Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 169
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 365
Пак за търсене приказваш, пък повечето жени не си търсят мъж, просто го срещат, а уиш може да каже, че в някои случаи директно връхлитат върху му, както си карат ски.
+1

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 18:12 от Анонимен

# 1 366
Всяка втора описва собствения си мъж, защото си го харесва и прехвърля качествата му като пожелателни и върху идеалния такъв. Тези темички са шеговити и участваме в тях за забавление, не даваме формула за съвършенство на бъдещите булки.

# 1 367
Да бе, хич не си търсят. Само дето всяка втора ми обяснява какъв трябва да е мъжът с главно М.

Между търсене и имане на критерии има разлика, или?

# 1 368
Да бе, хич не си търсят. Само дето всяка втора ми обяснява какъв трябва да е мъжът с главно М.

Между търсене и имане на критерии има разлика, или?

Е, те се жалват, че не могат да го намерят.

# 1 369
Е, те се жалват, че не могат да го намерят.

Не могат да срещнат такъв, иначе дебили достатъчно. Peace

# 1 370
Аз нямам нищо против златотърсачките: има търсене има и предлагане.
Хората, които твърдят че не мога да си намерят партньор обикновено имат твърде високи изисквания към другите. Моето мнение е че колкото си по-смотан, толкова са ти по-големи претенциите. Това важи и за двата пола.
Аз не бих искала мъж да ме издържа, но и никога не бих издържала партньора си. В тази връзка не ги разбирам тези мъже, които плащат на разни жени. Много съм стисната и аз лично на златотърсача и една стотинка не бих дала. Но хората сме различни.

# 1 371
Хората, които твърдят че не мога да си намерят партньор обикновено имат твърде високи изисквания към другите. Моето мнение е че колкото си по-смотан, толкова са ти по-големи претенциите. Това важи и за двата пола.

Около мен такива случаи са плод на по-скоро ниско самочувствие и са основно жени, преживели 2-3 сериозни връзки без развитие. Много мъже искат да си играят на семейство и съжителство, но без отговорностите. Жената обгрижва връзката около 5 години, след което следва раздяла. Той я заменя за следваща, защото не бил готов, тя намира нов и пак удря на камък. Серийна моногамия... 3 пъти по пет и си сама жена на 35 с тиктакащ часовник и с мъже, които са се ориентирали към по-млади и запазени.

# 1 372
Преди време покрай едно сватбарско риалити говорих със собственика на агенция за запознанства. Човекът ми показа суперсложна и подробна екселска таблица с отговори от 3000 души на въпросник със заглавие "Какъв партньор търся?" Огромният процент жени на възраст до 30 си представят половинката си с пет до десет години по-възрастна и доход над 3000 лева. Същите тези жени изкарват около 700 лева и тежат средно около 65 килограма (подозирам, че са скрили някое и друго кило). Жените над 30 търсят най-често връстници като долната граница на дохода е около 1500. Най-интересно е при жените над 40. Там търсенето е на мъже от около 35 нагоре с манекенски мерки, доходът се колебае около 1500, но следва да се отбележи, че тези жени изкарват средно поне 1200 (или поне така казват).

# 1 373
 BigCityNights, много интересни статистики. Peace Честно казано не би ми хрумнало, че се държи толкова на манекенска външност при жени 40+.

# 1 374
Аз го отдавам на това, че българският мъж над 40 е с много запуснат вид. Нормално при положение, че сме една от най-мързеливите нации в Европа. Пък и друго е да си имаш младо гадже, плюсовете са повече. Всъщност огромният процент от жените в екселската таблица са посочили атлетично телосложение като изискване към мъжете. Освен това е важно да е поне с едно висше, по възможност да не пие или да пие рядко и в 90 процента от случаите да иска деца. Аз също попълних анкетата, оказа се, че цели 4 жени отговарят на условията. И други 50 ако махнем въпроса "Искате ли деца?"

# 1 375
  • София
Взе да ми става ясно защо във форума често се употребява "вързала си го".  Rolling Eyes

# 1 376
Мъже много, но добър баща на децата трудно се намира. Моят мъж е добър баща, но е далеч от манекен и е със скромни доходи. Аз исках деца и търсих баща, какъвто не съм имала. Ако обаче търсим богат красавец, който ще бъде и перфектния баща е по-трудно.
Сега ако търся партньор, след като вече имам деца, искам да е с лесен характер и доходи около моите, за да си пътуваме заедно, но никой никого да не издържа финансово. На възраст и външен вид не държа, но много по-млади мъже не биха ми били интересни. Жизненият опит е най-ценното което един мъж може да притежава.

# 1 377
  • град-държава
christina1980, никога не можеш да знаеш какъв родител ще излезе от един човек, докато не го видиш в ролята на такъв.
Аз не съм искала деца, не съм мечтала и не съм се виждала майка. Мъжът ми е искал, но не ме е натискал. Той беше Ок с мен, докато не намери "пролука". Сега постоянно ми повтаря, че съм най-страхотната майка, нещо което мен например ме дразни. А ролята на майка не е моята, но това не ми пречи да съм отдадена на детето до степен на пълно себеотрицание. Да, да знам, че това не е Ок, но...
Аз съм омъжена за секс за една вечер  Laughing , само за деца съм си мислила, но ето ни след 11 години, а той е прекрасен родител. Голяма част от предположенията, заради които не съм искала да имам деца се сбъднаха така или иначе.
На пръв поглед могат да ме завладеят устойчиви хора, приспособими, жилави, смели, такива които не се дават. Не харесвам женчовци в душата, главата и ръцете. Мен трудно ще ме впечатлят преходни състояния.

# 1 378
За мен няма никакъв проблем да съм "майка и съпруга" единствено, защото знам, че това е само един период от брака, максимум 5 години, след това малко по малко се случва естествено и без стрес жената да поизлезе навън. Е, малко вероятно е да замени без усилие дохода на мъжа си, така че ако нещо стане с него, да запази 100% стандарта на семейството. Това е рядкост по целия свят, освен ако мъжът не е неудачник.

А златотърсачката е тази, която не би погледнала мъжа, ако не бяха парите му. Освен това има един елемент на гладно-ненаядено, така че се търси не просто приятен лайфстайл, ами чак прекален лукс, плюс показност. Щото не съм чувала за "златотърсачка", която да иска голяма къща някъде далеч от града, в която да си прекарва приятно на верандата- повечето искат да ги видят в града, във вървежните салони и заведения.

Иначе аз не съм си търсила мъж с доходи, просто отхвърлях тези без. Защото нямаше никакъв смисъл да се омъжвам, ако няма да имам опцията да не работя. Ако трябваше да работя, по-добре да съм си свободна и да си разполагам с дохода, не да го впрегна в семеен бюджет. Обаче държах и на външен вид- да ме кефи каква порода е. Не бих си взела модел български мутроид, колкото и да е перспективен.

# 1 379
Скрит текст:
За мен няма никакъв проблем да съм "майка и съпруга" единствено, защото знам, че това е само един период от брака, максимум 5 години, след това малко по малко се случва естествено и без стрес жената да поизлезе навън. Е, малко вероятно е да замени без усилие дохода на мъжа си, така че ако нещо стане с него, да запази 100% стандарта на семейството. Това е рядкост по целия свят, освен ако мъжът не е неудачник.

А златотърсачката е тази, която не би погледнала мъжа, ако не бяха парите му. Освен това има един елемент на гладно-ненаядено, така че се търси не просто приятен лайфстайл, ами чак прекален лукс, плюс показност. Щото не съм чувала за "златотърсачка", която да иска голяма къща някъде далеч от града, в която да си прекарва приятно на верандата- повечето искат да ги видят в града, във вървежните салони и заведения.

Иначе аз не съм си търсила мъж с доходи, просто отхвърлях тези без. Защото нямаше никакъв смисъл да се омъжвам, ако няма да имам опцията да не работя. Ако трябваше да работя, по-добре да съм си свободна и да си разполагам с дохода, не да го впрегна в семеен бюджет. Обаче държах и на външен вид- да ме кефи каква порода е. Не бих си взела модел български мутроид, колкото и да е перспективен.
''освен ако мъжът не е неудачник.'' - Ахъм, и после ме обвинявате, че аз приравнявам човекът със сумите, които печели.  Laughing

"А златотърсачката е тази, която не би погледнала мъжа, ако не бяха парите му. " - Ами при тебе е горе долу същото. Ти писа, че не се занимаваш с мъже, които са с ниски доходи или доходи колкото твоите (в противен случай са неудачници по твои думи) . Тоест ти първо поглеждаш мъжа, разбираш доходите му и чак токава решаваш струва ли си да се занимаваш с него. Златотърсачката пропуска тази стъпка и направо честно и искрено се интересува първо от доходите. Аз разлика между двата подхода не виждам. Така или иначе мъжът е това , което са доходите му според вас.  Peace

И каква е разликата между теб и златотърсачката? Едната се показвала и фукала. А защо не? Това е заложено в природата на човека да се фука и показва. Просто при "обикновената" жена няма кой знае какво да се показва, тъй като мъжът й не и плаща скъпите маркови дрехи, прическите, скъпите СПА процедури и т.н. и заради това тя няма кой знае какви опции за фукане.
И едната , и другата са в зависимо финансово положение , глезотиите, които получават са само подробности.

Според мен е редно жената да се развива и увеличава доходите си доколкото може. Целта е много проста и чисто практична, а не е да се конкурира с мъжа си. Той хубаво си увеличава доходите , но и той е човек и не е застрахован от злополуки , болести, смърт, влюбване в друга жена... И би било кофти стандарта на детето да падне, само защото мама я е мързяло да се развива и е разчитала, че тати вечно ще носи.  Peace

Използвам 2 лице ед. число не за теб конкретно, просто така ми е по-удобно да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт