Психолози, психотерапевти, психиатри

• 200 017
  • 1 295
  •   2
Отговори
# 840
А някой бил ли е на психоаналитик и по-различно ли е там?

# 841
Ally_, при какви терапевти сте ходила досега, ако ви се споделя? Нямам предвид имена, а школи.

# 842
Защо?
Гещалт, неорайхиански (2-3-ма), семейни констелации.. когнитивно-поведенчески..

Ally_, при какви терапевти сте ходила досега, ако ви се споделя? Нямам предвид имена, а школи.

# 843
Здравейте,
Моля ви за координати на добри детски псиолози детето ми е на 4,6години със сензорни проблеми тревожност с ниска самооценка,трудна социализация.За Варна става въпрос моля ви за добри в работата си постигнали много с вашите деца.Благодаря предварително

# 844
Brizeida7,

Може да се обърнете към Ангелина Костова. Simple Smile

Ally_ , прави впечатление, че сте посетила доста специалисти, но не можете да откриете свой. Питахте за психоанализата, та се зачудих до какво сте се докоснала досега... Вие питате за класическата, с дивана? 

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 07:39 от Селма

# 845
Хм не знам дали някой го прави чак толкова класически - с дивана 😁, едва ли..
Знам, че има няколко психоаналитика (а може би повече), и се чудех дали някой е бил при тях, и дали усещането е различно..

А иначе да, аз не мога да направя връзка с психолог/терапевт.. но не знам какво друго да направя, и затова от време на време, все си търся някой..

Brizeida7,

Може да се обърнете към Ангелина Костова. Simple Smile

Ally_ , прави впечатление, че сте посетила доста специалисти, но не можете да откриете свой. Питахте за психоанализата, та се зачудих до какво сте се докоснала досега... Вие питате за класическата, с дивана? 

# 846
...
Правят го, да. Но, доколкото знам, не за всеки човек и не на всеки етап това е препоръчително. 
При психоаналитиците е различно. Но и при всеки психоаналитик е различно. Simple Smile

Цитат
А иначе да, аз не мога да направя връзка с психолог/терапевт..
Обсъждала ли сте това с хората, при които сте ходила?

# 847
Мисля, че съм го казвала неколкократно, но не сме го обсъждали.

...
Правят го, да. Но, доколкото знам, не за всеки човек и не на всеки етап това е препоръчително. 
При психоаналитиците е различно. Но и при всеки психоаналитик е различно. Simple Smile

Цитат
А иначе да, аз не мога да направя връзка с психолог/терапевт..
Обсъждала ли сте това с хората, при които сте ходила?

# 848
  • София
Здравейте
Моля за препоръки за детски и семеен психолог във Варна
Благодаря

# 849
Здравейте,
някой от форума има ли впечатления и опит с д-р Иванка Бончева Паунова? Търся добър психолог, може и психотерапевт, който да свърши работа за страхови състояния и фобия. В началото на темата  д-р Бончева е представена и изглежда като квалифициран терапевт. Много ще се радвам някой да сподели отзив.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 21:59 от Анонимен

# 850
  • София
Здравейте,
моля ви за препоръка. 🌷
Бихте ли ме насочили към специалист, който работи със семейства, чието дете на 4 г. е отключило диабет тип 1? В семейството за първи път се сблъскват и им е нужна насока. Консултирали са се с психолог, но очевидно без опит в областта.

Благодаря ви предварително!🙏
Светли празници!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 14:50 от Ray Of Light

# 851
  • Sofia
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър специалист за тийнейджър в София? Детето е с хиперактивност и последно време има личностни затруднения. Отдавна не сме ползвали услугите на психолог и не съм много в час, към кого да се обърна. Предишната ни психоложка се занимава с по-малки деца.

# 852
Здравейте, моля да ми препоръчате добър детски психиатър в Александровска за преглед и мнение за дете на близо 15 г което има проблем с храненето, тревожно и е в някакво депресивно състояние....Ходили сме и при други психиатри, според тях има вид тревожност,а не хран разстройство, според психолози става на въпрос за хран.разстройство и то провокира тревожността. Изписаха ни и антидепресанти, но четейки за тях, направо се стрестнах какви последствия имат и реших да потърся и мнение на специалист в Александровска....Много моля някой ако е минал по този път да ми пише, може и на лично...Мерсиии

# 853
Здравейте. Моля за препоръка на психотерапевт в София, който би могъл да помогне с липса на увереност в себе си, която се проявява не само в любовта, но и в работата. Ще бъда благодарна на коментари от хора, справили се с такава ситуация. Благодаря

# 854
Ми то напоследък никой никого не препоръчва 😆

Общи условия

Активация на акаунт