Спор относно име

• 21 500
  • 216
  •   1
Отговори
# 135
Аз също вече смятам, че някои теми са плод на нескончаема скука у дадени индивиди. Абсурдно е да си представя дори на 22 да имам подобни дилеми.  А тея кафета не знам кво им харесват, та даже и като вид развлечение ги изтъкват. Извел ме бил на кафе  Sick

# 136
Темата е наистина сериозна, нямам причина да се занимавам с глупости и да съставям подобни истории. Просто споделям детайлно за да получа максимално реалистични съвети. Благодаря, че сте до мен!

# 137
  • София
Е как може да е сериозно това голям мъж да се напикае в колата си?

# 138
Какво й е сериозното на темата- утре го зарязваш, идва лято, моренце, до септември ще си изтествапа петима, ще си хванала гадже 2.0 с по-добри параметри...

# 139
Прочетох темата отгоре-отгоре, но ми беше достатъчно.
Преди да си зададеш въпросът за името, по-добре се запитай, наистина ли искаш да се ожениш за примат?

# 140
И аз набързо погледнах. Мен ми стига това, че слуша чалга  Crazy Crazy

# 141
Ами трудно е да зарежа всичко, някак знам, че ще ми бъде гадно, ще мисля за него въпреки, че де факто то няма нищо освен кафета и моите чувства и мечти. Не е богат в имоти и земи, че затова да съм с него, искала съм една връзка пълна с любов и щастие. Не искам да ми предлага брак...всичкото е такова изпросено при него, че нямаш желание за нищо, казах му го, че ако държеше на мен и отношението му бе друго, би било нормално да го е направил при положение, че иска да е с мен.

# 142
  • София
И ще създаваш семейство с напикаващ се импотент?

# 143
Кое е това "всичко"?

Рядко прибягвам към тая картинка, но в случая...

Скрит текст:

# 144
Ами трудно е да зарежа всичко, някак знам, че ще ми бъде гадно, ще мисля за него въпреки, че де факто то няма нищо освен кафета и моите чувства и мечти. Не е богат в имоти и земи, че затова да съм с него, искала съм една връзка пълна с любов и щастие. Не искам да ми предлага брак...всичкото е такова изпросено при него, че нямаш желание за нищо, казах му го, че ако държеше на мен и отношението му бе друго, би било нормално да го е направил при положение, че иска да е с мен.
Абе мацка, клин клин избива.
Махай го пикльото, ще намериш друг...поне за секс и отношение, като не го искаш качествен. То не че вторите се намират лесно, но като постави човек цели и ги преследва е друго..Стига си лежала, и чакала тоя чикиджия!

# 145
Аз не мога да си представя точно на възраст 20 - 30 години секса да не ти върви.  Rolling Eyes Не ми стига дотам въображението. В моите представи точно това е възрастта, в която точно там е абсурд да имаш някакви проблеми. То и на 40 не че имаш, ама на 20  newsm78 newsm78 Не знам... не разбирам.

# 146

Добре де, ти за какво точно се влюби в него? В кои негови качества, кое те привлече?

# 147
  • Най-красивата страна
Е този ли е единствения мъж във вашия град?

# 148
Абе факт е, че се чувстваш нежелана. Така че няма смисъл да се бориш за тази връзка. Защото дори и след време да се съберете/ожените/заживеете заедно, как ще си щастлива при положение, че пак ще чувстваш, че е насила, а пък и характерите и разбиранията ви са толкова различни?

# 149
Ама и авторката е яко мързелива, ми се струва. Със следващия също няма да мине само да искаш, да знаеш.
Да примем, че си попаднала на напикаващ се импотент,  обаче какво предлагаш като принос? Не щеш да копаеш, не щеш да допринасяш за жилище, искаш пръстен и почивки. То така всички знаят, само да искат, вероятно затова на практика и получаваш едно голямо нищо - тоя.

Общи условия

Активация на акаунт