Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 456
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 165
Липса на еякулация е в списъка сигнали, които искат лекар.
Какъв е проблемът той ще каже, сигурно различен при всеки.

Тогава не знам защо пращате мъжа на Сирен на лекар, при полежение че тя съвсем не пише за подобно нещо. Сигурна съм, че много добре правите разликата, ама ей така нарочно извъртате казаното, за да го изкарате дефектен човека, каквъто очевидно не е. Просто му е по-голям кеф да удовлетвори жена си и това не е странно, странно е, че има толкова много жени, които не вярват, че сексът не е непременно "давам, само защото искам и да взема". Дори Луи Х, след като успява да задоволи Клеманс Унгарска, на следващата сутрин отива на съвет в нетипично за него добро настроение и прявява по-голяма щедрост от обикновено. И на кралете дори им прави чест да доставят удоволствие на дамата си, пък в бг-мама за подобен жест ги пращаме на лекар...

# 166
Не норма за човека до теб, а да кажем, че може да е по-скоро стандартно очакване. Тоест ако имам 20, 30, 40 мъже в живота, за добри ще обявя тези, които имат самоконтрол, а не тия, за които няма секс без свършване, по възможност бързо.

Ще повторя пак фразата на Янечек- всички отракани каки, не се ли сещате за любовник, който да не пръска при всеки досег с женското тяло? Нали Абсурт се похвали с бройка, опитвайки се да ме засрами, че съм била само с двама...та така, сред тях не е ли имало някой, който да практикува самоконтрол?

Та приемам самоконтрола и не-свършването за норма в мъжкото сексуално поведение като цяло, за всички мъже. От една възраст нагоре тия, които не го могат, почват да губят точки и да стоят смешно. В такъв смисъл норма, а не че обичайният сексуален акт с ТМ или ММ не завършва с оргазъм за мъжа.

НСЧ, разбра ли за каква норма и стандарт говоря?

# 167
Янeчeк, не пращам мъжа й на лекар, по-нагоре уточних, че не говорим за нейния мъж.
Но и не виждам връзка м/у това да достави удоволствие на човека до себе си, и да свърши. Двете неща не се изключват.
Освен това тя говореше за норма, което предполага по-голяма честота. След 40 несвършването било норма за добрия любовник.
Ами не съм съгласна.

Та приемам самоконтрола и не-свършването за норма в мъжкото сексуално поведение като цяло...
Не, не разбрах. Защото част от самоконтрола е да свърши, когато му дойде времето.

# 168
  • Сф
Цитат
Че нали 6 месеца го наблюдаваш човека- то по култура и движение си личи какво ще бъде и в леглото.
А на по- късен етап става проблем да си почине от секса за два, три дни , щото жена му много иска  Joy
Дано не ги заболят топките в офиса тия ваши несвърсващи- еректирало -разхождащи се перфектни -боготворящи- жена- си съпрузи.. Joy

# 169
Е хайде де, нали сте сексуално разтропани- мъж, който прекъсва секса без да свърши от време на време, е секси. Мистерия е това. Не човек, а желязо. Интересно е някак. Показва воля, един вид, особено ако сексът е бил възбуждащ и все пак човекът избира да не пуска пръскачката.

Това си е игра и за мъже, и за жени.

След 40 мъжът трябва да внимава- оргазмът намалява тестостерона, заради отделянето на пролактин. Затова е хубаво ако може да си изработи навик да не свършва всеки път.

Тороманова, силно се надявам в офиса да не ги обхване мерак, защото ще им се наложи на всички да преминат на другия бряг- в някои фирми жени няма:)

# 170
Не става дума за несвършване, а за по-чест секс, отколкото тялото на мъжа има нужда се облекчи чисто физиологично. И за съзнателен секс, а не за секс по нужда, защото простатата ти алармира, че е крайно време. Поне аз така разбрах от написаното.
Да не говорим, че има оргазъм при мъжа и без еякулация, ама това наистина са си техники за напреднали, някои по-дърти йоги се хвалят с такива постижения.

# 171
Именно, ако мъжът презарежда за 4* дни, а жената иска всеки ден, то при оргазъм с еякулация всеки ден някъде към ден 5-10 мъжът вече ще му се иска да се скрие под кревата. В такива условия идва именно съзнателният секс, без 100% възбуда, мерак и бързане към края, главно за удоволствие на жената, ако го иска.

Тоест ако аз искам секс всеки ден, за мен е съвсем нормално мъжът ми да Не изпитва нужда от оргазъм всеки път, особено след първите ден-два. Така че ще ми е съвсем нормално да пропусне.

(*условно- дните за презареждане са първата цифра от възрастта на мъжа)

# 172
Та приемам самоконтрола и не-свършването за норма в мъжкото сексуално поведение като цяло...
Не, не разбрах. Защото част от самоконтрола е да свърши, когато му дойде времето.

а баш!  Mr. Green
и не, стандартът за "когато му дойде времето" не е "следващата седмица в четвъртък"

Е хайде де, нали сте сексуално разтропани- мъж, който прекъсва секса без да свърши от време на време, е секси. Мистерия е това. Не човек, а желязо. Интересно е някак. Показва воля, един вид, особено ако сексът е бил възбуждащ и все пак човекът избира да не пуска пръскачката.

каква мистерия, какво желязо - ще продължи след половин или един час и ще си свърши

# 173
Не, просто до следващия път. Ама сериозно ли никога при феноменална бройка любовници не ви се е случвало някой просто да прекъсне, за да продължи друг път?

# 174
да, когато е имало някакъв проблем
а не защото да го вдигне му е било достатъчно и после му е доскучало или не му се е занимавало да избърше след като е "пускал пръскачката"

# 175
Оох, четейки Мамасита, все се сещам за "Тези, дето много приказват, обикновено нищо не правят!".   Laughing
Та, имайки предвид колко е обяснителна, размислителна, обстоятелствена  и същинска говорилня на тон Сирената, бих се учудила ако прави секс повече от веднъж годишно....     Joy
Ама на теория го докарва, де, спор няма.     Mr. Green

# 176
Не, без проблем, ей така. Да няма нужда да свърши. Без загуба на ерекция, просто да се спре.

По принцип човек би трябвало да може да спре и да започне да прави секс с малко усилие на волята по всяко време.

Amour, щом те кефи да си вярваш, вярвай си...

# 177
Дано не ги заболят топките в офиса тия ваши несвърсващи- еректирало -разхождащи се перфектни -боготворящи- жена- си съпрузи.. Joy

Смешно ли ти е? А би трябвало да ти се реве ако досега не си разбрала каква е разликата между това един мъж да те боготвори и да идва при теб само по нужда, все едно отива до тоалетна, когато просто не може вече да стиска. Лично аз не бих се похвалила с облкчаването на снощните ташаци на офисните жребци, защото не е за хвалба.

# 178
Еми...има си жени за всичко, явно Тороманова е по жребците със сини топки...

# 179
Не, без проблем, ей така. Да няма нужда да свърши. Без загуба на ерекция, просто да се спре.

ми не - особено ако ще продължи след няколко дни
ясно е, че за това време ще се "самозарадва"
/продължаваме да говорим за мъж 40+ и без проблеми/

Цитат

По принцип човек би трябвало да може да спре и да започне да прави секс с малко усилие на волята по всяко време.

с това съм съгласна - ако се налага

Общи условия

Активация на акаунт