Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 350
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 150
Че нали 6 месеца го наблюдаваш човека- то по култура и движение си личи какво ще бъде и в леглото. И няма как да се влюбиш чак толкова безкритично.

Роналд, няма начин да рационализирам нещо, на което от млада още са ме учили по-опитни жени, че не е приемливо, че е смешно. Имам си някакви стандарти все пак.

Не знам, може да има жени, за които пет минути са достатъчни...не знам, може и да е нормално и масово, ама не мога да го приема за кой знае какво постижение. Все пак са само пет минути- колкото и да са вълнуващи...малко са си.

Абсурт, и ти как реши, че става въпрос за невъзможност? Да ти припомня ли за четенето с разбиране и за разликата между "не може да свърши" и "може и да не свърши"? Изобщо, кое те накара и теб да си изфантазираш, че говоря за моя опит и че задължително има проблем (или и ти си на принципа- щом е Мамасита, значи трябва да има проблем, не може да са наред нещата...)

Абсурт, какво нередно има- 2 седмици логистика по намиране на жилище. Иначе преди това се виждахме около 6 месеца, а се познавахме повече от година. Не е среща и след 2 седмици заживяване.

# 151
  • София
Стига бе, сериозно ли!?
Още си спомням как в една тема убеждаваше горките съфорумки, как Истинската Дама чака и Не ляга поне първите няколко месеца, когато срещне нов мъж, и даваше пример с нея си - 6 месеца, много им било забавно, и той бил Истински кавалер, Мъж и пр, и пр...

Честно, много уважавам Мамасита, обаче почва да ми издиша малко....много  Crazy

# 152
Чакай сега, между сексуална връзка и заживяване заедно има разлика. Да, първите няколко месеца се дърпах, ама много. Разходки, разговори, има какво да се прави и без секс. Но когато вече решихме да заживеем, просто отне 2 седмици да се преместим, това е. Кое не ви се връзва точно? Все още държа на идеята, че ако се иска сериозна връзка, ако ще има бъдеще, 6 месеца опознаване без секс са едно нищо.

# 153
  • София
Ясно. Аз те разбрах какво имаш предвид.

Но как ще познаеш/разбереш за тия 6 м, ако нямате сексуални отношения, за колко време свършва, колко му е голям, дали може да те докара до оргазъм....!? И ако се окаже, че не може - не са ли Турбо загуба на време тия 6 месеца, вместо всичко това да разбереш безпротиворечиво, дет се вика още през първия месец, макс?

# 154
  • София
Начии, нещата отиват натам, че нормата е 2 пъти на ден по час поне. 2 часа. Авторката на темата и повечко й се искаше. Абе тия хора кога спят, кога ядат, кога учат/работят?

Мармоти, шоколади и извънземни русалки! Joy

# 155
По движения, интелект, косвени знаци. Колко му е голям лесно може да се прецени.

Освен това както вече писах, сексът е и в главата, така че с полу-непознат едва ли ще се получи чак толкова добре, дори всичко механично да е наред. И защо да са загуба на време- то си е приятно прекарване. Ако не стане, само 6 месеца са, не са много. Следващия и това е.

# 156
The Siren of Titan, ок, приемаме, че не се отнася онова с несвършването за твоя мъж. Но онзи, който те е излъгал, че е норма, намери начин да му кажеш да иде на лекар.

Начии, нещата отиват натам, че нормата е 2 пъти на ден по час поне. 2 часа...
Но без свършване Naughty

# 157
Тия въпроси тип статистика не знам с какво точно биха помогнали на авторите им. Дори за един и същ човек не може да се каже "той прави секс два пъти седмично" и това да бъде вярно за целия му живот - има периоди на засилено сексуално желание, последвани от такива с по-ниско, като факторите не са свързани непременно с партньора. И какво ако намерим това заветно число за средната честота на сексуалните контакти -  опитваме се да си нагодим секса според тази стойстост, защото така препоръчват специалистите ли?
Единственото важно нещо е партньорите в двойката да си пасват и така да се нагодят един спрямо друг, че да няма недоволство.
Колкото до писанията на Мамасита, които изчетох с интерес - аз пък много добре я разбирам и изобщо не смятам, че мъжът ѝ я будалка - просто в момента е във фазата на цъфтящата сексуалност, намерила е мъж, който да я смята за богиня и просто с кеф си го споделя, което не е лошо, даже напротив  Simple Smile И между другото точно мъж, който те боготвори, е една от предпоставките за удовлетворителен сексуален живот Wink

# 158
Добре де, не е норма, а да кажем, че за мен- а и за други- е стандарт за добър любовник. Или по терминологията на Дан Савидж, Good, Giving and Game. Друго не бих приела. Така че е стандарт за високо качество, не масова норма. Така съгласни ли сте?

# 159
Добре де, не е норма, а да кажем, че за мен- а и за други- е стандарт за добър любовник. Или по терминологията на Дан Савидж, Good, Giving and Game. Друго не бих приела. Така че е стандарт за високо качество, не масова норма. Така съгласни ли сте?
Не, защото това е сигнал за здравословен проблем.
Няма никаква допирна точка с добрия любовник.

А иначе съдейки по масовия разказ на съфорумките, че женският оргазъм е нещо супер трудно и се постига след години едва ли не безоргазмен секс...правя си изводи за нивото и на мъже, и на жени.
Съдиш по 5 поста за 10 г. Ако човек напише, че свършва всеки път ще паднат големи подигравки, първо, че лъже, второ, че явно е недоклатен, трето, че очевадно излиза от всякакви норми на добрия любовник/ца...

# 160
Какъв здравословен проблем, увеличена простата ли? То ако е това, ще има цял набор от симптоми, пък и лесно ще се види с един ехографски преглед, който след една определена възраст е препоръчителен веднъж годишно.
Оставам с впечатление, че повечето сте доста вещи и разтропани, така че трябва да ви е ясно, че не е ненормално явление един мъж, дори съвсем млад, да не пръска като малка, дефектна пръскачка, всеки път щом се докосне до женска плът. Измежду безбройните си любовници, кой от кой по-кадърни и задовлителни, все да сте попаднали и на такова момче някога Wink

# 161
Не е задължително сигнал за проблем. Ако е нарочно, не е проблем. Само ако е неволно или противоречи на желанието. Но ако е съзнателно действие, проблем не виждам. Иначе ако играех Д-р Хаус по телевизията, щях да кажа, че при неспособност за оргазъм допускам всичко, от сенна хрема до тумор на мозъка или гръбначен проблем. Но ако е избор на човека- както каза Янечек, да не пръска всеки път, тогава къде е драмата? Ще се стресират ли, що ли, и ще хукнат при Тороманова да ги олаби по пълната програма...

Ето още една формулировка: какво бих казала на дъщерите си да очакват от мъжете и от секса. Еми това бих им казала.

Високите очаквания спрямо мъжа освен това са инструмент за отсяване на чикиджиите- тия, които гонят собствения си кеф и мастурбират с женското тяло, вместо да го боготворят. Ако мъжът не се раздава сексуално, това е един вид червено флагче- потенциален сексуален хищник.

НСЧ, а защо ще са подигравките, при това масови, ако не идват от личен опит. Тоест има достатъчно жени, за които да свършваш всеки път е мисия невъзможна и висш пилотаж, та сигурно е лъжа.

# 162
Какъв здравословен проблем, увеличена простата ли?
Липса на еякулация е в списъка сигнали, които искат лекар.
Какъв е проблемът той ще каже, сигурно различен при всеки.

НСЧ, а защо ще са подигравките, при това масови, ако не идват от личен опит. Тоест има достатъчно жени, за които да свършваш всеки път е мисия невъзможна и висш пилотаж, та сигурно е лъжа.
Не са толкова много, но могат да пишат по много постове, затова създават това впечатление. И другите си мълчат.

Нещо не ти разбрах съветите към дъщерите, може да си се раздава сексуално и пак да си свършва.

# 163
Може, но ако в един момент се наложи да не свършва, за да се раздава сексуално, ще трябва да го направи, нали? Освен това тук говоря като цяло за подхода към секса- дали първо търси своето удоволствие, какво е отношението към партньора, такива работи.

НСЧ, не си играйте на диагнози, има разлика между липса на еякулация, липса на оргазъм, еякулация без оргазъм и всякакви вариации, вкл. трудност или неспособност за оргазъм, което вече може да е проблем на нервната система. Но тия неща въобще не изглеждат като едно просто "мъжът не свършва", а би си личало, че нещо е ненормално и/или болезнено.

# 164
Ок, ще го кажа по друг начин, когато несвършването се превърне в норма, лично аз бих се уплашила сериозно за човека до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт