Майчин дом Варна - тема 9

• 87 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, знаете ли дали освен направление за хоспитализация трябва да се взима и още нещо от личния лекар преди раждане ?

# 646
  • Варна
За подобен въпрос - отново - звъннете и питайте на място

# 647
Здравейте, знаете ли дали освен направление за хоспитализация трябва да се взима и още нещо от личния лекар преди раждане ?
На мен ми искаха само направлението. Simple Smile

# 648
Не. Само направление,мисля че беше номер 7.
Че моето ЛЛ го беше объркал и се наложи да вадят ново.

# 649
Здравейте момичета!Направо съм в шок в 17 г.с. съм ще се записвам за ЖК при д-р.Бейлерян правих една манипулация в София и затова се бяхме разбрали като се върна да се запиша.Трябва да ми се удължи болничния от 6 май и днес като говорих със акушерката Снежи ми каза че неможело щтото съм от друга област не съм от Варна.Във София нямаше никакъв проблем да ми издадат болничен но само трябваше там да се запиша на ЖК отново бях в частна болница.Тогава им казах ааа не ще се записвам във Варна и ми сервираха тази тъпотия просто ми звучи страшно несериозно.момичета от други райони на Варна случвало ли ви се е?

# 650
  • Бургас
Мен ме предупредиха като се записвах на консултация, че болнични няма да могат да ми издават, понеже съм от друг град. По ЗК ходех на консултации тук, а в МД си карах на платената.

# 651
Доста несериозно ми звучи тази схема.Док.Бейлерян много добре знае че съм от друг град какъв и беше смисъла да ме записва на ЖК като неможе да ми дава болнични аз съм с рискова бременност и постоянно лежа просто немога да си позволя да ходя тук и там да се занимавам с тия глупости не стига че си плащаш ами и с административните им глупости трябва да се занимавам поне да го бях разбрала по рано когато можех да се движа.Ще говоря с тях след 2 ще видя какво ще ми кажа.Разочарована съм.Rage

# 652
  • Варна
Аз като записвах ЖК, платена, бях по лична карта от друга област. Не са ме предупреждавали за подобно нещо.

# 653
Тоест сте нямали проблеми с болничен.?

# 654
  • Варна
Не. Но когато се стигна до 45-дневния вече бях с прехвърлен адрес във Варна и съответно сменях лични карти и прочие.

# 655
Незнам направо днес като разговарях с тях след обяд пак същото ми обясниха.Оххх така е всичко за пари е направено но какво да се прави.

# 656
Майчета имам няколко въпроса към вас. Бихте ли ми казали как минава секциото в МД? Кога ви дадоха бебето, с каква упойка бяхте, какво обсъждахте с лекаря ви и трябва ли да подготвям да нося нещо различно от ходене за нормално? И още един въпрос, някой който е със секцио при Анна Атанасова?
Ще съм много благодарна да ми кажете, до сега обсъждахме нормално раждане, но на следващия ми преглед ще говоря с лекарката за планувано секцио, но съм малко нетърпелива и реших да питам вас първо 😊
Благодаря предварително!

# 657
  • Варна
На стр. 20 и 21 от темата има разкази за секциото в МД, мисля че ще отговорят на въпросите ти. Simple Smile

# 658
Здравейте, при мен проблема с болничния, се реши с временна регистрация във Варна. Тогава следящият ме по ЗК ми обясни, че тъй като по лична карта съм от друг  град не мога да взема болничен от лекар от Варна и това беше решенето. Без смяна на лична карта .

# 659
Предложиха ми го но много късно.Бременността ми е рискова и само лежа физически нямам възможност да се занимавам с такива работи.Ако ме бяха предупредили в началото щях да си опека работите а аз бях поставена пред свършен факт

Общи условия

Активация на акаунт