Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 302
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 135
Не, не си противореча, нещата са ясни. Пак давам пример:

Жена в разцвета на сексуалността, между 35 и 40, започва да иска секс всеки ден. Мъжът не може да презарежда всеки ден, така че да му се иска със 100% мерак. Обаче по моя стандарт очаквам заради жената да намери начин да прави секс всеки ден, ако трябва, като не е задължително да свършва всеки ден.

Как ти звучи този пример, прекалено космически ли е? Не става въпрос за моята ситуация, хипотетично е.

И имай предвид, че съм имала и мъж на 40+, така че си имам представа какво може и какво не може.

Но кажи ми в кой постинг си пролича, че мъжът ми в момента има сериозен сексуален проблем? Защото никъде не съм го изтъквала като ефект, други форумки го дадоха за пример и ти реши, че за това става въпрос. Как реши, че е така? Нещо май ти е прескочила мисловната игла.

# 136
  • Сф
Защо реши че мъжа след 40 , аз ще добавя и 50, не може и не иска всеки ден? Или как реши че жената м- у 30 и 40 иска всеки ден?Наистина хората са различни, а твоите постове навеждат на мисълта, че говориш от 1. л
.ед.ч.
Никой на никого не е длъжен.Ако секса в една връзка не е спонтанен, говорим за дефицити.
Космическите теории не ме интересуват, но твърдението че мъжа може и да не свърши е жалко.Наистина ли се чувстваш добре просто да използваш някого, като богомолка.За секса става, но не е любов.Там се дава, както са написали назад.А да доразвиваш секса с годините е смешно.Пълната програма съм я развила още първия месец! Явно трябваше да пазя някои скрити умения до 40+ Joy
Всъщност да си консуматор не е лошо, но до време.На мъжете им писва и следва ответен удар!😁

# 137
Аз писах, че трябва да може, но че може да НЕ свършва всеки ден, защото не е съвсем полезно.

"Наистина ли се чувстваш добре просто да използваш някого, като богомолка."

Е не е като да го изям след това. Съвсем нормално се чувствам. Нищо жалко няма. За мен е съвсем нормално.

Т. нар. "пълна програма" си е стандартно, развитието в секса се случва на съвсем други нива, включващи познания за дишане, нервна система, нива на съзнание. Няма нищо общо с това в кои дупки си го вкарваш. И да, търпи развитие с годините, много над нивата на обикновеното мачовско мандръсанье.

А, да, ти беше оная професионална любовница-утешителка, на която й пука за мъжете. Ми хубаво...

Колкото до спонтанното- и преди съм казвала, спонтанно не значи хаотично. Спонтанно значи- когато ти решиш, съзнателно, не когато те подпре меракът.

# 138
  • Сф
Да, аз съм , нямам 3 брака и 5 деца, но имам по- голям опит с " дишането" от теб , със сигурност.😉 Драго ми е да те чета , по темите за секс особено bowuu
Но ти не само мен озадачаваш така или иначе.Дори Бубанка подплаши, а тя винаги е умерена.

# 139
  • София
Обаче по моя стандарт очаквам заради жената да намери начин да прави секс всеки ден, ако трябва, като не е задължително да свършва всеки ден.
Това само за мъжа важи, така ли? Ако той иска всеки ден, а жената - не, тя не е длъжна да търси начин да го задоволява всеки ден? Бре, бре, че двоен стандарт  Laughing

Дефект ще е някой мачо, който е готов за 5 минути и захърква.
О, убедена съм, че ако ти се падне такъв, ще има да четем страници и страници откровения как това е най-добрият начин да се прави секс и че това е игра за напреднали  Laughing Чак ме загриза сега любопитството как би го извъртяла, еххх  Laughing

# 140
Е и аз все още нямам три брака и пет деца, но още съм млада, ще видим

За опита не знам, ако е било "пълна програма" без някакво задълбочаване, и със 150 мъже да е било, пак си е ниво средно-махленско.

Да не бъркаме сексуалната грамотност с к§рваджилък.

На мен пък ми е смешно, че съвсем сериозни въпроси около човешката сексуалност се смятат за смешни, нереални, а уж наистина става въпрос за "опитни" хора.

Само че ако си карал 100 таралясника, това не те прави шофьор от Формула-1.

Бърди, чакай сега, темата е голяма, още не сме стигнали до откази и алтернативи от страна на жената. Накратко, жената също не е добре да отказва и е добре да предложи нещо насреща, за да няма вкисване. Надълго- дълго е...

Бърди, такъв няма шанс да има връзка с мен, нали ще е отхвърлен на първия път още. Пък и вече няма какво да ми се пада, с втори мъж съм, кротувам си...какво друго да търся и защо? Глупости, въобще няма какво да го извъртам, 100% е неприемливо, неграмотно, смешно, комично, байганьовско, бързашко, заешко, изобщо- получава Не от мен.

# 141
  • София
Не, аз знам, че няма да ти се случи, затова и си страдам тихо интелектуално, че няма да имам възможност да проследя полета на мисълта ти в такава посока Simple Smile Без ирония, искрено се забавлявам на начина, по който извърташ всичко в живота си, това си е чудно упражнение за мозъка Simple Smile

# 142
  • Сф
Серена, а тебе кое те направи формула N 1 в секса?
Мирча Елиаде?

# 143
Как да ми се случи, като такъв човек няма как да се задържи до мен.

Кое извъртам в случая? Подбирала съм си мъжете така, че да могат да се грижат за моето удоволствие. Ако не беше така, щях да ги отхвърля. Просто изначално не ми е нормално, говорила съм с по-големи от мен жени, и за тях не е било нормално, смятали са го за дефект, затова съм го приела за стандарт. И мисля, че не е лош стандарт.

Дори и аз не мога да си представям как да го изкарам като нещо хубаво, защото е комично. Напомня ми за оня британски сериал за политика Алън Копле, дето свършваше за под минута и се смяташе за голям любовник.

Тороманова, Мирча Елиаде от втори курс не съм го поглеждала. Обаче други автори има също...

Иначе по отношение на секса- в България има нещо такова, че в царството на слепите едноокият е цар. Голяма неграмотност, несигурност, болести, стрес, общо взето нещата са доста зле. Като добавим стеснения и патриархален дух...дори от много отворени в тоя форум съм чувала, че еди-кое си било голяма екзотика и рядкост...та си правя изводи какво е общото ниво.

# 144
Има една теория / (източна култура), за по-късия жизнен път на мъжете от жените и тя е, че при сексуалния контакт, мъжете, след еякулация, губят повече жизнена енергия от жените, съответно им трябва повече време да се възстановят (те и без това след свършване не са в час и имат нужда от презареждане в пъти повече от жените). Някои мъже, запознати с тази теория се въздържат от еякулация за задържане на енергията.

# 145
  • София
Чакай сега, ако има малко разминаване, да кажем правят секс 3 пъти седмично, а мадамата иска всеки ден- за мен е нормално мъжът да може да се включи адекватно, ако трябва и без да свършва.

Обикновено в двойката има някакво разминаване и от двете страни има някакви компромиси- но е хубаво компромисите да са в посока подобряване на количество и качество, а не нещата да се дърпат надолу, към скучното и обикновеното.

А сексуална неграмотност има, при това масово, затова се кефя, че не ми се е паднал масов Булгарише Мачо, за който 5 минути са нормално, а жените са ненаситници.

Един път на месец НЕ Е нормално за млади хора и говори за здравословни или психични проблеми. Трябва да може повече.

Нямаш спирка, ей!
Стигам до заключението, че си имала само двама мъже в живота си, затова каканижеш едно и също. Mr. Green
И затова си се подковала теоретично с куп глупости, написани от всякакви ненормалници.

Няма такова нещо като "масов Булгарише  Мачо", за когото 5 минути са нормалното сексеправене.
Но, за да го разбереш, трябва да претвориш в дело онзи лозУнг от времето на соца:

"Теорията за ръка с практиката!" hahaha

# 146
Едноцифрено число са, имах психологическа пречка да надскоча 10-те. Но не са само двама.

Но и да бяха двама, явно съм уцелила двама правилни.

А за четенето няма да се съглася, не може всичко да е само от личен опит- хората хилядолетия са си водили бележки, затова няма как да се доверя само на махленските разкази на отраканите каки. Има и по-различни погледи върху това как стоят нещата със сексуалността.

А иначе съдейки по масовия разказ на съфорумките, че женският оргазъм е нещо супер трудно и се постига след години едва ли не безоргазмен секс...правя си изводи за нивото и на мъже, и на жени.

Но ще се доверя на опита на Тороманова, защото тя едно време разправяше за мъже, стресирани от жените си- защото не им давали да свършат по-рано. Та така. Явно е проблем.

# 147
  • София
Един въпрос - сирената неотдавна твърдеше и яростно защитаваше тезата, че до първите 6 месеца от връзката Секс НЕ трябва да се прави.

Тогава, Сирено, просто бихме казали, че си имала някакъв късмет..., защото за 6 месеца, ако си се била влюбила в някой 5-минутковец, наистина щяхме да четем фермани как Бързият Секс е Игра за Сексуално Грамотни хора  Wink Wink Wink

# 148
  • София
Проблеми винаги и във всичко има, но те са изключения, а ти си се изпъчила като последна инстанция и раздаваш акъл само защото, видиш ли, можеш да изпиташ оргазъм, а пък мъжът ти може да те изчака да го направиш. hahaha

То, голямо постижение, голямо чудо!
А, пък това, че мъжът ти не може винаги да свърши, вече е велико.......... Mr. Green
Явно, си успяла да облечеш и тази му невъзможност във величието на азиатското разбиране за съхраняването на мъжката сила.

И не, не си уцелила единствените двама правилни на света, а само двамата- правилни за теб.

# 149
  • София
Един въпрос - сирената неотдавна твърдеше и яростно защитаваше тезата, че първите 6 м. от връзката Секс НЕ трябва да се прави.

Тогава, Сирено, просто бихме казали, че си имала някакъв късмет..., защото за 6 месеца, ако си се била влюбила в някой 5-минутковец, наистина щяхме да четем фермани как Бързия Секс е Игра за Сексулно Грамотни хора  Wink Wink Wink

Сирената преди два поста обясни, че за 2 седмици са решили с втория си мъж да заживеят заедно, та и на нея можеш да вярваш колкото на Пеперудова. Joy

Общи условия

Активация на акаунт