Токуда Болница София - тема 25

• 99 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Gerilin, 👏🍾❤ Честита рожбичка!

За др. Ани Богданова някакви отзиви да сподели някой?

# 226
  • София

На ехограф съм била при нея. Мила и внимателна.

# 227
Gerilin, 👏🍾❤ Честита рожбичка!
Номер 1 е!
Беше ми наблюдаващ лекар и съвсем логично родих при нея в Токуда.Обича работата си и си личи. Внимателна и позитивна.Ходех с голям кеф на прегледите си. До последно се бори за нормалното раждане при мен...не е настоявала за секцио и не ме е обеждавала, др е въпроса, че накрая все пак ми се наложи секциото и опитах от двете .

# 228
Богданова проследява ли, останала съм с впечатление, че е само за ФМ. Няма й го името в графика отпред на лекарите, в кои дни е?

# 229
Богданова проследява ли, останала съм с впечатление, че е само за ФМ. Няма й го името в графика отпред на лекарите, в кои дни е?
Ами нз за Токуда, ходех при нея с МЦ Света Петка, защото е близо до нас, ходех си при нея на обикновенни прегледи, хареса ми и реших да се следя при нея.. чак в последствие разбрах че работи в Токуда 😊

# 230
Ето краткото ми ревю за оперативно раждане в Токуда, може да е от полза за някого.
Избрах доктор Димитров, мога да дам само положителни отзиви за него - посещаваше ме всеки ден в стаята, интересуваше се от състоянието ми, спокоен, професионалист.
Възстановяването ми беше скорострелно, на 2ри ден ставах вече десетки пъти и ходих много насам натам, да не говорим за многото изправяния в леглото - за да си взимам и гушкам бебето. Десетина дни след операцията матката се беше свила страшно  много, почти нямам лохии.
Отрицателното: кошмарна анестезия. Имам чувството, че ми я слагаха страшно много време, сменяха игла, имаше болка и много опити. В епикризата пише, че ми я е слагал доцент, мъж. Реално беше жена, не знам как се казва. Атмосферата в операционната също беше леко шокираща за мен, малко като на пазар: много хора, радио, клюки за колеги, мърморене за работно време и натоварване... а ти седиш надупен в очакване да успеят да ти сложат упойка. Не искам да ги съдя много жестоко, знам че всяка операция е стрес, но очаквах по-болнична и професионална среда.
Друго отрицателно: естетически разрезът ми е крив. Това го видях чак вкъщи. Да, зарастнал е и съм супер благодарна, че се възстанових така бързо. Но започва над бикини линията и завършва 2 см под нея. Вероятно причината е, че не го направи доктор Димитров, а специализанта, който асистираше на операцията. И за това не искам да съдя, но... все пак плащам за избор на екип (и то не малко за моя стандард) и ми е мъчно, че сега ще си нося тоя крив белег.
И все пак, положителното надделява, живи и здрави сме, възстановени и се гледаме с бебето.  Hug

# 231
  • Калифорния
Не се притеснявай за белега. Година и половина след второто ми секцио моят почти не се вижда. Очаквам да избледнее напълно.

# 232
  • София
yagodka_kdn, препоръчвам ти по-младите лекарки - Маркова и Апостолова, много са внимателни и предразполагащи, много компетентни, обясняват подробно, а още не са толкова популярни и графикът им не е запълнен за месеци напред.

# 233
Това с упойката е много притеснително.И моя близка роди скоро и нея 4 пъти са я дупчили, пак жена ... пак при Димитров.Иначе той бил перфектен както винаги. Rolling Eyes

# 234
MorningSun, учудена съм, че плащаш за да те изражда определен лекар, а всъщност те оперира друг! И то специализант Twisted Evil От къде на къде? В частните болници поне не искат ли съгласие на пациента въобще да присъства специализант?Това е неспазване на договореност. #Crazy  Ти не пита ли защо така! И жена ти слага упойката а в епикризата пише мъж. Twisted Evil Защо не напишеш до РЗОК оплакване? Като мълчим и се радваме, че сме се отървали белите престилки ще си правят каквото им хрумне без да се съобразяват с нас

# 235
Странно ми е за разреза. Моят е толкова малък, че едвам се вижда (а имам две раждания със секцио).

# 236
Надявам се белегът да се смали с времето. Четох, че ги махат и с лазер... Пош, при теб за колко време поизчезнаха белезите?
Иначе, Димитров участваше активно в операцията - виждах го как се труди да ми размести вътрешностите и да извади бебето :Д Със сигурност асистиращият лекар ме заши накрая, а първоначалният разрез съдя, че го направи тя заради позицията и посоката на разреза. Но реално няма как да знам.
За мен наистина най-гадното беше анестезията. Ако подам жалба, единственото за което мога да се хвана е несъответствието в епикризата (което не е малко де).
Иначе никой не ми е обещавал да е цветя и рози...

# 237
Д-р. Колева ми даде едно мазило. То не е напълно изчезнало, но е толкова малко и надолу, че изобщо не си личи. Може би за около 6 месеца.

# 238
И моят белег е крив. И мен ме дразнеше в началото, но вече му свикнах, какво да се прави. Не бих казала, че изобщо не се вижда (родих преди година и 4 месеца), все пак е следоперативен белег, а не драскотина. Аз на годинка съм била оперирана от херния и пак си личеше след 30 и кусур години.

# 239
Моето секцио беше преди години. Анестезиолог беше мъж-така и не запомних името му...Всъщност от всичко съм запомнила само тази смразяваща болка, която ми причиниха 3 пъти от 3 опита... А, откога има специализант? И след като плащаме за екип и т.н, не е ли редно да ни попитат дали искаме да се учат на нас? Защото аз не съм съгласна...предвид моят белег се ужасявам какво могат да ми причинят.

Общи условия

Активация на акаунт