Психолози, психотерапевти, психиатри

• 199 947
  • 1 295
  •   3
Отговори
# 810
Здравейте,
Много ви моля да ми препоръчате къде във Варна има Когнитивно поведенческа терапия за детенце на 4 години.❤Дано някой отговори защото сама не намирам нищо в интернет.

# 811
Петя Павлова от центъра за Бахова терапия в София е повече от отличен специалист. Много съм благодарна за прекрасната й работа с моето дете (на 10г.), което имаше много сериозен проблем, свързан със страхове и тревожност. Много внимателна, винаги отзивчива, невероятен подход (към родителите също). Работи и в почивните дни, ако се налага, прави и онлайн сесии, но ние бяхме на живо и мисля, че това е по-добрата опция. Горещо я препоръчвам за състояния на нервност, страхове, тревожност, лоши обсесивни мисли, негативизъм, обида и ниско самочувствие. Отлично работи с деца, както и с големи.

# 812
Свържете се с Карин дом във Варна. Там има добри специалисти по ранно детско развитие. Ако прецените - заведете и детето с Вас! Дете на 4 години да се подлага на когнитивно-поведенческа терапия чувам за първи път! Трябва да се направи оценка на потребностите на детето от специалист.

Здравейте,
Много ви моля да ми препоръчате къде във Варна има Когнитивно поведенческа терапия за детенце на 4 години.❤Дано някой отговори защото сама не намирам нищо в интернет.

# 813
  • София
https://gerganageorgieva.com/moqta-vizitka.php
Плюс един глас за тази психоложка. Посещавах я преди време и останах доволна

Здравейте, налага ми се да сменя психолога. Дали може да ми препоръчате когнитивно поведенчески терапевт от София, по възможност не много скъп. Тъй като страдам от ОКР. Ще съм благодарен за насоки.

# 814
  • При елфите ...
Да препоръчате добър психолог в Сливен?!? Thinking

# 815
Имате ли мнение за Теменужка Йорданова от София посещавали ли схе я?

# 816
  • София
Здравейте, търсих в началото на темата, но виждам препоръчани психолози само за Пловдив и Варна. Търся такъв за София, за възрастен.

# 817
Определено не препоръчвам Псих. център "сова-сотирова" гр. Варна! Изключително некомпетентна, незаинтересована, липса на конструктивност на разговора, едно намещане, чоплене, разни хора нахълтват когато си искат, вземане на страна, поставяне на етикети, съдене! Егати "безопасната" среда! Парата да капе, психичното здраве на човека не е на първо място там! Пълна загуба на време и пари, поредните шарлатани... !

# 818
Хайде, и аз тук. Може ли някой да препоръча психолог/психотерапевт, който да приема онлайн и часовете му да не са заети с месеци напред (все пак имам нужда от него сега)? Търся за себе си, като основния ми критерий май е да е жена и да не е на 20 години. Самата аз съм 40+ и някак си имам необходимост да знам, че говоря с възрастен човек.  Благодаря предварително

# 819
Здравейте, някой може ли да препоръча добър когнитивно-поведенчески психотерапевт за гр. Бургас за възрастен? Става дума за справяне с паническо разстройство, продължаващо вече близо година.

# 820
Хайде, и аз тук. Може ли някой да препоръча психолог/психотерапевт, който да приема онлайн и часовете му да не са заети с месеци напред (все пак имам нужда от него сега)? Търся за себе си, като основния ми критерий май е да е жена и да не е на 20 години. Самата аз съм 40+ и някак си имам необходимост да знам, че говоря с възрастен човек.  Благодаря предварително
Здравейте, миналата година известно време посещавах Ирина Борикова, като ходих както на място, така и онлайн. От супердок си запазих първия час.

# 821
Здравейте! Имам нужда от препоръка на психолог в Пловдив/София. Проблемът ми е комплексен - бърнаут (прегряване), депресия, обсесивно-компулсивно разстройство, тоест ми се иска човекът да си разбира от работата и да има и широкоспектърен подход.
Скрит текст:
Ходила съм за ОКР-то и депресията при Десислава Стефанова в Пловдив - беше страхотна като отношение и съветите, които ми даде помогнаха към онзи етап. Фокусира се обаче върху ОКР-то, не обърна внимание на депресията, което не ми допадна. ОКР-то така и не го оправих съвсем и се задълбочи ужасно след по-тежък здравословен проблем.
Засега съм се спряла на Наталия Герджикова, избрах си я на случаен принцип в Супердок. Някой посещавал ли я е?

Не. Но тя е посетила студио на БНТ. Simple Smile

# 822
Някой има ли мнение за Невена Станева от софия, детски психолог?

# 823
Здравейте,
Някой да е ходил при Наталия Герджикова (София)

# 824
  • София
Някой има ли мнение за Дияна Димитрова?

Общи условия

Активация на акаунт