Майчин дом Варна - тема 9

• 88 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря !
Никого не съдя, а и не бих могла,
здравето и живота са най-ценните !
За съжаление хората, често го разбират твърде късно, по неприятни поводи.
Вещите са нужни дотолкова, че да ни служат и да ни създават относителен комфорт в ежедневието и удобство Simple Smile

# 136
За мен Майчин Дом беше най добрия избор , за болница в която да родя първото си дете. Раждането мина чудесно, отношението беше прекрасно и престоя ми също. Няма нещо за което да се хвана. Само една акушерка беше с кофти държание , но навсякъде ги има и такива.
Излезе 1000лв +- 20-30лв .
Нормално раждане с екип и епидурална анестезия. Миналия юни.

Преди почти 1месец сестра ми роди в Окръжна болница. Доктора с който се оговори не дойде и не си вдигна телефона. Ужасно отношение, на косъм да я изтърват..не правят клизма , което за мен е повече от задължително при нормално раждане. Като цяло тя съжали , че е избрала тази болница.
Не искам да плюя държавните , но рядко чувам добри отзиви за АГ и Окръжна.

# 137
Колко струва при Костов прегледа на частно?

# 138
  • Варна
Ако звъннете на регистратура ще Ви кажат.

# 139
Здравейте,
Моля препоръчайте ми лекар, който да подкрепи нормално раждане в МД!

Срещах се с няколко, но съм леко отчаяна - или гледат как да те убедят за секцио, или не проявяват никаква ангажираност.
Следя си бременността на друго място и ми предстои раждане през ноември.

# 140
Относно цените това ми го написаха вчера:
За секцио 1250 лв

# 141
Здравейте,
Моля препоръчайте ми лекар, който да подкрепи нормално раждане в МД!

Срещах се с няколко, но съм леко отчаяна - или гледат как да те убедят за секцио, или не проявяват никаква ангажираност.
Следя си бременността на друго място и ми предстои раждане през ноември.
Здравей, препоръчвам ти Димитър Корновски. Сина ми се знаеше ,че е едро бебе още доста преди да вляза в 9ти месец. Никога не е ставало на въпрос за секцио. Родих си нормално. Той е напълно за нормално раждане, сам казва че е най добрия вариант за детето и майката.

# 142
Благодаря за отговора! Мислих го като вариант, малко ме притеснява възрастта му. Вие преди колко време раждахте?

# 143
Родих преди 1година и 3месеца.
Имайки впредвид че съм на 22 и аз се стъписах в първия момент като го видях, но е страхотен човек и лекар! Уверявам те. Работо заедно със жена си Рени.
Всичко ти обяснява и то подробно. Аз
се и следях при него.
Когато настъпи момента за раждане от контракции до самия момент беше плътно до мен! Раждането ми беше леко и бързо(15мин) . Ако живот и здраве се решим на 2ро дете пак ще родя при него.

# 144
Много благодаря!

# 145
Тоест за секцио по желание с избор на екип за здравно осигурени е 1250 лв така ли? А каква е политиката за раьдвижването след секцио и кърменето. За АГ четох че държат в интензивно два дни без  да те раздвижат..

# 146
  • Бургас
Раздвижват те няколко часа след секциото, бебето също ти го дават след няколко часа. Родих в края на юли и съм 90% доволна. Педиатрите държат на кърменето и ако имаш кърма не ти дават АМ. Проблем лично аз имах с по-ниско квалифицирания персонал, по-назад в темата съм описала.

# 147
Раздвижиха ме 6-7 часа след секциото. Спомням си колко ме беше страх от това, но жената, която ми помогна да се изправя, беше изключително търпелива и мила. Всъщност нямаше нищо страшно Simple Smile

# 148
Тоест за секцио по желание с избор на екип за здравно осигурени е 1250 лв така ли? А каква е политиката за раьдвижването след секцио и кърменето. За АГ четох че държат в интензивно два дни без  да те раздвижат..
Другото лошо в АГ, е упойката, работят само с пълна. Rolling Eyes

# 149
О, аз се навивам от Шумен да хукна във Варна да раждам, само заради спиналната, тук също не правят.. Значи ми остава само майчин дом като вариант..

Общи условия

Активация на акаунт