Токуда Болница София - тема 25

• 99 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София, България
Много ви благодаря на всички за информацията!

Така и така сме започнали темата, да питам по отношение на еднократните нощници - чета на сайта, че не било задължително да си носиш, можели да дадат от Токуда. Чудя се обаче дали са приемливи, или не стават? И ако сте си купували самостоятелно от някъде в София, откъде е било това? В големите аптеки нямат, в санитарните магазини ме гледат странно, като попитам Grinning

# 511
Нощниците не са еднократни. Дават ти от там, но те се перат и стерилизират, не се изхвърлят.

# 512
По-добре си вземи твои нощници.  Тези на Токуда си малко като прилеп и лично на мен ми бяха много неудобни за кърмене. Аз си взех от сайт MONIC или нещо подобно.

# 513
Не са удобно нощниците. На последния етаж (9) до ресторанта има един магазин за пижами, нощници и т.н. Може да видиш там какво предлагат като ходиш на преглед в болницата.

# 514
Нощниците са си ок, и да не носите не е фатално.
Спомням си, че и аз се вълнувах за нощници, ехх, бели кахъри Simple Smile

# 515
При последен преглед на документите за болницата (утре ме приемат) установих, че нямам изследване за хепатит С. Нямам представа дали от ЖК не са ми дали направление или е пропуск на лабораторията, когато съм пускала останалата вирусология. Въпросът ми е: може ли да ми го пуснат утре при приема или ще ми направят проблем?

# 516
Май само за Хепатит В е задължително изследването, но ако не съм права може на място да си го пуснеш.

Нощници не съм си носила, въпрос на желание е. Стават за кърмене техните, макар, че единия модел беше някакъв абсурден с две дупки на мястото на гърдите. Ако смяташ да кърмиш и да си купуваш нощница за у вас, може да ги приготвиш и ако се наложи да ти ги донесе мъжът ти. Подплънките за кърмачки са по-важни и евентуално нкакъв крем за зърна.

# 517
Благодаря, Lаdу Stаrdust!

# 518
В Токуда за прием изискват допълнително и изследване за Хепатит С. То не се покрива от ЗК и затова няма направление за него. Заявява се и се плаща отделно в лабораторията.

# 519
И аз нямах изследване за Хепатит С. При приемането ми го пуснаха. Не са искали да го плащам. Това беше преди 2 месеца.

# 520
Важното, е че няма да се налага утре сутрин да тичам да се изследвам някъде. Благодаря ви отново, момичета!

# 521
  • София
Августина, късмет и сладки прегръдки с малкото човече!

# 522
И от мен леко раждане и бързо възстановяване!

# 523
Много ви благодаря!  bouquet

# 524

Успех! В сигурни ръце си, няма страшно.

Общи условия

Активация на акаунт