Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 488
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 855
На мен ми пука и за идеите и за личността зад тях. Затова идеи поднесени без достоверност не са ми ценни.

# 856
Визирах най-вече "голям процент от жените".

Щото тук излезе, че 100% всички (освен мен) са големи сексуални таланти. А някак не ми се връзва затруднен оргазъм с талант в секса.

# 857
На мен ми пука и за идеите и за личността зад тях. Затова идеи поднесени без достоверност не са ми ценни.

Мда, някои хора наистина обичат да провеяват кой кой е в реала, нали?

# 858
Явно аз съм отново в 10те процента от ' жените'.
Мога с удоволствие да дискутирам идеи с часове, но изфантазираните животи и преживявания не се котират в практиката.

# 859
Кажи го де, сериозно си мислиш, че нямам три деца.

Готова ли си да си изядеш думите публично?

# 860
Малка си още и скоро омъжена, ще разбереш някой ден кое е "болното".

Въпросът е, че в тази тема има врели и кипели жени от бейби бум поколението, според които и двете сме взели смотани айтита, не сме таланти в секса и изобщо къде сме тръгнали в тоя живот.

О, не, не. Категорично няма такова нещо като вие двете. Не слагай icey където не ѝ е мястото.

# 861
Малка си още и скоро омъжена, ще разбереш някой ден кое е "болното".

Въпросът е, че в тази тема има врели и кипели жени от бейби бум поколението, според които и двете сме взели смотани айтита, не сме таланти в секса и изобщо къде сме тръгнали в тоя живот.

О, не, не. Категорично няма такова нещо като вие двете. Не слагай icey където не ѝ е мястото.
Така е. Едната е открила оргазмите с мъжа си, другата с... книгите.

# 862
Кажи го де, сериозно си мислиш, че нямам три деца.

Готова ли си да си изядеш думите публично?
Yes, Ma'am!

Така е. Едната е открила оргазмите с мъжа си, другата с... книгите.
Някои пък никак. И керванът си върви..

Имах предвид, че когато човек дискутира идеи и взаимства предпочитания то той неминуемо се влияе и от личността зад думите.

Примерно аз самата бих погледнала с други очи на идея, която ми допада, но се оказва, че е взаимствана от Хитлер или Тръмп.  Peace

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 21:22 от Анонимен

# 863
Цялата тема трябва да отиде в "Смешките". Като я отворя и започвам да се кикотя като ненормална - голяма веселба.
Аз се чудя тази дето се обяснява ли е ненормална, тези дето й отговарят или аз, която прочетох всеки един пост  Tired
И аз като теб. Joy

# 864
Забавен въпрос: колко от възмутените в тази тема са чели/гледали 50 нюанса сиво?

# 865
Кой е възмутен и от какво?

# 866
По мое време беше актуална Емануела. Mr. Green

# 867
Не знам защо тази тема привлича толкова много бейби бум бабки...но пък са щастливи по своему, не са видели теорията и практиката на последните десетилетия от сексуалната революция.

# 868
  • София
О, да, той секса през десетина години го променят  Joy Ох, бе, Сирен  Joy

# 869
Ти пък все едно си наясно със сексуалната революция, Сирено. Точно ти хабер си нямаш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт