Майчин дом Варна - тема 9

• 88 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте!
При кого да зеведа майка ми за преглед по ЗК. Има миоми и и предстои операция?
Иска още едно мнение.
При д-р Георгиев Hands Plus1

# 106
Здравейте да попитам каква е процедурата за записване за ЖК.Имам час при д-р Митев,знаете ли колко е прегледа при него.

# 107

Eni21, в тези цени е включено всичко-престои, храна, консумативи за теб и бебето... АМ, ако трябва и каквото е нужно.

Доплащат се избор на екип, упойка при естествено, присъствие на бащата и ако искаш ВИП стая.
А ти кой екип си избра?

# 108
  • Варна
Момичета, някой с отзив за педиатричното отделение? Оглеждам се за алтернатива на Лисичкова, че често се налага да посещаваме спешния им кабинет.

# 109
  • Варна
Eni21, аз бях секцио с избор д-р Георгиева, а тя е с д-р Георгиев, който аз исках та не се наложи да плащам два избора, защото това щеше да е, т.к. държах на тези лекари и анестезиолог избрах д-р Александрова.

Тайга, още не сме го посещавали (за щастие), но моя приятелка вече лежа там с малката както и други познати и сравненията с Лисичкова са само в полза на МД. Лекарския състав също е добър и до сега не съм чула оплакваниа от педиатричното им отделение. Вече имат и подписан договор с касата.

# 110
  • Русе
Здравейте, момичета!
Не съм от варна и ми предстои преглед в Майчин дом при д-р Снежина Янчева(образна диагностика), искам да ви попитам какви са цените на преглед с ехограф + консултация? Също така дали работи с здравната каса?
Благодаря ви предварително!

# 111
Д-р Янчева не работи по ЗК, прегледа е 30 лв.

# 112
  • Русе
Д-р Янчева не работи по ЗК, прегледа е 30 лв.

Благодаря! Simple Smile

# 113
Здравейте, някой може ли да ми каже всяка родилка сама ли сменя памперса на бебето или персонала го прави преди всяко кърмене?

# 114
Здравейте, някой може ли да ми каже всяка родилка сама ли сменя памперса на бебето или персонала го прави преди всяко кърмене?

Аз сама го сменях на бебето, дори не е ставало въпрос акушерките да го сменят, а и бебето беше с мен непрекъснато, така че нямаше друг вариант Simple Smile

# 115
  • Бургас

Сутрин ги взимат за тоалет и ги връщат със сменен памперс. Следобед преди свиждане ги взимат пак и ги връщат измити и с нов памперс. През останалото време, ако искаш да го сменят, измият дупето или да ти помогнат ги викаш и идват. Аз ги виках един-два пъти, бях секцио с ревизия и не можех да го измия сама.

# 116
Вчера ходих в МД. Малко бях потресена от цените.
Ако раждаш по ЗК+избор не екип+двойна стая, трябва да платиш 850 лв. Ако искаш вип-стая и анестезия, още към 400.
То само избор на екип (просто един лекар, който си избрала, да дойде за раждането) струва 640лв. Flushed Голям бизнес, значи...

# 117
Не виждам добре. А раждане секцио, двойна стая+ анестезия колко излиза по ЗК?

# 118
Вчера ходих в МД. Малко бях потресена от цените.
Ако раждаш по ЗК+избор не екип+двойна стая, трябва да платиш 850 лв. Ако искаш вип-стая и анестезия, още към 400.
То само избор на екип (просто един лекар, който си избрала, да дойде за раждането) струва 640лв. Flushed Голям бизнес, значи...

Това е частна болница и ако човек няма възможност или желание, отива в държавна. В столичните частни болници раждането започва от 2000 лв. нагоре, като в "Св. Лазар" може да стигне и 5000 лв., но дори и за там си има желаещи. Ако човек търси комфорт и добро обслужване, и най-вече може да си го позволи, не виждам никакъв проблем. А, и нека не забравяме, че дори и в държавните, раждането не е точно безплатно - отново има избор на екип, ВиП стаи.. та и там не ти мърда 1000-та лева.

# 119
Разбира се, че е бизнес, все пак е частна болница. За мен по-лошо е това, че се налага в държавна такава да се плаща не малка сума за всяка услуга.

Общи условия

Активация на акаунт