Токуда Болница София - тема 25

• 99 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Да, аз по нощите ходих.

# 61
Момичета има ли някакви официални часове за свиждания  в Токуда  за родилките ? А спазват ли се ? Може ли по всяко време някой да дойде ви види ?

# 62
Момичета има ли някакви официални часове за свиждания  в Токуда  за родилките ? А спазват ли се ? Може ли по всяко време някой да дойде ви види ?

Може по всяко време при слънчогледите.

# 63

Може по всяко време при слънчогледите.
А съжалявам за глупавия въпрос, но тъй като съм била само в АГ отделението и подозирам, че родилното не е на същия етаж. На кой етаж е родилния сектор и слънчогледите на него ли се намират ?

# 64
Родилното е един етаж над АГ-то (май се пада трети). Слънчогледите са на тази етаж, но на входа откъм Спешното (влиза се от спешното, после веднага в ляво, там в дъното има асансьор, от който като слезеш си на слънчогледите).

# 65
От понеделник до петък между 8 и 19 часа е ясно, че неонатолозите преглеждат по спешност. Ставаше дума за спешни случаи извън този времеви интервал.
Ами не е ясно, защото мен искаха да ме пратят в педиатрията и в спешното изобщо не споменаха за възможноста неонатолог да го прегледа

# 66
Спешното им е под всякаква критика, а педиатъра през ноща обикновено дреме и става само, за да каже давайте осилококцинум и след два дни елате пак или оздава направление за болница. Освен това, ако детето е било на преглед в спешното и след два дни отиде на контролен при педиатър си плаща все едно за пътви път идва в болницата, защото спешното и педиатрията нямат нищо общо.

# 67
Педиатърът от спешното посреднощ извика дежурен УНГ за детето веднъж, което се оказа с ангина (въпреки, че пиеше антибиотик, явно неправилен). Тогава бяхме много доволни, защото го прегледа обстойно в неговия си кабинет, с необходимата апаратура.
Но вече писах по-напред, че съм съгласна, че кабинета е доста зле. Последния път, когато водихме детето (тогава на около 3 години), лекарката вътре коментира, че прическата му била като на момиче и е за подстригване  ooooh!

# 68
лекарката вътре коментира, че прическата му била като на момиче и е за подстригване  ooooh!
Joy Joy Joy

# 69
лекарката вътре коментира, че прическата му била като на момиче и е за подстригване  ooooh!
Joy Joy Joy

hahahahaha трябваше да и кажеш, че и тя е за фризьор Laughing Laughing

# 70
  • гр. София
Здравейте! Д-р Колева работи ли още в Токуда и преглежда ли още по Здравна каса или е вече само платено? Благодаря!

# 71
Работи да, мисля, че все още има по каса, определени часове в седмицата и часовете вървят доста напред във времето със записванията.

# 72
  • гр. София
Работи да, мисля, че все още има по каса, определени часове в седмицата и часовете вървят доста напред във времето със записванията.
Благодаря! За часовете съм наясно. Всеки път ми е било трудно да изчисля кога ще съм в цикъл след 2 месеца. Grinning

# 73
Момичета, има ли раждали скоро чрез секцио в Токуда  - спиналната упойка ме интересува как се отразява, чета за ужасни главоболия ...

# 74
Здравейте момичета! Много спешно ме интересува един въпрос със заплащането в Токуда ако се лежи в гинекология макар и по здравна каса.Питам понеже на 19.06 ни е датата за секцио, но тъй като съм с плацента превия маргиналес и вече 2 пъти кървя и лежа в болница (не в сф) д-р Колева иска да вляза в отделението за 1 седмица за наблюдение докато дойде датата за секцио. Каза, че доплащането е някъде към 300лв!!! Някой знае ли на ден колко се доплаща? Нали уж се лежи по здравна каса. Не съм наясно, но ми се струва вече множко 300лв за една седмица и после 2100лв. раждане .....

Общи условия

Активация на акаунт