Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 195
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 185
Доколкото в АУБ се преподава по американска, не по европейска схема. Въпросът е, че повечето БГ интелектуалци всъщност нямат много интелектуална мощ, по-скоро микс от самомнение и козметична култура. Плюс алкохол, най-вече.

# 1 186
Тези, които могат да говорят подробно и задълбочено по всякакви теми и знаят цялата теория, обикновено нямат постижение в нито една област.

# 1 187
Доколкото в АУБ се преподава по американска, не по европейска схема. Въпросът е, че повечето БГ интелектуалци всъщност нямат много интелектуална мощ, по-скоро микс от самомнение и козметична култура. Плюс алкохол, най-вече.

Дай дефиниция за интелектуалец, че пак говорим за различни неща.

# 1 188
Сирен, то реално малко хора стават за вербален спаринг.

Обясни ни какво е невербален спаринг, моля. Като вземете да въвеждате нови категории и понятия по късна доба направо чупите тъпомера. А уж сте умни потребителки.

Ех, сега. Спаринг е спортен термин преди всичко, затова е уточнила вербален, за да не я изкарат и побойник освен некадърна майка/партньор/в секса/в музиката.
В бокса е невербалният спаринг. Там невербалната част се подсигурява и с гума за зъби.  Grinning

# 1 189
Тези, които могат да говорят подробно и задълбочено по всякакви теми и знаят цялата теория, обикновено нямат постижение в нито една област.

А доста от тези, които не могат да говорят на никаква тема, също доста рядко имат постижения...

В разговор, както и при секса, очаквам човекът да е грамотен и ерудиран, не само да повтаря клишета. Да може да следи мисълта, да знае защо мисли това, което мисли.

# 1 190
  • София
Попита за прослойки, аз точно с корелацията между прослойка и интелектуална бездна не се съгласих.
Беше отправна точка за коментара ми, не критика.
Ясно, само че при мен интелектуалната бездна не се отваря непременно при бедна обща култура.  Peace

# 1 191
В интерес на истината има хора, които водят висок дискурс за култура, обаче иначе като суров интелект и обработка на информация са бавни и в крайна сметка не много умни, не виждат далеч.

То е като някой, който иска висока секс техника, а му липсва обща виталност- еми не се получава...

# 1 192
Моля за дефиниция на думата виталност. Често я срещам все в един и същи контекст, но явно на езиците, които поназнайвам значи друго.

# 1 193
Сега пък цинизъм... Какво общо има цинизма с това човек да обича секса и да му се получава с отсрещния пол?
Не си циник, само ако знаеш на всичките си сто и сто+ жени:
трите им имена
рождения им ден
оразованието им
къде и какво работят
имат ли деца и колко
къде обичат да ходят на почивка
какви хобита имат
каква храна обичат
в какъв стил се обличат
Знаеш ли всичко това ?За всяка?    Laughing
Иначе, ги възприемаш просто като дупки.Което е цинизъм отвсякъде....

# 1 194
Amour, това е повърхностна информация. Да "знаеш" за един човек включва неща като :

Любим автор, както и защо е любим;
Съкровен детски спомен;
Травми, страхове, себеразкриване на слабости;
Споделени или несподелени духовни и/или религиозни виждания.

Всичко останало е повърхностна комуникация. За мен с човека, с който правите секс, ако не се говори в категориите на душата и духа, то връзката е повърхностна, комерсиална, в някои случаи и цинична.

# 1 195
Абсолютно ! Много е важно дори при повърностни отношения да уважаваш жената (или мъжа), с която правиш секс, за да запазиш душата си от този цинизъм. На всеки са му се случвали такъв тип повърхностни отношения и е много важно как протичат те.
Както мъжете бягат от жени с огромна бройка секс. партньори, така и ние имаме право да определим такъв мъж като некачествен. Peace

# 1 196
Аз съм старомодна, допускам, че може да има свободна любов. Обаче при едно условие: да бъде минимум "афера", да има някаква емоция, малко пропадане и фаталност.

Иначе не го разбирам тоя клинично-спортен секс, ръчкане по дупки за норматив. Наистина все едно е някаква спортна дисциплина, всичко е вчесано, обръснато, без емоции, само техника и елементи на перверзия.

# 1 197
Amour, това е повърхностна информация. Да "знаеш" за един човек включва неща като :

Любим автор, както и защо е любим;
Съкровен детски спомен;
Травми, страхове, себеразкриване на слабости;
Споделени или несподелени духовни и/или религиозни виждания.

Съгласна съм. Това е истинското разголване, истинското "лично пространство".
Но пък не всеки има желание да се разголва или да слуша чуждото разголване. Ако и двамата нямат тази потребност - ок, не върви да изкарваме въпросните жени жертви на големия лош Биг Сити.
Разголването определено не е предпоставка за уважение към някого.

И наблюдавам интересна (поне за мен) тенденция: хората възприемат чатовете си във Фейсбук/Вайбър и т.н. като лично пространство и го крият от половинките. Или ок, не го крият, ама са видно против "ровене". Къде е логиката, ако вече си споделил далеч по-лични неща? Или не си, или пък си избрал да споделиш определени неща и в това е логиката - че ти отнемат избора кое да споделиш. Което е тъжно някак.

# 1 198
Аз не изкарвам жените на въпросния жертви. Сигурно е бил галантен , ние няма как да знаем нещо съществено за него без доказателства.

Според мене има 2 типа женкари - добър и лош. Добрият просто наистина обича жените, в природата му е да не е моногамен , иска да им доставя удоволствие без да ги наранява. Другият е циник , брои си бройките колко са, чеше си егото с жените и естествено е по-често срещания вариант.

# 1 199
  • София
Съгласна с горното на Sladka-rosichka Peace
Тази тема никога няма да замре Grinning

Бамбина, айде не извъртай нещата. Не е нужно да си споделил неща, киото другият не знае, за да възприемаш нещо като ровене.
Щом е с цел, а не просто погледнал си часа или си цъкал игра и ти е излязло нещо, от отсрещната страна си е баш желание да се ровичкаш, ако специално за това си взел телефона. Дано правиш разлика.
Който иска да взима телефони и да чете. Хора всякакви. Тъжно е, ако смяташ за нормално такова целенасочено търсене на информация  Sick

Общи условия

Активация на акаунт