Роналд, няма начин да рационализирам нещо, на което от млада още са ме учили по-опитни жени, че не е приемливо, че е смешно. Имам си някакви стандарти все пак.
Не знам, може да има жени, за които пет минути са достатъчни...не знам, може и да е нормално и масово, ама не мога да го приема за кой знае какво постижение. Все пак са само пет минути- колкото и да са вълнуващи...малко са си.
Абсурт, и ти как реши, че става въпрос за невъзможност? Да ти припомня ли за четенето с разбиране и за разликата между "не може да свърши" и "може и да не свърши"? Изобщо, кое те накара и теб да си изфантазираш, че говоря за моя опит и че задължително има проблем (или и ти си на принципа- щом е Мамасита, значи трябва да има проблем, не може да са наред нещата...)
Абсурт, какво нередно има- 2 седмици логистика по намиране на жилище. Иначе преди това се виждахме около 6 месеца, а се познавахме повече от година. Не е среща и след 2 седмици заживяване.
И между другото точно мъж, който те боготвори, е една от предпоставките за удовлетворителен сексуален живот