Време е за ИКЕА! - Тема 23

• 118 092
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
Лампите са намалени, видяхте ли: http://www.ikea.bg/home/offers/lighting-20/

Тъкмо онзи ден си харесах един лампион. Simple Smile И се чудя - на тъмносиния диван един черно-бял килим дали би му седял добре?  Rolling Eyes

# 706
  • Beyond the stars
Мерси  Hug
Можехме да изчакаме с нощните за спалнята значи.. ама как да знаеш. В тоз ред на мисли се чудя дали има шанс за намаление на дивани  Mr. Green Или да ходя за Backabro-to  Wink
Ние май сами ще се сглобим лампите, че искам поне две крушки над трапезната маса, пък нищо не си харесвам , а в ИКЕА има кабелен комплект с две и три фасонки и може да си харесаме нещо като абажури .. ще го мислим  Wink

# 707
Мерси  Hug
Можехме да изчакаме с нощните за спалнята значи.. ама как да знаеш. В тоз ред на мисли се чудя дали има шанс за намаление на дивани  Mr. Green Или да ходя за Backabro-to  Wink
Ние май сами ще се сглобим лампите, че искам поне две крушки над трапезната маса, пък нищо не си харесвам , а в ИКЕА има кабелен комплект с две и три фасонки и може да си харесаме нещо като абажури .. ще го мислим  Wink

Кой знае, може и да пуснат някаква оферта. Доколкото знам, сега диван може да се вземе на изплащане с 0 % лихва, като нищо пуснат и някакви намаления, празници идват. Simple Smile

Аз имам две крушки над трапезната маса, но ги пуснах отделно двете лампи, не са на един кабелен комплект. Има хубави абажури. Обаче Kroby лампите вече няма да ги има. За единичката става въпрос, спират я. Двойката засега остава.

# 708
  • Beyond the stars
Мерси  Hug

Кой знае, може и да пуснат някаква оферта. Доколкото знам, сега диван може да се вземе на изплащане с 0 % лихва, като нищо пуснат и някакви намаления, празници идват. Simple Smile

Аз имам две крушки над трапезната маса, но ги пуснах отделно двете лампи, не са на един кабелен комплект. Има хубави абажури. Обаче Kroby лампите вече няма да ги има. За единичката става въпрос, спират я. Двойката засега остава.

Видях за Kroby , как решават кое спират - не знам. И двойката, и единичката са много симпатични.
Иначе мъж ми още не е започнал тавана в хола, та имам време време да реша за две лампи, че после никакъв шанс да го накарам за още кабели  Mr. Green

За диваните си мисля, че сега като има форма на промоция - 0% лихва, може би няма да пуснат нещо пак с тях. Ама се чудя щото така или иначе дали тази седмица или другата няма кой знае каква разлика, да взема ли да изчакам да видя за ноември дали ще има нещо интересно  Crazy

# 709
Няма никаква драма с лампите - важното е да решиш къде искаш първата  Laughing и после втория извод се вади много лесно.

За Kroby разбрах, че били многовървежни и в тази връзка и аз не разбирам защо нещо, което се продава добре, го спират. Аз търсих онзи ден и говорих с човек от "Осветление"-то, но нямаше, уви, дори на склад, нито при преоценените стоки.

Ти с тази ламперия си си направо за Backabro-то. Последно избра ли си вече цвят?

# 710
Някой има ли отзиви за кухненските батерии?
           Имаме от тази http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks … an-7092/10085027/  LAGAN  - 45.90 лв.  Много съм доволна. Ръкохватката се движи леко, лесно се нагласява силата на струята. По качество въобще не отстъпва от двойно по-скъпата ТЕКА. Ползваме го от около 2 години.

Наскоро купих и този смесител за мивката в банята  и искам да го похваля - http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-taps/Taps/olskar-36966/70217751/  Много е удобен, а освен това: "Включва инструмент, с който лесно можете да монтирате смесителя стабилно на място. Включен е водо- и енерго-спестяващ аератор (5.7 л/мин.) за системи с високо налягане. Включени са маркучи с връзка 3/8". Дължина: 35 см.  10 години гаранция.С помощта на този спестяващ вода механизъм силата на струята остава същата, но използвате до 50% по-малко вода.
Твърдите и устойчиви на износване керамични дискове в патрона на смесителя издържат на интензивното триене при регулиране на температурата на водата.Хромиран месинг - твърда, устойчива и лесна за почистване повърхност."  И цената му ми харесва Simple Smile

# 711
  • sofia
Е, много гадно с тези непредвидими намаления. Преди месец се изръсихме с около 150 лв за ламБи.
От много време се ослушваме за диван, ама още си ползваме стария продънен. Не мога да се спра на нищо - хем имаме ограничения в размера, искам да е с високи крака, за да се чисти отдолу, да се разтяга, ама и дизайн гледам.
Сега са изложили един нов, само не се разтяга, ама и цената му като на два други....няма угодия Simple Smile

# 712
Някой има ли отзиви за кухненските батерии?
           Имаме от тази http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks … an-7092/10085027/  LAGAN  - 45.90 лв.  Много съм доволна. Ръкохватката се движи леко, лесно се нагласява силата на струята. По качество въобще не отстъпва от двойно по-скъпата ТЕКА. Ползваме го от около 2 години.

Наскоро купих и този смесител за мивката в банята  и искам да го похваля - http://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-taps/Taps/olskar-36966/70217751/  Много е удобен, а освен това: "Включва инструмент, с който лесно можете да монтирате смесителя стабилно на място. Включен е водо- и енерго-спестяващ аератор (5.7 л/мин.) за системи с високо налягане. Включени са маркучи с връзка 3/8". Дължина: 35 см.  10 години гаранция.С помощта на този спестяващ вода механизъм силата на струята остава същата, но използвате до 50% по-малко вода.
Твърдите и устойчиви на износване керамични дискове в патрона на смесителя издържат на интензивното триене при регулиране на температурата на водата.Хромиран месинг - твърда, устойчива и лесна за почистване повърхност."  И цената му ми харесва Simple Smile

+1 глас за смесителя за баня.

# 713
  • Beyond the stars
Няма никаква драма с лампите - важното е да решиш къде искаш първата  Laughing и после втория извод се вади много лесно.

За Kroby разбрах, че били многовървежни и в тази връзка и аз не разбирам защо нещо, което се продава добре, го спират. Аз търсих онзи ден и говорих с човек от "Осветление"-то, но нямаше, уви, дори на склад, нито при преоценените стоки.

Ти с тази ламперия си си направо за Backabro-то. Последно избра ли си вече цвят?

То драма няма, ама ако се шпаклова и боядиса тавана и аз тогава се сетя - тогава вече ще има драма  Laughing
Няма да е лошо да обявяват тези спирания, поне който иска, да може да реагира с покупка.
Мда, мисля го , въртя го , други гледам и все към Backabro-то се завърщам.  Mr. Green Иначе - бежово, взехме и боя за стените много светъл беж. И за малиновия калъф мислех ама много ще ми стане червеното. Хубавото поне е ,че винаги като ти омръзне цвят, можеш да просто да смениш калъфа.

vesi1 От новите има един http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S89217906/ - не е голям, разгъва се и е на крачета (не са високи ама). Цената беше около 830 по спомен.  Peace

# 714
Е, много гадно с тези непредвидими намаления. Преди месец се изръсихме с около 150 лв за ламБи.
От много време се ослушваме за диван, ама още си ползваме стария продънен. Не мога да се спра на нищо - хем имаме ограничения в размера, искам да е с високи крака, за да се чисти отдолу, да се разтяга, ама и дизайн гледам.
Сега са изложили един нов, само не се разтяга, ама и цената му като на два други....няма угодия Simple Smile

Те винаги така правят.  Simple Smile И при нас така, тъкмо си купим нещо по-сериозно и след седмица-две хоп - същото нещо е с 20 % намаление. Примирих се вече, поне картата си ползваме редовно, та от там по 30-40 лева дискаунт пак бива. Много се изкушавам да си купувам дреболии, защото още ни е много гол апартамента, но този път съм решила да се постарая да изчакам - покрай празниците в края на годината винаги пускат интересни неща, ще си купувам аксесоари и декорации другия месец.

Вълшебство, нашият таван беше шпаклован и боядисан, когато за n-ти път поисках да сменим местата на лампите. Човекът, който ми направи осветлението, само проби по една дупчица на новите места, прекара кабелите с помощта на друг кабел, а старите дупки, на другия ден като отидох, дори не можах да позная къде са. 2 извода скрих напълно, 2 преместих и от тях изкарах още 2, тоест сумарно пак имам 4, но вместо пръснати из цялата стая, са на две места по две. Така че има си начини да не става мизерия и да не се налага цялостна обработка на тавана, дишай спокойно.  Simple Smile

# 715
  • Beyond the stars

Вълшебство, нашият таван беше шпаклован и боядисан, когато за n-ти път поисках да сменим местата на лампите. Човекът, който ми направи осветлението, само проби по една дупчица на новите места, прекара кабелите с помощта на друг кабел, а старите дупки, на другия ден като отидох, дори не можах да позная къде са. 2 извода скрих напълно, 2 преместих и от тях изкарах още 2, тоест сумарно пак имам 4, но вместо пръснати из цялата стая, са на две места по две. Така че има си начини да не става мизерия и да не се налага цялостна обработка на тавана, дишай спокойно.  Simple Smile

"Човекът, който прави осветлението" вкъщи е персоналният ми ел. техник т.е. половинЪт , който, повярвай ми, и да е лесна някаква промяна, няма да е хич в екстаз, ако след 3 месеца мислене си променя решението (отново), след той вече го е направил  Laughing Laughing
Не им е лесно на тез мъже, напълно отговорно го съзнавам  Mr. Green

# 716
Знам, знам.  Grinning Такива са си - мрънкат, не им се занимава, ама после, като стигнем до "яя, колко хубаво стана", бързо забравят, че си им извадил душата за някакви такива дреболии.  Laughing

# 717
  • sofia
Вълшебство, в jusk съм изключила, че имат дивани. Много благодаря.

Ей този на живо много ми хареса. Ама прекалено "обран", иначе неочаквано удобен (за моя вкус)

# 718
  • Beyond the stars
Вълшебство, в jusk съм изключила, че имат дивани. Много благодаря.

Ей този на живо много ми хареса. Ама прекалено "обран", иначе неочаквано удобен (за моя вкус)

Скрит текст:
http://dizma.bg/home/11577-диван-гренландия.html  - не се разгъва само че. Имаше ги и на други места, ама не се сещам хич къде  :mrgreen
:

# 719
Размерите са му много хубави на този YPPERLIG. Как точно се разгъва?

Общи условия

Активация на акаунт