+ всичко е ОК.
Има теми тук из форума по темата. Имаше и един интересен случай на момиче с конфликт при първата бременност още - т.е. презумцията, че се проявява при втора при посочената горе комбинация е в болшинството от случаите, но има и изключения.
Питайте лекарите си, постоянно им напомням, иначе може и да се разсеят - нормално.

# 214
Привет, момичета Hug Имам въпрос относно ТВЛ. Необходим ли е възстановителен период след операцията или веднага може да се стартира опит? Ако ми трябва време ми се ще през юни да я направя, за да съм готова до есента.  Това чакане и неправене на нищо направо ме влудява. Благодаря bouquet

# 215
4aka6tata, зависи дали по време на ТВЛ се прави нещо или остане диагностична. Лекарят, който ти я прави ще ти каже за твоя индивидуален случай. Първите 3-4 мес след нея са най-ефективни затова е добре да я направиш непроследствено преди опит. Съответно всичко ще остане за есента предвид, че лятото се очертава да не работят.

# 216
Привет, момичета Hug Имам въпрос относно ТВЛ. Необходим ли е възстановителен период след операцията или веднага може да се стартира опит? Ако ми трябва време ми се ще през юни да я направя, за да съм готова до есента.  Това чакане и неправене на нищо направо ме влудява. Благодаря bouquet

Здравей, около 4 месеца след ТВЛ, има благоприятен ефект и затова е добре опитът да се  стартира, максимално близо до операцията. Едва ли ще има кой да ти я направи през Юни. д-р Семерджиева от утре я няма, а д-р Калчев - от 12 06...

# 217
Благодаря ви, момичета1 Операцията няма да е само диагностична. Ще ми махат миомен възел и сраствания. Предположенията на д-р Калчев се потвърдиха и от обикновено АГ, който посетих скоро. Явно всичко ще остане за наесен. Силно се надявам да стартират през септември на новото място1 smile3548

# 218
  • София
Чакащата,

всички ги чакаме с нетърпение да стартират на Новото място есента Simple Smile))

# 219
Абе аз се моля да не ги дочакам Grinning  Hug

Ама разбирам какво имате предвид, много успехи на всички в новото начало!

# 220
  • София
Сънче, ти имаш да си топлиш точката докат се окопае и те чакаме с добри новини и тлъсто ЧХГ Hug

Абе аз се моля да не ги дочакам Grinning  Hug

Лив, а ти как си?

# 221
Сънче, да кажеш кога е големия ден да стискаме още по-силно палчетата!!!  Praynig

Дели, добре съм  Hug бях писала по-подробно преди 1-2 странички. С това хубаво време се готвя за лятото и ми е едно лежерно тези дни.  Crazy

Другите бъдещи мамчета май не са се разписвали скоро - Елена, Злате, как сте? Lady Joy и ти нищо не казваш...я, бързо всички на отчет!  Mr. Green

# 222
Момичета, следя ви, когато мога - сега чета отново за датите - нали беше 1.07, сега .... ooooh!

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 07:17 от lady_Joy

# 223
  • София, Надежда1
Личе добре съм...... дебелея, от много рано ми личи (странно), взех си значка от метрото "Бебе на борда" и да отбележа, че съм възмутена от жените. Правят се, че не ме виждат! Мъжете са по-отзивчиви Simple Smile. Чакам с нетърпение 27 Юни да се видим с доктор Сигридов за бхс и да видим черешката какъв пол е  bouquet bouquet. Искам скоро всички да сме бременни!  Praynig

# 224
Привет и от мен  bouquet аз също доста килограми съм качила за месец,но и доста си хапвам. На няколко пъти ми прилоша ужасно е направо си припадам, кръвното ми е много ниско 90/50 в по-добрия случай ми е 100/60. През целия ден съм като парцал много ми се спи, едва стоя на работа. Но зная че всичко това си заслужава, няма да се оплаквам. Ливче ти май другата седмица си при Сигридов нали? Не пускам палците Hug
Сън как си? Пожелавам ти тлъсто ЧХГ и до термин Praynig
И за всички в нужда  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт