Спор относно име

• 21 495
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
Наясно съм, че вече ставам досадна, но е трудно да захвърлиш всичкотолкова лесно. Определено съм решила да се разделим.

Определено трябва да му дам да разбере, че ако ще продължава с това мислене, не съм човекът за него.

Помисли си какво аджеба искаш.

# 166
Наясно съм, че вече ставам досадна, но е трудно да захвърлиш всичкотолкова лесно. Определено съм решила да се разделим.
Хубаво си помисли. Naughty Пикльо те обича, иска да прави компоти с теб, дава ти пари, води те на море, звъни ти често...започвам да си мисля, че Ти няма да намериш по добър... Mr. Green

# 167
  • София
Ами стоя и се каня да се почувствам обичана, желана, щастлива, а не да ми казват, че това не може, онова не може, гледала съм много филми. Нямам желание за някакво развитие на този етап или цел. Питах го, какво пречи като идем на море и вечерта се наядем да не отиваме да си лягаме, а да пие по нещо на плажа и да се радваме на компанията си. Имало само пияници и ненормални. Миналата година го закарах вечерта на плажа,като преди това минахме да си вземем за пиене, но той не искаше, взех си само аз..., та отидохме на плажа и аз се събух, пита ме, защо съм се цапала, гушна ме за 1 минута и искаше да се пробираме и тръгнахме... Романтични вечерни не правел. Писна ми каквото и да искам, да срещам оправдание.. сякаш искам нещо кой знае какво. Къде да я направел вечерята в парка ли..., а няколко пъти съм му намеквала за къщата на село... като идиот щял одеяло да постели, че нямало мебели там и комшиите щели да го гледат и подиграват.  Потребителкато, която беше писала, че можел да прави малки жестове, като да подари билети за концерти... той се смее на приятеля си, че бил ходил на концерт, не ходел по такива места. На опера съм искала да идем... не отиваме, разказва ми какво било, като ходел в ученическите си години, а аз не съм ходила и искам да ида с любимия си човек.
Аз знам, че каквото и да на се опитам да направя, даже и да работя винаги ще сме в това положение и нямам желание да го правя. Яд ме е на него и ми е тъжно, че му говоря с часове и опитвам да ме разбере, а той си знае неговото, като съм искала такива луксозни и изнежени неща да съм била идела в някоя такава държава, където правели така, тук било България, къде съм видяла някой романтични вечери и такива да прави.

И какво очакваш да направим?
Да те погалим по главичката и да ти кажем да продължиш да си с него, че виж колко е гот да страдаш и да се чувстваш нещастна?
Явно, на теб ти харесва, ама тук вече почваш да ни губиш като читатели и ще те отсвирим съвсем скоро.

Защото то да е друго..............ама акъл, няма как да ти набием.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 20:25 от absurT

# 168
Хубаво си помисли. Naughty Пикльо те обича, иска да прави компоти с теб, дава ти пари, води те на море, звъни ти често...започвам да си мисля, че Ти няма да намериш по добър... Mr. Green
Защо смяташ така?

# 169
Защото си мързелива, не амбициозна и проста.Грозно,ама истина.

# 170
  • Най-красивата страна
И аз мисля,че Мунчо има сериозни намерения към теб.Просто е решил да те моделира малко...
За какво да те води на романтични вечери и почивки и да хвърля излишни пари?Може да ти хареса и да ти стане навик.
Най-добре ще е да прекопаете заедно градината,да направите зимнина,да цепите дърва.И ако има и едно,две деца в картинката изобщо няма да се сещаш нито за секс,нито за заведения.
Ако ти искаш по-различен живот ще трябва просто да се размърдаш ,да си намериш работа и ново гадже.Този явно няма да те заведе на опера.

# 171
  • София
Освен това за мене тоя човек е болен нещо. Не може да се напикава от едно кафе. И какво се очаква - дружно да му се подиграем за това и да му викаме пикльо, аз мисля, че отдавна сме излезли от предучилищната.
Ама като е болен, да иде на лекар, не да ѝ вменява вина за всяко нещо. Не може да го дигне- тя виновна, напикава се- тя го изнервя. Отвратително поведение е това.  Sick
От друга страна, авторке, ти защо не работиш? Не е нужно да копаеш в градината. Май наистина си мързелива. Наистина, без секс и без жестове не може, но ако той наистина иска да спестявате за общо жилище, по- голям ангажимент/сериозно намерение от това здраве му кажи.

# 172
Точно това ми казва, че съм имала много свободно време, ако трябвало да работя за да осигуря най-необходимото даже нямало да си помислям за опери, секс, почивки и т.н. Нямала съм да имам възможност и съм щяла да предпочета да лежа вкъщи от умора. Ясно ми е, че моят проблем е, че съм неамбициозна и мързелива, но проста не съм...това, че си на 22 и това е първата ти връзка, която си искал да ти е всичко ме прави наивна...

# 173
Защо смяташ така?

Позволявам си да отговоря, макар че въпросът ти не е към мен. Защото не може да 22 да не следваш, да не работиш, да нямаш елементарен социален живот, интереси и цели, които активно да следваш, но да си пълна с претенции и самочувствие как някой е длъжен, видиш ли, да те прави щастлива. Никой не ти е длъжен да те прави щаслива.
Приятелят ти, колкото и да е смотан по моите лични критерии, защото жени всякакви, има свой си живот и интереси. Вярно, тъпи та дрънкат, но ги има и си ги отстоява. А ти чакаш някой друг да ти създаде твоя живот, така че да си щастлива, да те води по театри, опери и романтични вечери, а ти да им се наслаждаваш и единствения ти зор през деня е да избереш къде да те заведат.
Не искаш да си зависима финансово, ама не искаш и да работиш...искаш този мъж да е някой, който не е и никога няма да бъде.
Моите наблюдения са, че момичетата от малките градове са къде-къде по-амбициозни, нахъсани и готови да си постигнат своето, а ти си по-капризна и от кифлите по големите населени места.

# 174
Освен това за мене тоя човек е болен нещо. Не може да се напикава от едно кафе. И какво се очаква - дружно да му се подиграем за това и да му викаме пикльо, аз мисля, че отдавна сме излезли от предучилищната.
Ама като е болен, да иде на лекар, не да ѝ вменява вина за всяко нещо. Не може да го дигне- тя виновна, напикава се- тя го изнервя. Отвратително поведение е това.  Sick
От друга страна, авторке, ти защо не работиш? Не е нужно да копаеш в градината. Май наистина си мързелива. Наистина, без секс и без жестове не може, но ако той наистина иска да спестявате за общо жилище, по- голям ангажимент/сериозно намерение от това здраве му кажи.

В момента майка ни е в чужбина и се грижа за сестра си, уча задочно и не ми се работи особено, имам хипофункция на щитовидната жлеза и често ми е много изморено и апатично. Не смятам цял житот да не работя...Наистищна спестява за да си купи жилище, но защо трябва връзката ни да е никаква 4 години, че и повече... До 1 година щял да купи апартамент, ако бил за ремонт щял да даде 2-3 заплати за ремонт и вече сме щели да сме щастливи.

# 175
  • София
Извинявам се тогава. Болестите наистина могат да променят или сломят определен тип хора, а и патологичната умора не е за пренебрегване. Няма да ти изнасям речи как хора с много по- сериозни проблеми работят, до себеусещане е.
Махай се от този, с хипофункция си много по- податлива на депресивни състояния, а той определено не ти  помага. Hug

П.П. Сега, като се замислих, само говори за общия ви дом. Просто му е приоритет жилището, работи си по него, но ти нямаш общо с това. Баламосва те, че за вас го прави, за да може да не го занимаваш и да приемаш по- лесно ролята на "последна дупка на кавала".

# 176
И аз се присъединявам към The Catcher.
Извинявам се, ако съм била малко по-рязка, ама наистина ме вбеси.
При наличието на здравословен проблем, няна как да се дават категорични оценки за нечие действие или бездействие, защото всеки сам си знае какво му е, което пак не оправдава някои неща, от моята гледна точка, но все пак дано осъзнаеш, че силата и мотивацията за щастлив живот е отражението в огледалото!  Peace

# 177
Точно това ми казва, че съм имала много свободно време, ако трябвало да работя за да осигуря рнай-необходимото даже нямало да си помислям за опери, секс, почивки и т.н. Нямала съм да имам възможност и съм щяла да предпочета да лежа вкъщи от умора. Ясно ми е, че моят проблем е, че съм неамбициозна и мързелива, но проста не съм...това, че си на 22 и това е първата ти връзка, която си искал да ти е всичко ме прави наивна...

Съвсем правилно ти казва. Явно човека работи много, а ти само се мотаеш. И чакаш да те изведат, или да ти дадат пари.

Пп. Не знам какво е заболяването ти, мисля, че и той има.някакъв проблем   и двамата трябва, може би да се погрижите приоритетно за здравето си, преди да недоволствате един от друг. Ти имаш хиляда забележки към него, но той към тебе също, явно няма прав и крив, а просто връзката ви не е добра и само се тормозите взаимно.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 21:17 от Iris04

# 178
Познавам доста подобни на тебе.Мързеливи,ама с претенции.Баба ми Бог да я прости имаше много хубава приказка ,че е много лошо да ти е голяма устата,пък къси ръцете.Учиш нещо си там задочно,колкото да кажеш,че имаш диплома,пък дали е перспективно и може ли да вадиш добри пари от него е съвсем,съвсем далеч от мисълта ти нали.Да избуташ там някоя и друга година.Изобщо и въобще 😕.Та тамън ти е младежа,чудя ти се на претенциите.И я моля с тая ЩЖ.Половината жени в обкръжението ми са с хипофункция,някои с Хашимото и ни една не чака да я изведат на кафе и да й дадът пари да си купи гащи.Мързи та чак боли е работата.

# 179
Сега и болест се появи...защо не каза до сега защо не работиш...То бива търсене на състрадание, ама чак толкоз.
Дръж го пикльо, перфектен ти е.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт