Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 120 889
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Жалко, че се скарахте и разсърдихте. Всяко мнение е полезно и дава различен ъгъл на виждане. Естествено е хората да сме различни. Simple Smile Надявам се и Madeleine да продължи да пише. На мен ми е интересна и полезна.
Загледала съм онзи полилей на Икеа, който е като глобус и се променя с дърпане на връвчиците - IKEA PS 2014 и се чудя къде би подхождал и за спаня дали ще е удачно.

# 91
Ми не разбрах и аз защо беше необходимо, аз не видях никъде да е писано, че трябва да си вземе Чуби малък диван. Доста хора споделиха гледнта си точка, вкл. И аз. То нали затова си пусна питането Чуби, за да чуе понеже не беше нещо сигурна. Всеки в крайна сметка си прави каквото си хареса. Повечето гледни точки както някой писа само могат да те подсетят за нещо, което пропускаш. Дано не спре да пише и Маделейн...
Та относно лампата... Да, според мен е хубава за спалня, не е конкретно за детска стая, за където Маделейн ще я ползва, и ще стане чудесно допълнение за модерен интериор, но не и съчетана със стари соц мебели.

# 92
  • Canada
Ето снимки, Чъби.

http://azzura.snimka.bg/other/may-28-17.951147.38046371.big

На първата снимка светлината е на макс, на втората е на минимум. Dimmable е полилея. Качих и малко снимки на новата ми всекидневна (с кожените дивани). Който иска да гледа.

# 93
Polar bear страхотен е полилея ти, но и цвета на трапезарията ти много ми хареса Heart Eyes

# 94
 polar bear Прекрасно жилище. Издържано изключително добре във всеки детайл.  Абажура и стола ми се иска да ги имам сега и то на момента Joyтолкова ми харесват.

# 95
  • Canada
Благодаря ви! Simple Smile

# 96
  • Beyond the stars
Прекрасно синьо  Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • Canada
Сложих и две снимки на спалнята. Май не съм я показвала. Благодаря, Вълшебство!

# 98
polar, спри се бе жена с тез вълшебства. Че и спалнята искам и то с вси подробности барабар с уникалния цвят на стените. Ашколсум, машалла, абе постигнала си една интелигентност в детайлите както  и изключителен уют. 

# 99
  • Canada
polar, спри се бе жена с тез вълшебства. Че и спалнята искам и то с вси подробности барабар с уникалния цвят на стените. Ашколсум, машалла, абе постигнала си една интелигентност в детайлите както  и изключителен уют. 

Joy Благодаря! И аз си я харесвам.  Heart Eyes

# 100
  • По света и у нас
   Polar bear, благодаря за споделените снимки! Много елегантен дом, впечатлена съм! Simple Smile Чудесен полилей! Grinning Дълго и с любов да ползвате придобивките си!
Аз все още нямам какво да покажа. Все пак имаме малък прогрес- до края на юни ще ни доставят и монтират входните врати.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 23:40 от Vodoley54

# 101
  • Canada
   Polar bear, благодаря за споделените снимки! Много елегантен дом, впечатлена съм! Simple Smile Чудесен полюлей! Grinning Дълго и с любов да ползвате придобивките си!
Аз все още нямам какво да покажа. Все пак имаме малък прогрес- до края на юни ще ни доставят и монтират входните врати.

Благодаря ти! Да не забравиш да покажеш снимки после Wink

# 102
  • По света и у нас
  Няма да забравя! Laughing

# 103
Знам, че е офтопик, ама моля ви, престанете с този полЮлей, че нещо ме пробожда като го прочета Praynig

# 104
  • Sofia
Знам, че е офтопик, ама моля ви, престанете с този полЮлей, че нещо ме пробожда като го прочета Praynig
Joy Joy Joy Ти филолог БФ (= Българска филология) ли си, друг некъв лингвист западни езици като мен, техническо лице, или аматьорка-интериорна дизайнерка  Laughing Wink Wink Wink
А запетайките, запетайките, ам?!?!  Mr. Green
ПС Общуването във форум си е изкуство, както и нормалното фейс-ту-фейс с всеки в реала, вкл. човек на улицата  Simple Smile

ПС (зная, че правилното е ПП:P) На мен Мадлин ми липсва Simple Smile За нея го пиша това - зная, че ще го прочете Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 23:53 от Liya_LT

Общи условия

Активация на акаунт