Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 173
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Мисля, че точно Сирената беше фен на fuck you money- то. За мен идеята и подобните ѝ проявления са окей, напълно окей за една жена.
Не искам да навлизам в цифри точно защото не се чувствам като ССФ да се надцаквам. Гледам, че Контесата и бамбина са дали някакви суми. Ами, прави са. На моите години и в моето обкръжение само ИТ-тата си докарват повече. Не познавам колеги с 5 цифрени заплати. Не познавам и такива със заплати над 5к, за да бъда по- точна. (за България говоря в лв) И затова ми се струва нереално някой да взима 3-4-5 пъти повече. При собствен бизнес, да, но иначе- не.

П.П. Един двоен аршин отново. Мъжете, които са добри бащи и се грижат за децата си, но печелят малко, по темите биват заклеймявани като безперспективни голтаци. Защо тяхното самочувствие на човек, съпруг и баща се гради на заплатата, която получават.

# 1 351
  • София

Означава този с теб ако се гътне или си бие камшика или теб нещо не те кефи и ти си биеш камшика, да можеш да живееш нормално и да си отгледаш децата. Накратко.

Да, ама не!
Ще означава само, ако взимаш поне 2 пъти повече от мъжа ти и ако апартаментът е твой.
Само в този случай финансово ще бъдеш на същото ниво и нормално ще си отгледаш децата.
Ако взимаш колкото мъжа ти, оставайки сама ще им свалиш драстично социалния статус.
Отделно от това, ще се наложи да се сетиш, че болното дете се гледа вкъщи и като няма баща да поеме, пак ще си ти.
Което и ще ти намали доходите, и ще доведе до недоволство шефа ти, за когото майките- кариеристки, готови да спят нощем на бюрата, са манна небесна. Mr. Green
И тъй като вече няма да си една от тях, като нищо ще се озовеш без заветната кариера.

Спирам, че стана дълго........

# 1 352
Всъщност, Розичка, ти се правиш на неразбрала или пък наистина не разбираш, че на теб може майчинството да не ти понася, но това не значи, че останалите жени са така. А защо правиш неща, които не ти понасят, при условие, че не са задължителни, само ти си знаеш.

# 1 353
Разбира се, че не става въпрос за пари, суми и самочувствие, не знам защо се правят на ударени форумки.

# 1 354
  • София

Означава този с теб ако се гътне или си бие камшика или теб нещо не те кефи и ти си биеш камшика, да можеш да живееш нормално и да си отгледаш децата. Накратко.

Да, ама не!
Ще означава само, ако взимаш поне 2 пъти повече от мъжа ти и ако апартаментът е твой.
Само в този случай финансово ще бъдеш на същото ниво и нормално ще си отгледаш децата.
Ако взимаш колкото мъжа ти, оставайки сама ще им свалиш драстично социалния статус.
Отделно от това, ще се наложи да се сетиш, че болното дете се гледа вкъщи и като няма баща да поеме, пак ще си ти.
Което и ще ти намали доходите, и ще доведе до недоволство шефа ти, за когото майките- кариеристки, готови да спят нощем на бюрата, са манна небесна. Mr. Green
И тъй като вече няма да си една от тях, като нищо ще се озовеш без заветната кариера.
Спирам, че стана дълго........
Много черен сценарий Grinning Болднатото е така, но е по - добре от... да нямат никакъв социален статус и да няма какво да ядат. Хайде да не се убеждаваме, че оптималният вариант е да си кюташ на 600-700лв заплата и в един момент да се озовеш в една от многото съседни теми, търпейки поведение, което не ти изнася, защото си зависима.

# 1 355
Всъщност, Розичка, ти се правиш на неразбрала или пък наистина не разбираш, че на теб може майчинството да не ти понася, но това не значи, че останалите жени са така. А защо правиш неща, които не ти понасят, при условие, че не са задължителни, само ти си знаеш.

Право имаш, няма да си кривя душата.
Темата зави натам заради златотърсачките. Защо едни жени имат право да търсят мъж с високи доходи, а други биват заклеймявани като "долни същества" , просто защото си търсят мъже изкарващи още по-големи суми? Разликата е само в числата и във визията на "обикновената" жена и златотърсачката.

# 1 356
  • град-държава
Разбира се, че не става въпрос за пари, суми и самочувствие, не знам защо се правят на ударени форумки.
Вероятно, защото не допускаш, че съществуват хора, на които самочувствието им не зависи от пари и суми. Парите ти дават право на избор, а изборите са според сумите.

# 1 357
Темата зави натам заради златотърсачките. Защо едни жени имат право да търсят мъж с високи доходи, а други биват заклеймявани като "долни същества" , просто защото си търсят мъже изкарващи още по-големи суми? Разликата е само в числата и във визията на "обикновената" жена и златотърсачката.

Аз не познавам такива, търсещи изрично мъже с по-висок доход. Обикновено браковете/връзките са по любов.

Ако изначално се тръгва с идеята "брак по сметка", безразлично ти е дали развеждаш някого или що за човек е, търпиш дори и да ти е отвратителен - нещата са различни. Peace Пак не бих казала "долни същества", аз много вярвам в природните закони и считам, че жени, които се насочват към богат/имащ власт мъж, го правят с цел осигуряване на потомството на подсъзнателно ниво. Peace

# 1 358
  • София

На година и 6 месеца дадох малката на частна група за няколко часа и се върнах почасово на работа.
На мен майчинството не ми понася просто, имам нужда да си работя.
Правите се на неразбрали.

Ами, потвърждаваш това, което написах.
Не се чувстваш стойностен човек, който има какво да даде като възпитание и грижа на детето си, нито има някакви интереси, освен работата си.
Правилно съм те разбрала и пак си мисля, че е тъжно.

# 1 359
Ама разбира се, че е на подсъзнателно ниво.
Просто темата зави към златотърсачките заради някакъв, който тролел златотърсачки и това описано така ехидно , защото те го заслужават едва ли не. Някаква странна женска злоба е това.
Ето давам пример с тези двамата - "звезди" при нас  Laughing
Тя, типична златотърсачка с дъщеря от предна връзка (детето не е от дядото). Снимала се в Playboy, моделка. Живяха заедно, той ги издържаше , правеха опити за бебе дори , но се разделиха.
https://www.google.at/search?q=lugner+und+cathy&client=opera … c=0hfAX3CQCNVrDM:

# 1 360
Пак за търсене приказваш, пък повечето жени не си търсят мъж, просто го срещат, а уиш може да каже, че в някои случаи директно връхлитат върху му, както си карат ски.

# 1 361
  • София
Много смели класификации. Shocked
Искала е да се върне на работа, върнала се е.
Другата крайност на "майка героиня", чието единствено постижение е възпитанието на детето, също не е за овации. Peace

# 1 362
Пак за търсене приказваш, пък повечето жени не си търсят мъж, просто го срещат, а уиш може да каже, че в някои случаи директно връхлитат върху му, както си карат ски.
Натам зави темата, абстрахирам се от личния си живот.
Просто реагирам на осъдителното отношение как някакви златотърсачки търсели мъже със скъпи коли.
Ами имат право да си търсят. И дадох и примера с тези двамцата - Кати и Люгнер.
Тя няма ли право да си потърси добре печелещ мъж , който да осигури нея и дъщеря й от предната й връзка ?
Въпреки, че съм далеч от визията и манталитета на златотърсачка , аз ги разбирам. Мързи ги сами да се трудят и търсят някой да им осигури бъдещето, както и бъдещето на децата им.

# 1 363
Значи към стойността на човек може да добавим и постиженията към заплатата, така ли? Друго нещо? Излиза, че значението на "стойностен човек" е по-различно от това, което си мисля, че е.

# 1 364

Да бе, хич не си търсят. Само дето всяка втора ми обяснява какъв трябва да е мъжът с главно М.

Общи условия

Активация на акаунт