Токуда Болница София - тема 25

• 98 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Само юни и декември, а може и по всяко време, в случай че пациентът променя настоящия си адрес в ново населено място.

# 736
  • София
Педиатрите могат да се сменят по всяко време.
Личните лекари - само юни и декември, или при смяна на местожителство, или с молба.

# 737
  • София
Я, за пръв път чувам, че има разлика между стандартен ЛЛ и ЛЛ-педиатър.

# 738
  • София
Едва си записах час за ехограф на млечни жлези. На локална регистратура никой не вдигна, а звънях десетки пъти. На централна вдигнаха, но доста музика послушах.
Както и да е, записах при Валентин Иванов, както ми бе препоръчано по-горе.
А, казаха ми, че прегледа е 40 лева. Не ги ли бяха направили 50?

# 739
Да се включа с актуална информация относно детските тонове  - цена 33 лв Wink
Ехограски АГ преглед 58 лв.

Иначе на централна регистратура е ужасен ужас, защото обслужват и клинична лаборатория ✌

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 12:10 от ver4eto_sv

# 740
Едва си записах час за ехограф на млечни жлези. На локална регистратура никой не вдигна, а звънях десетки пъти. На централна вдигнаха, но доста музика послушах.
Както и да е, записах при Валентин Иванов, както ми бе препоръчано по-горе.
А, казаха ми, че прегледа е 40 лева. Не ги ли бяха направили 50?

И аз видях голям зор със записването на час (аз ти го препоръчах), но май успях да се вредя скоро след обаждането като дата!

Успех на прегледа, може да дадеш после отзиви!

# 741
  • София
Да, много ти благодаря. Успях да запиша сега за сряда следобяд. Ще дам отзиви, разбира се.
Само дано всичко е наред, че не съм ходила от точно 3 години Head Band

# 742
  • София
Да се включа с актуална информация относно детските тонове  - цена 33 лв Wink
Ехограски АГ преглед 58 лв.

Иначе на централна регистратура е ужасен ужас, защото обслужват и клинична лаборатория ✌

Полезна информация Simple Smile Благодаря!

Цените стават все по-солени, а качеството дали се променя. Имате ли идея ехографа за бременни дали пак е на същата цена?

# 743
Мисля, че пак е 58 лв.
Предродилна консултация 88 лв.
До колкото разбрах, няма да има промяна в цената на раждането, питах на регистратурата специално.
За качеството - не мога да коментирам, аз съм доволна от отношението на Др. Бойко Димитров.

# 744
  • София, България
Здравейте отново! Да помоля за информация от раждалите в Токуда, които имат сключен граждански брак - какви документи се носят във връзка със записването на новороденото? Предполагам, че се изисква документ за за гражданския брак между двамата родители? Вчера бях за мерене на тонове и питах на място в болницата, но странно,нито на АГ регистратура, нито на информация можаха да ми отговорят.Thinking

# 745
Таткото беше с мен, когато оформяха документите. Искаха ни само личните карти.

# 746
Ако бащата присъства, му искат лична карта за справка. Ако не - може и само да му продиктувате данните на акушерката, която записва децата. Ще ви питат и за дата на сключване на брака. Всичко това по-късно се проверява в общината и ако има разминаване, ще ви потърсят да се коригирате.

# 747
И на нас не са ни искали никакви документи - нито свидетелството за брак, нито лична карта на ММ. Само продиктувах данните му на акушерката и се подписах, и това беше.  Peace

# 748
Аз носех копие от акта за граждански брак ама реално не ми потрябва. Искаха ми само ЕГН и постоянен адрес на мъжа ми.

# 749
  • София, България
Много ви благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт