Спор относно име

• 21 497
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
Мързелива е Не заради некопаенето, а защото я мързи да го разкара.

# 151
Мързелива е Не заради некопаенето, а защото я мързи да го разкара.
Удобен е - има оправдание за живота, който води. Извинявам се - който й се случва. Аз като имам мечти и желания полагам усилия. Очевидно има и такива, които стоят и се канят за нещо. За какво може да сподели авторката. При всички коментари и съвети тя си държи на простотията. Три пъти написах бягай.  Четвърти път няма. Кауза пердута е това. Нали се заключват темите. Анна никога няма да помоли за това, вервайте ми!

# 152
Ами стоя и се каня да се почувствам обичана, желана, щастлива, а не да ми казват, че това не може, онова не може, гледала съм много филми. Нямам желание за някакво развитие на този етап или цел. Питах го, какво пречи като идем на море и вечерта се наядем да не отиваме да си лягаме, а да пие по нещо на плажа и да се радваме на компанията си. Имало само пияници и ненормални. Миналата година го закарах вечерта на плажа,като преди това минахме да си вземем за пиене, но той не искаше, взех си само аз..., та отидохме на плажа и аз се събух, пита ме, защо съм се цапала, гушна ме за 1 минута и искаше да се пробираме и тръгнахме... Романтични вечерни не правел. Писна ми каквото и да искам, да срещам оправдание.. сякаш искам нещо кой знае какво. Къде да я направел вечерята в парка ли..., а няколко пъти съм му намеквала за къщата на село... като идиот щял одеяло да постели, че нямало мебели там и комшиите щели да го гледат и подиграват.  Потребителкато, която беше писала, че можел да прави малки жестове, като да подари билети за концерти... той се смее на приятеля си, че бил ходил на концерт, не ходел по такива места. На опера съм искала да идем... не отиваме, разказва ми какво било, като ходел в ученическите си години, а аз не съм ходила и искам да ида с любимия си човек.
Аз знам, че каквото и да на се опитам да направя, даже и да работя винаги ще сме в това положение и нямам желание да го правя. Яд ме е на него и ми е тъжно, че му говоря с часове и опитвам да ме разбере, а той си знае неговото, като съм искала такива луксозни и изнежени неща да съм била идела в някоя такава държава, където правели така, тук било България, къде съм видяла някой романтични вечери и такива да прави.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 18:26 от Anna1

# 153
След 4 години приказки и очаквания - нищо. Защо продължаваш? Защо мислиш, че нещо ще се промени?

# 154
Ами стоя и се каня да се почувствам обичана, желана, щастлива, а не да ми казват, че това не може, онова не може,

Романтични вечерни не правел, одеяло да постели, че нямало мебели там и комшиите щели да го гледат и подиграват.

По първото - хора, които не са ти близки, често нервират с неможенето си, недей да допускаш такъв човек да ти е партньор. Много е важно да ви съвпадат представите за възможно и невъзможно. Нищо луксозно и изнежено няма в исканията ти. Това, което той не може/иска да направи, на друг ще му дойде отвътре и няма да има нужда даже да му намекваш нещо.
Но наистина за пръв път чувам за някого, който не иска да направи свръхжертва и да отиде на разходка на плажа.  newsm78

А за комшиите... щом  комшиите му са по-важни от теб, нямам коментар по въпроса.

Какво чакаш още? Разбирам да беше на годинки и да ти тиктакаше биологичният часовник, че да се примириш с някакъв мъж само и само да имаш деца, ама си на 22, време имаш! Имай и здрав разум, не си вгорчавай живота с някой, от когото ще чуваш само как мрънкаш, как нищо не ти стига, как вечно си недоволна и с претенции.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 18:32 от bambinnah

# 155
  • Насред хаоса
... като съм искала такива луксозни и изнежени неща да съм била идела в някоя такава държава, където правели така, тук било България, къде съм видяла някой романтични вечери и такива да прави.
Тоя откъде идва, от СА ли? Голям мъжага го раздава, корав и неромантичен, ще речеш скала направо. А то - най-обикновен дришльо. Ама и теб толкова те мързи, та чак те боли. Каквото и да ти кажат тук, ти като не щеш сама да се ритнеш отзад и да направиш живота си спокоен и щастлив без тоя изкукуригал чалгар с претенции за мъжество, файда няма да има от нищо. На всеки ще му е гот да не си дава зор и хубавините да се сипят отгоре му, ама никъде не става така. Не и ако не си склонна поне малко да си дадеш зор и да се потрудиш. То бива инертност и примирение, бива, ама твоето е прекалено. И си само на 22.
Вярно да му се прииска на човек отстрани да хване едно дърво.

# 156
След 4 години приказки и очаквания - нищо. Защо продължаваш? Защо мислиш, че нещо ще се промени?
Сигурно, защото съм наивна и като ми казва, че много ме обича му вярвам... Като купел жилище щяло всичко да е наред. Казах му, че пак ще е същите л**на, нямало да бъде....той си мисли, че ми липсва само смотания му секс и като има къде всичко ще е идеално... Искала съм само секс и да се гушкам...той искал и други неща да правим заедно... компоти и забравих какво беше. Определено трябва да му дам да разбере, че ако ще продължава с това мислене, не съм човекът за него.

# 157
  • Насред хаоса
...той искал и други неща да правим заедно... компоти и забравих какво беше.
rotfImao rotfImao Е, не. Това май вярно е пързалка. Съвместното правене на компоти = връх в романтичните отношения.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 158
Много пресоли манджата. Joy

Успех с компотите. Laughing

# 159
  • Бургас
Искала съм само секс и да се гушкам...той искал и други неща да правим заедно... компоти и забравих какво беше.
Joy Joy Joy лютеница и кисело зеле вероятно

# 160
Сигурно, защото съм наивна и като ми казва, че много ме обича му вярвам... Като купел жилище щяло всичко да е наред. Казах му, че пак ще е същите л**на, нямало да бъде....той си мисли, че ми липсва само смотания му секс и като има къде всичко ще е идеално... Искала съм само секс и да се гушкам...той искал и други неща да правим заедно... компоти и забравих какво беше. Определено трябва да му дам да разбере, че ако ще продължава с това мислене, не съм човекът за него.

Иска да правите нещо заедно, но не разходка по плажа, щото има пияници? Верно ли? Хората говорят за мъжка подкрепа, за силен пол, а-у  newsm78
Ти все още смяташ да му променяш мисленето? На 30-годишен мъж, който вече за всичко казва "не"? Душата, аз съм виден оптимист, ама според мен това няма да го бъде! Защо искаш да се бориш цял живот с някого вместо да бъдеш с човек, който наистина ще се опита да ти свали звездите от небето, а няма да ти обяснява как го боли да се протегне даже.

П.С. Нищо лошо в компотите! А ако успее и печени чушки да ми замрази, вечно ще го обичам  Mr. Green Ама... нали.

# 161
Ама защо бе, човекът просто е пейзански тип - половин държава живее така, какво.  Опера... Не чух да е мързелив, бачка за апартамент, видимо е семпъл, но и авторката не виждам да е гениална, а само претенции. Има хора, дето с кеф и грижа ще си правят заедно компотите, а няма да се изживяват по тоя начин. Доколкото виждам и той и го е казал в прав текст - бачкай да събираме дружно за апартамент - тя не, иска друго. Друго - от друг.

Освен това за мене тоя човек е болен нещо. Не може да се напикава от едно кафе. И какво се очаква - дружно да му се подиграем за това и да му викаме пикльо, аз мисля, че отдавна сме излезли от предучилищната.

# 162
Сега се скарахме, затвори ми и след 2 минути ми звънна да ми каже, че бил издал хиляди левове по задника ми и че и той можел да рисува картички, ясно ли ми било. Толкова много жестове съм правила за него от сърцето си пък той бил издал хиляди левове...Че сме ходили на море за 1-2 дни годишно и когато съм нямала пари ми е давал няколко пъти. Брей тези пари, изядоха му живота. Нямам против компотите, а предимно правенето на подобни, когато няма особена интимност.

# 163
Авторке, като ни снасяш всяка една подробност почасово от ежедневието ви, какво очакваш от нас?
Достатъчно пъти ти се дадоха съвети, ти продължаваш да не даваш конкретни отговори на поставените ти въпроси, но не спираш да споделяш ситуации коя от коя по-нелепи. Мъчно ми беше в началото, съчувствах ти искрено, но вече и аз се присъединявам към мнението, че си си намерила похлупака. Животът всъщност е много прост, когато ситуацията не се отнася за някаква наистина голяма драма, като неизлечима болест например.
Когато нещо, подлежащо изцяло на твоя контрол, не те кефи, го променяш. The end!!
Ти си млада, без деца, неомъжена..можеш да правиш всичко, което поискаш, когато поискаш. Стига да си готова да направиш съответните усилия, разбира се. Единственото, което постигаш мрънкайки е да губиш време, което няма да ти се върне. Или стискаш зъби и се измъкваш от ситуацията сама, или си пропилявай времето и живота, но помни, че никой не ти е виновен, най-малко приятелят ти, ако избереш второто.

# 164
Наясно съм, че вече ставам досадна, но е трудно да захвърлиш всичкотолкова лесно. Определено съм решила да се разделим.

Общи условия

Активация на акаунт