Токуда Болница София - тема 25

• 99 324
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
То в Токуда няма нещо, което да не е солено, но се намират потребители Simple Smile Но да и на мен ми се вижда неоправдано за 15 посещения, т.е. по около 100 и няколко лв. на посещение.

# 286
Ех, много бе, 1600 Open Mouth

# 287
То в Токуда няма нещо, което да не е солено, но се намират потребители Simple Smile Но да и на мен ми се вижда неоправдано за 15 посещения, т.е. по около 100 и няколко лв. на посещение.
Не съм съгласна. Раждането примерно е на съвсем разумна цена, сравнена с другите частни клиники, при условие, че на Токуда неонатологията е по-висок клас.

# 288
Ехо мами гледахте ли днес "на кафе" как Джина Стоева даваше интервю за раждането си в Токуда и за този д-р Илиев...всяка втора дума и беше "Токуда" и даже Гала я смъмри да спре 😃

# 289
Момичета, въпросът ми е малко глупав, но от вълнение и разсеяност не попитах доктора ми в колко часа да отида за приемане в деня преди секциото, а сега не ми се ще да го безпокоя за това, знаете ли каква е практиката, рано сутрин ли трябва да отида или може към обяд?

# 290
  • София
Не е нужно рано сутрин. Доколкото си спомням, аз отидох към 11.30 - 12 часа.
Но пък това беше преди 4 години. Възможно е да има някакви промени.

# 291
Октомври, когато раждах номер две, ми казаха до 10:30 да съм отишла.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 21:56 от Анонимен

# 292
Звънни на рецепция „Гинекология” и питай, за да си спокойна.

# 293
Благодаря ви Simple Smile ще звънна да попитам.

# 294
Някой знае ли за колко дни излизат резултатите от БХС в Токуда?

# 295
Аз раждах секцио при д-р Илиев преди около месец. От него съм изключително доволна, но специално при мен не е идвал, тъй като след секциото ми излезна отпуска. Наистина е доста натоварен, преди мен имаше 2 секциота и на мен ми се наложи да чакам жадна и гладна от предния ден до 2 часа следобяд, но въпреки всичко, всичко мина добре и съм изключително доволна от неговата работа.
Аз бях във високорискова бременност, защото в родилното нямаше места и видях бебето си чак на 3-тия ден, което беше доста тежичко за мен тогава, но нямах избор. Съгласна съм с мнението за акушерките и сестрите. Във високорискова бременност, някои от тях са доста груби, а пък в родилното са малко незаинтересовани. И това с чистенето също има известна истина в него. Мен повече ме притесняваше отношението на някои сестри от персонала... ама какво да се прави минало, заминало.

# 296
Минало заминало, ама как така три дни без детето - не ти ли даваха ти да отиваш при него, не ти ли правиха демонстнация на къпане, тоалет и т.н... С детенцето всичо наред ли беше?
.Аз знам,че в това отделение също се настаняват родилки, но едва сега чувам, че са в такава неизгодна позиция.

# 297
Ами аз нямах сили от секциото. Можех да го виждам само ако успея да отида до родилното пешачката. Станах и ходих два пъти  и я подържах за 1 минутка. Иначе всичко беше наред с бебето, не е била нито в кувиоз, нито е имала здравословни проблеми каквито и да били слава богу.

# 298
Здравейте, момичета, да попитам някой имал ли е кървене няколко дни след приключване на лохиите - след секцио

# 299
Аз имах,да. По принцип на мен не ми бяха хубаво изтекли лохиите, ходих при Колева, тя ме погледна на ултразвук и каза, че има още за чистене, но не ми течеше нищо. Даде ми някакво хапче и после близо два месеца имах кръвотечение.

Общи условия

Активация на акаунт