Спор относно име

• 21 498
  • 216
  •   1
Отговори
# 30
Божеее, а бе момиче,на 22 години си  - къде си се разбързала за деца,лелееее... Айде,на него му е време- 30-ка гони,ама на теб ти е рано, завърши, поработи, поживей... Какви имена ,какви деца на тези години... Shocked Grinning Grinning Grinning

# 31
Сигурно съм и шматка... Няма да казвам какво точно работи, но е такава работа, че да не му е много тежка. Той, ако чуе тия неща... да ме води по опери и ресторанти най-меркантилнага ще ми изкара сигурно(най-много на пицария по повод и на кино, ако кажа, че искам да отидем). Скоро правихме четири години, подари ми букет и това е (аз му правих торта изненада). Уж щеше да ме води някъде за 1 ден... явно си мисли, че съм забравила, само да се надявам.
Не ме разбирайте погрешно, аз все още не искам дете... искам да се радвам на живота, да ходя по различни места с любимия си човек, просто сме коментирали за име за в бъдеше, аз ги зачеквам такива теми, ей така за да знам какво ме очаква.

# 32
...зарязвай. То и аз се омъжих млада, че и за по-голям, ама имаше пътувания, излизания, приключения. Операта не е комерс и меркантилност, това е за душата.

Я си намери някой по-така и по-фин, с тоя селтак ще се червиш цял живот, няма да ти направи кефа. Вземи си културен, тоя сигурно и в секса не го бива или скоро ще почне да не може, щото сексът иска фантазия, не само хормон. А тоя е тръгнал сериозно да става чичак още под 30.

То това време без деца е най-сладко, тогава се правят спомени за цял живот като двойка, а вие го проспивате.

# 33
И за секса позна... Най-гадното е, че той сякаш се чувствам неоценена. Не се е обръщал към мен като жена да ми каже, че съм красива, че еди какво си му харесва в мен. В секса не е казвал какво му харесва да правя, че нещо изобщо му харесва. Не, че съм комплексирана..., но иска ми се да чувам такива неща...
Къде са тези културни мъже ценящи духовното?

# 34
Е не са по чалгатеките.

Концерти, откриване на изложби, спортни клубове, планинарски клубове- по ескурзии и пътешествия се срещат готини и светски, пък и перспективни финансово. Не че и те не правят въртели, ама поне ще те кефят и като спрат да те кефят, ги зарязваш. Не знам имате ли опера в града, ей такива работи. Но най-вече сред колегите в университета. Ако запишеш магистратура някой ден, пак ще срещаш хора. Ако почнеш работа- също.

Та не е нужно да целиш чак много нависоко, ама малко от малко да има стил, че тоя ще е сдуханяк след 5 години, няма да го вдига или ще прави толкова скучен секс, че да заспиш. И едва ли ще е добър баща, дори да има деца. По-скоро ще направи 1-2 бебета, да не казват хората, че не може да запложда, ще ти ги тръсне на ръцете, а той ще ходи като горд татко.

# 35
Аз не мога да си представя мъж на почти 30 години да живее с родителите си, а за име на дете седнал да мисли хахааххах.... Майка му му пере още на...те гащи.... Laughing Laughing Laughing

# 36
  • Бургас
Аз не мога да си представя мъж на почти 30 години да живее с родителите си, а за име на дете седнал да мисли хахааххах.... Майка му му пере още на...те гащи.... Laughing Laughing Laughing
Те `тва манталитетът селски, дълбоко патриархален - затова и заслужава да й се "увековечи" името, момъкът с право настоява  Laughing Толкоз години гащи прала, сигурно и ще продължава, докато не я отмени "бодрата смяна"  Laughing

# 37
аз мисля,че майката трябва да избере име на детето, защото тя усеща какво трябва да бъде то,все пак го носи 9 месеца...

Е, как пък все едни дебилни усещат и се получава нещо като Ричард Груев накрая. :д
Би могло да измислите хубаво име с първата буква от името на неговите родители. Почти винаги има варианти. Ако е "Стефка" примерно и не ти харесва - София, Силвия и т.н, всички ще са щастливи.

О, не бях прочела темата. Наистина ви е най-малкият проблем, на твое място не бих бързала да раждам от този човек, първо бих си изяснила дали искам да го гледам в следващите 40-50 години.

# 38
  • София
Уж като живеем заедно нямало да е така.
Все е изморен, забавлява го чалга каналът, радио Веселина и вечер да хапва и пийва по чашка ракийка пред телевизора и ляга да спи.
Като заживеете заедно, още по- зле ще е. Тези му еснафски интереси ще ти скапят живота, ако ти е в къщата.
Хората трябва да се развиват, да пътуват, да мечтаят, да са амбициозни, защото иначе е ад. Млада си, възползвай се от младостта си да правиш горните неща, не позволявай да те върже с деца, със сива схлупена къщурка и ежедневие, по- сиво от нея.
Проблемът ви не е името на детето.

# 39
Правилно, няма да е така, като заживеете заедно, салатката и ракийката ще станат твое задължение.

# 40
Ано, Ано...що се правиш, че не виждаш червената лампичка...

# 41
О, ама ти се хващаш на това? Девойче...
Къде живеете? Мислех, че тоя манталитет го има само по селата.

# 42
Има го и по областните градове, че и в най-големите. Даже забелязвам, че като че ли е мода, дори много образовани и успешни хора с елитни професии малко да простеят. Като че ли нарочно, един вид фалшив имидж, малко дърпат към образа на "мъж със салатка и ракийка". Не знам, може всъщност да им харесва.

# 43
Ани, първо иди да ти изпишат противозачатъчни, да не стане белята, на 22 години си само. После започни да се оглеждаш, наляво на дясно...излизай сред хора, забавлявай се. Постепенно, ще се откъснеш от тоя Ганьо...

По повод имената, ако двама души се обичат истински няма да се карат за имена. Peace

# 44
Мило Ани, на 22 не се прибирах и се радвам, че е било така. И без пари се излиза, само да искаш Simple Smile Има безплатни концерти, прожекции и т.н. Печелила съм билети и от игри за различни мероприятия. Чалгарията е диагноза. Бягай надалече и вкусвай ежедневно от живота Wink Успех, адаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт