TWIN PEAKS: THE RETURN

• 37 813
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • Mostly in my mind
Айде и аз хоп в темата, изгледах някои стари епизоди да загрея. Сега гледам първият епизод (от 2017), явно съм много зле, щото нищо не схванах, май ще го гледам пак на спокойствие.
Споко. И да не си зле, пак трудно се разбира.  Mr. Green

# 31
Хайде и аз при вас  Hug
Свалям първите 4 епизода и утре ще гледам  Party

# 32
  • bad@ss
Някой гледа ли вече 0303? Май най-сетне ще узнаем за
Скрит текст:
синята роза на ревера на Лил
Вярвах, че ще остане завинаги загадка.

# 33
Тъкмо се чудя да гледам ли, да не гледам ли Simple Smile Просто гледах Туйн Пийкс като студентка преди няколко години и много ми хареса. Не ми се иска да се разочаровам сега... Някой, който е гледал серия 3-4 може ли да даде мнение, струва ли си, или е малко като Прищълецът, дето сега му правиха прикуъли, ама не могат да стигнат старото качество.

# 34
  • КиТ
Аз само се записвам имам да наваксвам Crazy

# 35
  • София
Аз изгледах първите две серии и съм безмълвна... не знам какво да кажа.
Линч е луд! Сътворил е един безумен пъзел, който не реди, а разбърква.
Имах чувството, че са монтирани отделни епизоди без никаква връзка по между си, кой от кой по-странен.
Може би по-натам ще разберем връзката, но засега нищо не се разбира.
И аз почти не помня първите сезони, освен края, наистина трябваше да има припомнящи моменти в началото.
Единствено духа се е запазил, сякаш не са минали 25 години, а всичко е застинало във времето.
Отивам да гледам трети епизод  Simple Smile

# 36
  • bad@ss
Изгледах 0303.
Не разбрах:
Скрит текст:
Кой, по дяволите, е(беше) Дъги??? От казаното от Майк разбрах, че Дъги е бил създаден с цел и тя е изпълнена. Да върне пръстена ли? Защо се превърна в топче няма да питам... И защо изглеждаше като Дейл?
Майк и Дървото(човекът от другия свят) казаха на Добрият Дейл, че ще излезе, когато "той" влезе обратно. Лошият Дейл върна ли се в Дупката? Или Дъги трябваше да се върне, понеже и той минава за допелгангер? Или не минава за такъв? Иначе стават трима. Лошият Дейл от колата къде остана/отиде?
И друго щях да питам, ама... обърках се. Шантава работа...  Blush
Дъги се казваше и братът на Кмета на Туин Пийкс. И имаше някаква закачка с Хоук.  

А, запалих и аз цигара и се сетих, че
Скрит текст:
на Дъги му изтръпна ръката. Може да си е някакво творение "с цел" на Ръката(Дървото(човекът от другия свят(джуджето)))). Ако целта беше да върнат пръстена в Дупката, нужно ли бе всичкото това упражнение...  Ама защо и прилича на Купър?  Blush И на Тереза ѝ изтръпваше ръката. И на някои други хора от "Огън, следвай ме".

Всъщност втори път питам едно и също  Joy Joy

Ще си дам малко почивка преди 0304.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 22:22 от ЛуДната соната

# 37
Аз съм шах и мат, утре ще гледам следващите епизоди. Strem of consciousness, яко.
Първите два сезона бяха по— лесни Laughing

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 22:34 от помбер

# 38
Изгледах трети епизод, толкова е объркано и наистина епизода все едно е събрал в себе си няколко такива.
Скрит текст:
Лошият Дейл се превърна в пихтия. Joy Дъги изобщо не знам кой беше, поне се разбра, че ще разследват убийството на онези двамата от стаята с кутията, дано започнат да се навързват нещата. Това пък с изядената поничка изобщо не го разбрах, не е свързано с нея, но и някак си тя е в центъра на нещата,
не знам, аз съм много объркана, дори не мога да преразкажа епизода.

Някой гледа ли 04-ти епизод? Има ли някаква развръзка?

# 39
  • bad@ss
Тва, дето го повръщаха ми заприлича на
Скрит текст:
оная царевична каша. Гармомбозия ли беше, к'во беше... Тя беше някаква сатанинска тая каша. Един вид с изхвърлянето ѝ губят част от мраковите си сили сигурно. Или нищо не означава, а просто си повръщат, защото им е лошо...
Врътнах пак няколко картинки от 04  Blush
Скрит текст:
И с най-голямо удоволствие установих присъствието на ейджънт Денийз Брайсън(Дейвид Духовни)  Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Скрит текст:
Не знам какво беше, но направо ми се догади от тази пихтия, а аз не съм от гнусливите. И Дейл умря по същият начин. Духовни сигурно ще се появи като част от екипа на тези дето ще разследват убийството, останах с впечатление, че знаят горе-долу за какво става на въпрос, за разлика от мен. Joy Това, което засега свързва всички двойници е повръщаното Rolling Eyes и това, че умират, предполагам заради ориджинал Дейл, който се върна в нашият свят.

# 41
  • bad@ss
Пуснах си 04 и си умирам от смях с тия
Скрит текст:
джакпоти  Joy

Сцената в дома на "Дъги" е абсурдна още от посрещането на вратата  hahaha

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 11:39 от ЛуДната соната

# 42
Скрит текст:
И в четвърти ли епизод има джакпоти? Бабата беше уникат. Joy Joy

# 43
  • София
В 3-та серия се появява и самият Линч като директор Коул на ФВР  Grinning

# 44
  • Mostly in my mind
Аз изгледах първите две серии и съм безмълвна... не знам какво да кажа.
Линч е луд! Сътворил е един безумен пъзел, който не реди, а разбърква.
Имах чувството, че са монтирани отделни епизоди без никаква връзка по между си, кой от кой по-странен.
Може би по-натам ще разберем връзката, но засега нищо не се разбира.
И аз почти не помня първите сезони, освен края, наистина трябваше да има припомнящи моменти в началото.
Единствено духа се е запазил, сякаш не са минали 25 години, а всичко е застинало във времето.
Отивам да гледам трети епизод  Simple Smile
Точно такова беше и моето усещане, докато го гледах. Сякаш е някакъв разхвърлян пъзел, който тепърва ще се сглобява.
Иначе май много много не помня от предните два сезона освен основни неща. Лил и синята роза пък съвсем... Blush

Общи условия

Активация на акаунт