!
раждането мина нормално с д-р Кръстанова, доволна съм, съвсем по план, което е добре. Анестезита ме хвана перфектно (за разлика от първия път), за което съм много щастлива и благодарна и на анестезиолога, контракциите си вървяха а аз не усещах абсолютно нищо. Относно чистотата, не мисля, че е занижена хигиената, който си поиска дават и подложки и нощници, няма проблеми изобщо. Просто базата не е ремонтирана от както е построена, абсолютно нормално вече да не е толкова изрядна, до колкото разбрах планират някакъв ремонт, но кога и какъв нямам идея. Сега изписаха две момичета от стаята и дойдоха да почистят след тях- всичко се дезинфекцира старателно- леглата, дюшеци, рафтове, шкафове, чаршафите смениха, съвсем ок си го направиха. Има някои тъпотии, като например, че не дават лигнин вече (?), защо не разбрах, вече трябва да си носиш превръзки ти, но като цяло всичко си е същото както преди, аз съм доволна. Екипът на раждането е добър, на неонатологията също са добри, изследвания си правят на бебето, всичко е ок.
С много добро впечатление останах и от д-р Кирякова. Препоръчани теми