Токуда Болница София - тема 25

• 99 283
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Много благодаря, момичета! Кошмарът е огромен, най-вече за детето, за мен аз си знам, но трябва да търпя. Идеята ми беше, не  да клеветя някого, защото всяка дума е истина и заставам зад нея, а само да предупредя - дано никой друг не пострада като нас, дано на никое детенце не му се налага да влиза в болница, която  и да е тя.

# 616
Нищо не се е променило за пет години, когато и аз лежах с детето в Педиатрията.  По-късно ни се наложи да влезем в държавна болница и също ми се видя в пъти по-добра. Не съветвам никой, никога  да прибягва до услугите на лекарите от отделението, а камо ли да постъпва на лечение там!

Дано детето бързо да се оправи и да се успокоите и двамата!

# 617
В Родилно хигиената е същата (несменяне на чаршафи 5 дни). Слава богу, бебчо не се обзаведе с нищо, докато бяхме там.

С оглед на това, че детето беше доносено и родено без усложнения, донякъде съжалявам, че не родих в Св. Лазар (нищо че Димитров ми хареса много като лекар).

# 618
А кои са двете държавни болници, от които сте доволни? Дано не се налага, но да знам за всеки случай Praynig

# 619
Болницата, за която говоря аз, далеч не беше цветя и рози, особено като условия. Но, в случая говорим за отношение. Става въпрос за Инфекциозна, не пожелавам на никой да стига до нея!

# 620
Да, инфекциозна е ремонтирана и с добри специалисти.
Единствено, никога не споменавайте думата хомеопатия пред проф. Мангъров, че полудява.

# 621
Аз попринцип съм много гнуслива и не съм критерий, но да ви кажа и аз като лежах в АГ-то и в родилното не са ми сменяли чаршафите за 6 дневния ми престои изобщо ! Да не говорим за чистене на мивки и подобни неща. Единствено съм видяла два пъти да измият пода. Един път в АГ отделението, и един път последния ден като ни изписваха измиха пода с мръсен парцал и това е било... Даже подложката, на която лежа не ми дадоха нова, аз накрая я махнах, че ме беше гнус.

# 622
Явно относно хигиената ще се стиска зъби около раждането и престоя. Само не разбрах самостоятелната стая, която се плаща, дали има собствен санитарен възел? Може би трябва да си взема и препарати за миене освен лични вещи.

# 623
  • София
В самостоятелната стая има собствен санитарен възел с вана. Преди 4 години хигиената пак не беше на ниво. Роднините ми са в сферата и им направи впечатление, че са частна болница е мръсно.

# 624
Аз от родилно съм доволна, но от Педиатрията също не съм доволна. Лежах там преди 3 години с голямат ми дъщеря. И ние като си тръгнахме, тя започна да повръща и хвана такъв вирус, но го изкара леко и за 2 дни мина. Тогава се връщахме в педиатрията да я прегледат и те ми викат, как така минавам като контролен преглед след изписване, като те са я лекували за бронхеолит, а аз минавам на преглед за повръщане. Казаха ми, че ако трябва да ме приемат, трябва задължително да сме в самостоятелна стая, за да не заразим другите деца, която струваше около стотина лева на нощ. За щастие не се наложи отново да я приемат. Относно храната, която даваха я ядох аз, а на детето таткото всеки ден ни носеше детска кухня. Но чух, че ако попиташ могат да ти сменят храната с пюре.

# 625
В самостоятелната стая има собствен санитарен възел с вана. Преди 4 години хигиената пак не беше на ниво. Роднините ми са в сферата и им направи впечатление, че са частна болница е мръсно.

Хм, аз бях в самостоятелна стая и беше с душ кабина.

Храната е доста зле. По-добре да ви носят роднините.

# 626
  • Harmanli, Bulgaria
Не знам под много зле какво разбирате за храна, все пак е болница, а не шведска маса в 5 звезден хотел. Лежала съм по много болници както в София, така и в други градове и там храната не ставаше за поглеждане дори. В Токуда съм лежала в три отделения и определено храната става за ядене, носили са ми пържоли, шишчета, имаш първо, второ трето. Сменяли са ми чаршафите, дори когато съм била на легло без да мога да ставам. Съгласна съм, че всеки има своите различни преживявание, но на мен са ми чистили всеки ден стаята, мили са пода, бърсали са прах, по няколко пъти са изхвърляли боклука, банята и тоалетна всеки ден се е чистило. Знам, че е болница, но едва ли, като сте си у дома през ден сменяте чаршафите си. Дори рядко и то 5 звездни хотели сменят всеки ден чаршафите. Но аз лично не съм се сблъсквала с мръсотия и мизерия в болницата, а съм прекарала доста време като престой там.

# 627
Аз родих в края на 2015-та, нямаше проблем с хигиената, сменяха чаршафи и всичко, нощници си исках сама.

# 628
И аз съм на същото мнение, храната става за ядене, предвид, че е болнична. Мизерия не съм видяла, а дали ми е сменян чаршафа нито помня, нито ме е интересувало. Нощници и аз си исках.

# 629
Мисля, че за храната имаха предвид в случая за бебе на една година, която е била твърде едра.

Общи условия

Активация на акаунт