Време е за ИКЕА! - Тема 23

• 118 067
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Аз моите даже при поръчка онлайн ги използвах, продуктите бяха разнообразни.

# 736
Благодаря, момичета Simple Smile

# 737
  • в страната на абсурдите
Мαрия, как ги използва онлайн, защото на мен не ми се получава? Избирам, слагам в кошницата и какво правиш после?

# 738
  • Berlin
Може ли линк за тези улеи за картини? Мисля, че ще ми влязат в употреба, не можем да дупчим много дупки по стените в апартамента, а не е като да нямам бели, голи и висооооки стени.

# 739
Мαрия, как ги използва онлайн, защото на мен не ми се получава? Избирам, слагам в кошницата и какво правиш после?

Не при самото слагане, а на някоя от следващите стъпки се вижда опция за използване на отстъпката. Сега не мога да видя точно къде беше, защото вече нямам точки за ваучер. Но ако точките са повече, помня че имах избор каква сума точно да ми приспадне.

# 740
  • Beyond the stars
Може ли линк за тези улеи за картини? Мисля, че ще ми влязат в употреба, не можем да дупчим много дупки по стените в апартамента, а не е като да нямам бели, голи и висооооки стени.

http://www.ikea.bg/home-decoration/Photo-frames-and-art/Picture- … a-58822/40291766/

Перваз се води, има различни размери и в черно.

# 741
  • Варна
*Silver*, като влезеш в "Моят профил" виждаш ли картата? Ако не, трябва да ги синхронизираш. Виж тук инструкциите: http://www.ikea.bg/obsluzhvane/all-about-shop-online/ikea-family-pairing/ Аз като го правих имаше някаква особеност, някой тук беше описал как точно да се направи, но не помня какво беше...

След това още като влезеш в кошницата ти показва колко точки би получила от поръчката, също и каква отстъпка можеш да ползваш от вече натрупани.

# 742
Здравейте! Как да разбера колко тежат пакетите, от които се състои разтегателно Г-образно канапе Friheten? В сайта има размер, обем на пакетите, но не и кг.
Струва ми се, че преди пишеха и колко тежат или се бъркам...
Ако някой има Г-образен Фрихетен и знае  - повече от 100кг ли тежи?
Благодаря предварително Simple Smile

# 743
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте! Как да разбера колко тежат пакетите, от които се състои разтегателно Г-образно канапе Friheten? В сайта има размер, обем на пакетите, но не и кг.
Струва ми се, че преди пишеха и колко тежат или се бъркам...
Ако някой има Г-образен Фрихетен и знае  - повече от 100кг ли тежи?
Благодаря предварително Simple Smile
Ето тук има размерите и теглото на дивана по кашони.
http://www.ikea.com/gb/en/products/sofas-armchairs/sofa-beds-cha … rey-spr-09133543/
Скрит текст:
Package size & weight

3 packages
Backrest for corner sofa-bed FRIHETEN

Article no:   003.110.64
Package :   1
Length:   207 cm
Width:   63 cm
Height:   26 cm
Weight:   39.00 kg
Weight:   35.24 kg
Volume per package:   338.3 l
Seat section for corner sofa-bed FRIHETEN

Article no:   203.110.63
Length:   139 cm
Width:   81 cm
Height:   41 cm
Weight:   33.50 kg
Weight:   29.70 kg
Volume per package:   460.0 l
Chaise longue for corner sofa-bed FRIHETEN

Article no:   303.117.36
Length:   146 cm
Width:   73 cm
Height:   40 cm
Weight:   39.60 kg
Weight:   36.29 kg
Volume per package:   428.5 l

# 744
Пънче-мънче, благодаря за отделеното време и бързия отговор! Излиза 112.10 кг общо за трите пакета, което не ме удовлетворява, но ще го мисля  Simple Smile

# 745
  • Бургас
Харесах си тапицирано легло в Икеа. Интересно защо, не ми излиза в сайта.
Ново е и едва ли има отзиви. Колебая се единствено от факта, че тапицерията трябва да се пере на място. Голям проблем ли е това?

# 746
  • Варна
Като вкараш продукт в кошницата показва колко килограма е а като въведеш пощенски код и колко ще е доставката.

# 747
  • Beyond the stars
Ново е и едва ли има отзиви. Колебая се единствено от факта, че тапицерията трябва да се пере на място. Голям проблем ли е това?

Има доста от новите неща, които ги няма на сайта. Скоро се чудех как продават само калъф за диван без самия диван  Laughing Laughing

# 748
  • В сърцето на любимия човек
Зависи как решиш да переш тапицерията.
Онзи ден извиках фирма, която изпра с екстракторна машина нашия Фрихетен. За един час (около 5ч следобед) момчето беше готово, диванът беше леко влажен. Каза ми, че за около 8ч ще изсъхне напълно и сутринта в 6ч действително беше напълно сух (вероятно и по-рано е бил изсъхнал).
Ако переш сама и няма какво да изсмуче водата и мръсотията вероятно ще имаш проблеми, както и с всяка друга тапицирана мебел.

# 749
  • София
Пънче, би ли споделила името на фирмата и дали си доволна от изпирането.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт