Токуда Болница София - тема 25

• 99 178
  • 752
  •   2
Отговори
# 75
До организъм е. Имам две раждания със секцио в Токуда. Никакъв дискомфорт от упойката не съм имала.

# 76
Благодаря за отговора, четох, че зависело от дебелината на иглата

# 77
  • София
И аз нямах никакво главоболие или каквито и да било други неразположения. А, само треперенето докато ме пусне упойката.

# 78
Аз имах такова главоболие след първото раждане, след епидурална упойка, която обаче ми подейства като спинална. Не чуствам нищо от врата на долу. Бях с най-жестокото главоболие в живота си в продължение на 3 седмици денонощно. Заради това на второто раждане не дадох да ми сложат упойка.

# 79
 И аз нямах никакво главоболие от спиналната упойка. Знае ли някой за д-р Карагьозов нещо. Исках преди два месеца да си запиша час при него, бях се настроила за септември да се уредя за час.На регистратурата обаче ме свариха неподготвена, щял да отсъства, нямало скоро часове и ми предложи час чак за януари догодина  #Crazy

# 80
За Карагьозов се чака по 6 месеца за час.

# 81
Ужас, винаги съм се чудила какъв е смисъла от лекар, който се чака при него толкова време за час. Реално той може да ти послужи ако имаш гинекологични проблеми за някоя операция, макар че и операциите не могат да чакат толкова време. За бременност и нормални прегледи няма шанс...

# 82
Той не следи бременни жени и не изражда. Иначе, ако ситуацията е сериозна, предполагам, че може да вмъкне пациент в графика си.

# 83
Въпрос към тези, които ползват здравноосигурителни фондове:
Някой клиент на ЗАД България и покриват ли ви 100% прегледи в Токуда?

Твърдят, че вече нямали договор с тази болница, т.е. не зависи от пакета сключен с работодателя, а по принцип?!

# 84

Твърдят, че вече нямали договор с тази болница, т.е. не зависи от пакета сключен с работодателя, а по принцип?!
Мъжа ми е към тях. В списъка им от болници Токуда я няма.

# 85

Нямат вече договор с Токуда. Прегледите дали се покриват зависи от съответния пакет. Някои договори са сключени с годишен лимит за прегледи извън лечебни заведения, с които имат договор и съответно покриват на 100% прегледа до достигане на тази сума. В други договори фигурира сума до която покриват всеки преглед (примерно до 30лв преглед) - тук не те ограничават с броя прегледи за една година, но не ти покриват на 100% прегледа.

Ако става въпрос за болничен престой - покриват 100% ако в договора ви е включен лукс пакет, ако е разширен се покрива някаква част от рода на 70%, но зависи от манимулацията и защо лежите.

# 86
И аз съм към тези и нищо не ми покриха.

# 87
И аз съм към тези и нищо не ми покриха.

Може да нямаш включен пакет за проследяване на бременност (ако са били свързани с бременност прегледите). При мен покриха всичко в рамките на лимита.

# 88
Казаха ми тогава, че ако си доплатя 100 лв ( към пакета от фирмата), ще ми покрият до 500 лв само избор на екип.

# 89
  • Sofia
Здравейте момичета! Много спешно ме интересува един въпрос със заплащането в Токуда ако се лежи в гинекология макар и по здравна каса.Питам понеже на 19.06 ни е датата за секцио, но тъй като съм с плацента превия маргиналес и вече 2 пъти кървя и лежа в болница (не в сф) д-р Колева иска да вляза в отделението за 1 седмица за наблюдение докато дойде датата за секцио. Каза, че доплащането е някъде към 300лв!!! Някой знае ли на ден колко се доплаща? Нали уж се лежи по здравна каса. Не съм наясно, но ми се струва вече множко 300лв за една седмица и после 2100лв. раждане .....
Приемат те по здравна каса, но 300 лв се заплащат за избор на лекуващ лекар - също както и при раждането. Токуда е частна болница Wink

Общи условия

Активация на акаунт