Психолози, психотерапевти, психиатри

• 204 786
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Чета коментарите ви. Не съм психолог или някакъв такъв. Извинете за израза.
Не зная кой от вас колко е учил и научил , за да практикува без да вреди. Мога да говоря от собствения си опит.споделяла съм и друг път моя случай. Не се срамувам няма и защо. Лоши или лъжливи специалисти има много. И така ще е докато няма закон. Освен това няма етична комисия. Нама и черен списък на психолозите и другите от бранша.
Споделям с вас името и снимката на една така наречена психоложка, която практикува без да има право. Навреди на мен и моето дете по особенно грозен начин. Особенно на детето. И,  като беше доказана нейната лъжа и понеже няма закон съответно не се случи нищо, тя реши, че ще учи , за да се докаже колко добър специалист е. Не съм единствената потърпевша  на тази жена. Името и е Красимира Попова вече Николова.
Това е тя.
Пазете се от тази жена. За нейната компетентност може много да се говори. Убедена съм, че не е единствената, не защото нямаме добро образование и специалисти, но липсата на контрол създава хора като нея, които вредят на нас и на колегите и.

# 616
  • Варна
..................................
Не зная кой от вас колко е учил и научил , за да практикува без да вреди.
.........................
Това обръщение  е странно, темата не е конкретно за специалисти, а по скоро за хора търсещи психологична помощ, и споделяйки имена от кого са и не са доволни. Ако пишат тук хора с дипломи то това не е задължително изискване на темата.

Закон за психотерапията и етична комисия не виждам как могат да направят един психотерапевт 100% ефективен при всеки клиент.
Нещата са достатъчно субективни  и индивидуални със или без закон, недоволни клиенти ще продължава да има.
Недоволният клиент не прави автоматично един терапевт шарлатанин.
Не говоря за вашия случай до колкото ми е известно тази жена нямаше диплома, а по принцип.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 13:46 от Danny_J

# 617
Здравейте. Чета коментарите ви. Не съм психолог или някакъв такъв. Извинете за израза.
Не зная кой от вас колко е учил и научил , за да практикува без да вреди. Мога да говоря от собствения си опит.споделяла съм и друг път моя случай. Не се срамувам няма и защо. Лоши или лъжливи специалисти има много. И така ще е докато няма закон. Освен това няма етична комисия. Нама и черен списък на психолозите и другите от бранша.
Споделям с вас името и снимката на една така наречена психоложка, която практикува без да има право. Навреди на мен и моето дете по особенно грозен начин. Особенно на детето. И,  като беше доказана нейната лъжа и понеже няма закон съответно не се случи нищо, тя реши, че ще учи , за да се докаже колко добър специалист е. Не съм единствената потърпевша  на тази жена. Името и е Красимира Попова вече Николова.
Това е тя.
Пазете се от тази жена. За нейната компетентност може много да се говори. Убедена съм, че не е единствената, не защото нямаме добро образование и специалисти, но липсата на контрол създава хора като нея, които вредят на нас и на колегите и.
Съжалявам но не сте права,че няма закони.Сезирайте прокуратурата за измама!

# 618
Прокуратурата няма какво да направи. Тия неща са недоказуеми. Особено, когато става дума за психичното здраве на дете. Ето, аз имам пример за една жена, която каза пред детето ми: "Има жени, които ги оставят децата си като не им харесат и искат да си вземат други". Следващия път като я видя тази жена и директно се напика. Сега съм се зарекла повече да не ходиме там, но след дъжд качулка.

След месеци детето като се разплака, че нещо не го е направил и казва: "Мамо, не си взимай друго дете." Добре, че си имам психолог, с който да отработваме нанесени травми, но ето. Нагледен пример. Покурор няма какво да направи.

Трябва закон и етичен кодекс. Някои неща наистина е добре "специалистите" да знаят могат ли са ги казват пред децата или не. Точно тази не беше психоложка, но пак така се правеше на тежка.

# 619
Прокуратурата няма какво да направи. Тия неща са недоказуеми. Особено, когато става дума за психичното здраве на дете. Ето, аз имам пример за една жена, която каза пред детето ми: "Има жени, които ги оставят децата си като не им харесат и искат да си вземат други". Следващия път като я видя тази жена и директно се напика. Сега съм се зарекла повече да не ходиме там, но след дъжд качулка.

След месеци детето като се разплака, че нещо не го е направил и казва: "Мамо, не си взимай друго дете." Добре, че си имам психолог, с който да отработваме нанесени травми, но ето. Нагледен пример. Покурор няма какво да направи.

Трябва закон и етичен кодекс. Някои неща наистина е добре "специалистите" да знаят могат ли са ги казват пред децата или не. Точно тази не беше психоложка, но пак така се правеше на тежка.
Моля не казвайте на мен,която съм юрист,че е недоказуемо и че прокуратурата нищо не може да направи!Напускам сайта защото виждам два три профила,които раздават компетентни мнения по всякакви въпроси и не намирам мястото си тук!

# 620
Колеги ми показаха историята преди време във фейскуб -ако мъжът Ви е изоставил и отишъл при тази жена,то Вие имате огромен късмет,че сте освободена от очевидно нездрав индивид.Да не кажа по-силни думи.....

# 621
Здравейте! Препоръчайте ми добър психотерапевт в  Русе. Предварително благодаря.

Горе съм написала, аз препоръчвам моя терапевт, който единствен успя да ми помогне да опозная себе си и да се справя с всички страхове и неприятности. За пореден път (с риск да ме обвиняват в реклама) я препоръчвам. Ана Маркова
За съжаление нямам нейн телефон, тъй като моята терапия беше преди време, но имам имейл.
---filtered9723--

# 622
  • Пловдив
Моля да ми препоръчата терапевт за Пловдив- справяне със скръб.

# 623
Лили Барутчиева...мила,предразполагаща и човечна.

# 624
Здравейте!
Бихте ли препоръчали психиатър, който специализира в лекуване на депресия в София?
Погледнах първа страница, както и последните няколко (утре ще прочета темата), но не попадпах на препоръки. Благодаря предварително!

# 625
Има ли някой ,който добре се е повлиял  от срещи с психолог.Интересува ме относно Паническо разстройство.Моля Ви,споделете.

# 626
  • Варна
Здравейте!
Бихте ли препоръчали психиатър, който специализира в лекуване на депресия в София?
Погледнах първа страница, както и последните няколко (утре ще прочета темата), но не попадпах на препоръки. Благодаря предварително!
Вероятността да получиш съвет/отговор е по-голяма, ако уточниш какво разбираш под "психиатър, който специализира в лекуване на депресия".
Искаш да ти изпише психотропни лекарства или търсиш друго/психотерапия.

# 627
Предполагам, че той ще прецени. Клоня към лекарства, но може би психотерапия би била по-подходяща или може би комбинирано лечение.

# 628
Има ли някой ,който добре се е повлиял  от срещи с психолог.Интересува ме относно Паническо разстройство.Моля Ви,споделете.

Съвременните подходи почти в почти всички случаи водят до успех с паническото разсройство.Стига то да не е с прекалена давност.Но само със срещи не става- иска се значителна ангажираност в терапевтичния процес.

# 629

Съвременните подходи почти в почти всички случаи водят до успех с паническото разсройство.Стига то да не е с прекалена давност.Но само със срещи не става- иска се значителна ангажираност в терапевтичния процес.
Аз страдам дълги години.Страхувам се да оставам сама вечер у дома,и няма ли хора по улицита по която вървя също.Много съм зле😪

Общи условия

Активация на акаунт