Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 498
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 870
Сирен, не мога да се въздържа. Много грозно обиждаш, дано не го осъзнаваш. Някои епитети не смятам, че са подходящи още повече изречени/изписани от дама. Не желая да ги повтарям и не следя хронологии, но са ми се и придължават да се отпечатват в съзнанието ми. Мен са ме учили, че някой ако се отнася лошо с мен да си помисля с него колко лошо са се отнесли, за да пренася той това върху мен.

# 871
О, да, той секса през десетина години го променят  Joy Ох, бе, Сирен  Joy
Ми как, откриха G -точката. Представяш ли си преди векове как са се справяли без това откритие. Мъка, мъка...

# 872
Ами да, всъщност има си практики и моди на десетилетието, някои неща изведнъж стават "задължителни". Може да си свериш часовника, има Google Trends. Гледаш какво търсят хората и какво е на мода. За по-новите поколения някои практики и похвати на по-старите ще изглеждат смехотворни.

Да не говорим, че цялостната култура на общуване между половете се променя много бързо.

Въобще не се майтапя, като казвам, че и 10 години разлика в наборите има голямо значение за светоглед, избор в живота, избор на партньор, цели в живота.

В момента например е тренд да се обявиш за бисексуален или някакъв вид -джендър.

# 873
След някой и друг месец ще стана на 46, а секс правя от 17-годишна. Значи почти 30 години. И не съм забелязала, че е настанала революция, а и с първия, и с втория мъж си караме декадентски някак, нереволюционно. Еххххх! Embarassed

# 874
Ти пък все едно си наясно със сексуалната революция, Сирено. Точно ти хабер си нямаш. Simple Smile

Аз съм от поколението, което се е отвратило от сексуалната революция и реакцията е да се върне към традиционното. Сексуалната революция вече не е на мода, главно защото резултатите са по-лоши от очакваните.

Icey, спокойно, дишай и приемай нещата с капчица хумор. Големи хора сме, не би трябвало да има нервно хихикане. Никой не се отнася лошо с теб, спри да си въобразяваш кой какво чудовище е в реала.

Говорейки за реала, не знам по каква логика според Контесата едновременно давам достатъчно инфо, за да бъда разпозната, но пък в същото време всичкото ми инфо е измислено и в реала няма такава личност.

Уиш, сексуалната революция е от 60-те, доста преди твоето време. На практика си расла в новия морал. Но има и по-нови аспекти. Не знам, може и да сте имали секс за една нощ по клубовете, може и Tinder да е имало...

# 875
Сирена, обясни ми как едно събитие може или не може да бъде на мода? Чутовна глупост каза. Нищо не ти е ясно.
Кажи ми, правила ли си някога с****а в живота си по свое собствено желание?

# 876
Има ли поколение, на което да не му се е случвал секс за една нощ поне веднъж?

# 877
Уиш, тук не говорим за поне веднъж. Да, има такива поколения.

Но в последните 20 години се смята за ОК това да се случва всяка седмица или при всяко излизане на клуб, особено сред студентите.

Big City Nights, със съжаление ще отбележа, че и ти си назад от времето. Някои сексуални практики имат разцвет и стават едва ли не "задължителна програма", а преди са били ултра екзотика.

# 878
  • София
За теб какъв би бил критерият?

За мен е обща виталност и способности, като базово ниво- не може някой да е нездрав и слабоват и да е силен в секса. После идва критерият Good, Giving and Game, тоест- да има някакви технически способности(Good), да се грижи за удоволствието на партньора (Giving) и да пробва нови неща поне по 2 пъти, преди да реши, че не са за него (Game).

И след това- сексуалността да е интегрирана с цялостната личност, да има някакъв личен почерк, а не да е просто задоволяване на нужди.

Плюс някои съвсем физически измерения като подвижност, гъвкавост, физическа сила и танцьорска грация, а не все едно си легнала с морж. Въпреки че на женските моржове може и да им харесва, знам ли...

Сирено, ако ще акробат, плувец, световен шампион по самба+ гениален програмист в едно да си намериш, все същия незадоволен философ ще си останеш.
Имаш проблем със сексуалността, както сама си призна, но с четене на книги за сексуални техники, няма да си го решиш.
Върви на доктор, лягай на диванчето, за да ти намерят корена на бъга, че ще изпушиш и язък първо за теб, после за децата ти. Peace

# 879
О, винаги е имало такива студенти, но никога не са били всички студенти.

# 880
Ти пък все едно си наясно със сексуалната революция, Сирено. Точно ти хабер си нямаш. Simple Smile

Аз съм от поколението, което се е отвратило от сексуалната революция и реакцията е да се върне към традиционното. Сексуалната революция вече не е на мода, главно защото резултатите са по-лоши от очакваните.

Icey, спокойно, дишай и приемай нещата с капчица хумор. Големи хора сме, не би трябвало да има нервно хихикане. Никой не се отнася лошо с теб, спри да си въобразяваш кой какво чудовище е в реала.

Говорейки за реала, не знам по каква логика според Контесата едновременно давам достатъчно инфо, за да бъда разпозната, но пък в същото време всичкото ми инфо е измислено и в реала няма такава личност.

Уиш, сексуалната революция е от 60-те, доста преди твоето време. На практика си расла в новия морал. Но има и по-нови аспекти. Не знам, може и да сте имали секс за една нощ по клубовете, може и Tinder да е имало...
Явно няма да се измъкна толкова лесно, колкото ми се искаше. Не визирах себе си, а определения, които използваш в постовете си. В тази връзка има една приказка да не питаш старило, а патило.

# 881

Няма такива поколения. Просто в различни исторически периоди хората са се прикривали малко повече, и от време на време някой е плащал с живота си, за привидно успокоение на общността.

# 882
Абсурт, от има-няма 120 години никой не психоанализира с лягане на диванче...

Между другото, кое му е лошото да си философ? Нали се сещаш, че в момента, в който изречеш "аз не философствам", всъщност го правиш?

Уиш, сега е много масово това. И не само- модерно и престижно е, така че хора, които не би им дошло отвътре, го правят, защото така се прави.

# 883

Но в последните 20 години се смята за ОК това да се случва всяка седмица или при всяко излизане на клуб, особено сред студентите.

Big City Nights, със съжаление ще отбележа, че и ти си назад от времето. Някои сексуални практики имат разцвет и стават едва ли не "задължителна програма", а преди са били ултра екзотика.

Като човек, който прави много и различен секс от този, който ти правиш ти гарантирам, че знам отлично кои практики се котират тези дни. Но ти откъде знаеш е загадка за аудиторията. А, сетих се. Прочела си нещо в някое списание.

И друго. Сексуалната революция е всъщност относно секса като дискурс в полето на социологията. Акцентът е върху отношението към него. А не кой какво прави или не прави.

# 884
Уиш, сега е много масово това. И не само- модерно и престижно е, така че хора, които не би им дошло отвътре, го правят, защото така се прави.
Не бих казала. Общувам почти ежедневно с хора на възраст между 20 и 25. Мисля, че ти по-скро спекулираш за тяхното поколение, а в последните години не си имала много контакти на живо с тях.

Общи условия

Активация на акаунт