Токуда Болница София - тема 25

• 99 218
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм лежала с детето в Детското отделение в Токуда. Отделно съм ходила много пъти в спешното и все си казвах, че ще е за последно. Е след поредната грешна диагноза съм се заклела, че децата си там няма да заведа никога. При мен все нощем се случват проблемите и Токуда е удобна в това отношение. Обаче сега е ден и изобщо не си заслужава да си давате парите за преглед от педиатър със съмнителни качества. В ПДКК работят много млади специалисти от Педиатрията, идете там, ако не ви се разправя с държавни болници.

# 676
И аз съм лежала с детето в Детското отделение в Токуда. Отделно съм ходила много пъти в спешното и все си казвах, че ще е за последно. Е след поредната грешна диагноза съм се заклела, че децата си там няма да заведа никога. При мен все нощем се случват проблемите и Токуда е удобна в това отношение. Обаче сега е ден и изобщо не си заслужава да си давате парите за преглед от педиатър със съмнителни качества. В ПДКК работят много млади специалисти от Педиатрията, идете там, ако не ви се разправя с държавни болници.
Ако ходя ще е късния следобяд, като се прибере мъжа ми, 24 часа ли е ПДКК?

# 677
  • София
Зависи на какъв специалист попаднете. Много е до късмет. Преди години ни изгониха от Детската клиника до Майчин дом,  но в Токуда попаднахме на д-р Войнова, която не ни пусна (близо 3 часа) докато не овладяхме положението. В 1ДКК винаги са били на ниво, но една лекарка подцени състоянието на детето и след няколко часа се наложи спешен прием в Пирогов.

# 678
Да, принципно съм съгласна с теб, М. Аз обрисувам картинката, която се е оформила в съзнанието ми последните 2 години. Докато лежах в Детското на Токуда един лекар не ми направи добро впечатление, ама нито един. Знам, че в Спешното идват приходящи и е възможно да има читави сред тях. Аз последните 3 пъти не попаднах на такъв, за съжаление. Една госпожа дори си позволи да обсъжда прическата на сина ми, а последния път изписаха излишен антибиотик на бебето ми и не му уцелиха диагнозата, която личната на другия ден от раз разпозна.

Мисля, че е денонощна ПДКК, но не съм ходила вечер/ нощем и не съм съвсем сигурна.

# 679
  • София
Все едно о за различни места говорим Anguished Изненадам се, че толкова разнопосочни мнения. Аз съм очативана и от началника на отделениеъо Лисички, така и от Десподова, която и двата пъти ни прие, от пулмоложката Петрова. Вярно е, че са ни приемали не по празници, когато може би е лудница.

# 680
Мисля, че е денонощна ПДКК, но не съм ходила вечер/ нощем и не съм съвсем сигурна.
Денонощна е, включително и лабораторията, като изследванията излизат за 10 минути. Аз май все по нощите ходя там Rolling Eyes Е, с изключение на стандартните прегледи, които са на здраво дете.

Февруари се бях засилила в Токуда и като видях 20 + деца да чакат пред спешното, се изнесох със страшна сила. Отделно тогава моя позната беше лежала там и си докараха ротавирус от педиатричното.

# 681
И аз бях, чела няколко майчета да се оплакват от вътреболнични инфекции в педиатричното на Токуда.
Ако ще ходите тази вечер в ПДКК, им се обадете първо по телефона, че от утре се местят в новата сграда и може да има някоя "дупка", докато се пренасят тази нощ.

# 682
Лично аз говоря за педиатрите в Токуда, с пулмолозите не съм запозната. Веднъж детето е било преглеждано от УНГ и само хубави неща мога да кажа него. За Педиатрията само кофти неща мога да изброявам, сетрите в това отделение са меко казани ужасни, лекарите са всичко друго, но не и за препоръчване. Имам впечатления и от държавни болници, Токуда е дъното. Неонатологията естествено е друга бира.

# 683
Не знам. Аз съм лежала със сина ми три пъти в Педиатрията. Само хубави неща мога да кажа. Разбира  се, беше преди години, може нещата да са се влошили.

# 684
Аз съм лежала в Педиатрията преди 5 години. Ситуацията в момента е същата, ако помните скорошен пост на една жена пребивавала там. Едно към едно с моите впечатления. И аз съм изумена, че има доволни точно от това неприятно отделение, ама...

# 685
Ако детето/бебето е под 12 месеца, би трябвало спешния да звъннат горе в неонатологията.
За педиатрията обаче и аз не съм очарована.

# 686
Направило ми е впечатление,  че хората бъркат неонатология и педиатрия. А в Токуда двете отделения са на светлинни години в полза на неонатолотията. Нямам впечатления лични от педиатрията,  но братовчедка ми се оплаква много и твърди, че е под всякаква критика.
Иначе относно ПДКК - от днес е на нов адрес.

# 687
Само дето 1дкк вкарват някаква космическа административна такса в момента. Досега беше 10 лева и някак си се преглъщаше, ама вече ще е 30. На посещение #Crazy Та не май ще ги ползвам наистина само за спешна помощ.

# 688
Ако детето/бебето е под 12 месеца, би трябвало спешния да звъннат горе в неонатологията.
За педиатрията обаче и аз не съм очарована.

При спешен звънят в неонатологията ако бебето е до 40дни мисля. Водих малкия на 8м. Изключително неадекватна реакция, говореха само за приемане, дадоха ми документи за хоспитализация, звъняха да видят има ли свободни стаи за "80лв". Реално синът ми повърна двукратно и това беше, май беше причинено от хапване на повече череши. Педиатърката не беше от редовния състав на Токуда.

# 689
Да, моят син беше на 4 месеца, когато лежахме в Педиатрията.

Каква е тази административна такса в ПДКК? Помня, че някаква папка ни дадоха от там, да не би да е за нея? Аз не помня какви пари сме давали, че скоро не сме опирали до нея.

Общи условия

Активация на акаунт