Майчин дом Варна - тема 9

• 88 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

За нормално раждане с избор на екип и без упойка - 750 лв. За другите не мога да кажа на 100%, но на регистратура дават информация
Към тези 750лв включен ли е престоя?
 Засега съм решила да раждам в Майчин дом нормално..може би с упойка... Още се чудя дали си струва да си избера екип, понеже ЖК не ми се води там, но ме притеснява, че ако не избера екип отношението ще е различно....

# 91
  • Варна
Сравняваш цени за нормално и секцио, които никога не са еднакви.
Преди 3 години в МД секциото беше 1130лв. Скоро питах за приятелка и мисля, че 1145лв ми казаха. Вдигнато е незначително.

Eni21, в тези цени е включено всичко-престои, храна, консумативи за теб и бебето... АМ, ако трябва и каквото е нужно.

Доплащат се избор на екип, упойка при естествено, присъствие на бащата и ако искаш ВИП стая.

# 92
Сравняваш цени за нормално и секцио, които никога не са еднакви.

Ами в София в Токуда примерно и нормално и секцио е около 3000лв

# 93
Аз раждах секцио 2015-а, платих към 1500, но бях в отделна стая, за която доплащах по 75 лв. на вечер и последната платих 150 лв. защото трябваше да остана извънредно 1 вечер, тъй като задържаха бебето 1 вечер и се водех "придружител".

# 94
Аз бях секцио и платих близо 1000 лв , но това беше в периода на ремонта миналата година и имаше намаление в цените заради него. Знам, че по принцип е около 1200 лв. За нормално раждане не съм наясно. Обадете се на регистратура и ще ви дадат информация. Simple Smile

# 95
Миналото лято за естествено раждане + екип+ епидурална анестезия платих към 1000лв .

# 96
  • Варна
Миналата година, май месец, за секцио някъде 1100-1200лв (не си спомням точно) платих аз.

# 97
Миналата година, май месец, за секцио някъде 1100-1200лв (не си спомням точно) платих аз.
Значи и сега трябва да е толкова някъде, нали?

# 98
Значи и сега трябва да е толкова някъде, нали?

Значи почти не са се променили цените, защото и ние платихме 2014 г. 1200 лв някъде като в т.ч. и беше и цената за присъствие на таткото по време на секциото.

# 99
Здравейте!
При кого да зеведа майка ми за преглед по ЗК. Има миоми и и предстои операция?
Иска още едно мнение.

# 100
Аз искам да питам имате ли представа дали допускат дула по време на раждането? Вече поне придружител може, защото аз като раждах не можеше и това  Crazy И останах с впечатление, че са пускали дули преди, но сега не. Някой има ли актуална информация? И евентуално ако ми откажат се чудя как да подходя и какво мога да направя, защото не ме устройва?

# 101
  • Бургас
За дула нямам актуална информация. Но си мисля, че ако говориш с Яков ще се разберете. Ще ти струва някой лев отгоре, но според мен само той може да разреши. Успех!

# 102
За дула нямам актуална информация. Но си мисля, че ако говориш с Яков ще се разберете. Ще ти струва някой лев отгоре, но според мен само той може да разреши. Успех!
Не съм се насочила към него Confused Но благодаря, ще питам по-нататък.

# 103
  • Бургас
Нееее, нямах предвид да раждаш при него. А да говориш с него като шеф на болницата, ако ти откажат.

# 104
Ясно, благодаря ти, ще опитам и дано да се получи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт