Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 120 834
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Не мога да разбера защо прехвърчат искри и защо някои хора се дразнят, когато чуят негативно мнение за избора си. Аз пък се радвам когато се посочват кусури, защото така може да прочета за нещо, за което не се сещам. И ако никой не посочи този недостатък ще купя, замаяна от нещо друго, но в неведение за негативите. А така ще премисля добре преди да реша.

# 76
Ей това беше и причината, за разпада на темата.
На мен в случая ми е интересно нещо друго -някой се изказва като последна инстанция, без да е показал нищо, изкючвам снимки от блогове или магазини.

# 77
  • Canada
Не мога да разбера защо прехвърчат искри и защо някои хора се дразнят, когато чуят негативно мнение за избора си. Аз пък се радвам когато се посочват кусури, защото така може да прочета за нещо, за което не се сещам. И ако никой не посочи този недостатък ще купя, замаяна от нещо друго, но в неведение за негативите. А така ще премисля добре преди да реша.

За мен ли става въпрос?Simple Smile

# 78

За мен ли става въпрос?Simple Smile

Никого конкретно нямам предвид, просто видях, че отново прехвърчат искри. А критиката винаги е полезна.

На мен в случая ми е интересно нещо друго -някой се изказва като последна инстанция, без да е показал нищо, изкючвам снимки от блогове или магазини.

Не всеки обича да си вади на показ живота. Аз лично никога няма да покажа нищо конкретно от жилището си, защото по картинката някой, който ми познава апартамента,  може да ме познае и после ми отиде анонимността.

# 79
Щом го разбираш така, не го показвай, но....без да си показал нещо, на какво стъпваш за да критикуваш. После стойм зад маската, че сме уникални. За мен това не е анонимност, а страх....точно от критика. защото хората, които само критикуват, са изтъкани от комплекси.
Нищо лично, но всички сме индивидуалисти, и е форум и можем да си кажем мнението.

# 80
Щом го разбираш така, не го показвай, но....без да си показал нещо, на какво стъпваш за да критикуваш. После стойм зад маската, че сме уникални. За мен това не е анонимност, а страх....точно от критика. защото хората, които само критикуват, са изтъкани от комплекси.
Нищо лично, но всички сме индивидуалисти, и е форум и можем да си кажем мнението.

Първо, аз какво съм критикувала? newsm78

Второ, защо трябва да покажа нещо свое, за да имам право да изразя мнение? Нали сама казваш, че това е форум за да си кажем мнението. Или според теб право да го правят имат само тези, които са постнали снимки?

# 81
С право ще се затрие темата.  ooooh!

Титина, тъй като знам, че визираш мен, ще ти отговоря: регистрирах се и започнах да пиша тук с идеята да покажа. Но вече не съм сигурна дали искам.  И все пак се чудя, ако трябваше да сложа снимки в момента, кое би ти било по-интересно... висящите кабели от тавана за лампи на новите им места? Или може би неламиниранопаркетираните ми спални (чак след 10 дни е монтажа, но и циментовия под е много интересен)? Може би искаш да видиш цвета велпапето, с което са опаковани всичките ми плочки или колко точно зелено е зеленото на найлона, в който е обвита в момента бялата ми кухня? Кажи и още в понеделник ще отида да снимам и ще ти покажа, обещавам!  Hug

Жалко за темата, наистина! Sad С оглед запазване на душевното равновесие на съфорумките и за да се прекрати цялата тая бутафория, аз се оттеглям и мисля повече да не споделям нищо тук. Дано възвърнете баланса в темата. Хайде, със здраве! Peace

# 82
Madeleine, ти критикуваш,но когато теб започнат да те критикуват не ти харесва, нали? За теб, който не е съгласен с теб, има остър тон. Но пък ти можеш "защото съм ярка, запомняща се личност с подчертан индивидуализъм"....досега не си пролича. Не ме интересува жилището ти, нито кабелите ти, нито цветът на велпапето, но начинът, по който критикуваш непрекъснато е дразнещ.

Черна станция, човек критикува, когато е направил нещо, има определени познания в дадена област.....иначе си става клюкарник.

# 83
Черна станция, човек критикува, когато е направил нещо, има определени познания в дадена област.....иначе си става клюкарник.

За някои неща мисля, че имам познания. Направила съм немалко и съм готова да споделя опит, но без да показвам снимки.
Впрочем в този форум не съм активна и не виждам защо се захапа за мен newsm78

# 84
Въх, въх, въх какво предизвика моя диван ... Обаче аз няма да престана и сега ще ви тормозя и с коридора ми.

От вратата, като се влезе трябва да сложа огледало, поставка за обувки  и закачалки.
Сега идейно ли е да сле сложи пейка, под която да се събуват хората ?

Понеже антрето ще се прави по поръчка, а идеи бол та ми трябва чуждо мнение.

Входната врата е срещу вратата на едната баня, дължината на антрето е 2 кв/м. Отделно си има килер, така че не искам да е много претрупано.

Този вид

Или този вид

Ние ненавиждаме по-силно онези, които оспорват вкуса ни, от онези, които обиждат ума ни. Ларошфуко.
Това важи и за мен. Когато някой ми обяснява, че рустика е тежък, селски стил искам да скоча и да му прегзира гръкляна и ненавиждам белите кухни. Това е някаква суета заложена в нас, която си е.
И да се върнем на антрето ...

# 85
А колко всъщност ти е голямо антрето? Схема, с врати, размери....
с това огледало, смяташ ли да следваш фън-шуи?

# 86
Фън Шуй не е нещо, което разбирам и не ми пука ...
Антрето е 2 кв м - от външната врата до вратата на банята, вратите са една срещу друга.
От едната страна ще има огредало, голямо с осветление и от другата страна ще е въпросната част за обувките и дрехите + поставка за чадъри.
Искам нещо леко и свежо.
Стените са този цвят

Вратите са този цвят

# 87
А в сакъв стил? И имаш ли место за пейка

# 88
  • Canada
Това на втората картинка е по-добра идея, според мен. Спестява място. Огледалото, ако го слагаш на стената срещу вратата, е по-добре да не е директно срещу нея.
Тази максима на Ла Рошфуко поне при мен не важи. Simple Smile

Аз да се похваля - днес си купихме един такъв за почти без пари:

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 06:44 от Polar bear

# 89
Огледалото мисля да го сложа срещу закачалката.
Полюлея е хубав. Снимай го после как свети, че ми е интересно с тези малки лампички.

Общи условия

Активация на акаунт