Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 473
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 840
Скрит текст:
Интересно ми е, авторката на темата, на която ѝ се щеше по два пъти на ден, дали след всичките тези 56 страници все още има някакво желание? И дали изобщо ги следи, или отдавна чете наръчници за вдигане на нивото?

Авторке, ако четеш - впиши се, сподели. Полезна ли ти беше темата? Успя ли да промени живота ти, да ти даде някакви насоки за размисъл? Мисля те, да ти кажа, от цял форум
презадоволени многооргазменички
Скрит текст:
, сал ти една посмя да споделиш, че си неудовлетворена, и виж каква вълна отприщи...
Това прозвуча като ударнички многомашиннички....    Joy

Бамбино, ако имаш питане конкретно, давай.Ако просто си търсиш обект за заяждане, не си случила.    Peace

# 841
"нежността, игривостта, закачливостта, желанието, страстта, негата, любовта, флирта" - тези неща са ми в категорията интелект, личност, чар и секс, те се случват извън леглото.
Значи, все пак сексът за теб е основно физика и техника.....Без коментар.

Скрит текст:
Чудесно! Аз затова си взех майстор на спорта...
ТОва ли бил ключа за бараката?    Joy
Пък аз да не знам досега, че съм имала виртуоз в леглото.....БрЯх, тоя моя късмет, не ще да ме пуска и това си е.     Laughing
А то, 30 години да живея в заблуда, че аз съм прекрасна омайница.....    Joy Joy
А пък то спорт си трЕбЕло.Дааа,м.
Къде да вместя обаче нежността, игривостта, закачливостта, желанието, страстта, негата, любовта, флирта...?Щото спорт, спорт, ама ако е само физика и техника, повече ми прилича на гимнастика, не на интимно общуване.
Щото Мамасита говори основно за физиката и техниката, пък за основното в секса-нито дума....     newsm78

Цитат
И след това- сексуалността да е интегрирана с цялостната личност, да има някакъв личен почерк, а не да е просто задоволяване на нужди.

Черно на бяло го е казала даже.
Ама иначе четяла между редовете, ах. Пак опираме до критериите.

Май все пак съм я прочела между редовете, а....     hahaha
Сама си е написала, че изброеното от мен за нея не е необходим елемент в секса.
Брех, колко съм добра!!!    (емотикон-сама се потупвам по рамото)    Grinning

# 842
Цялата тема трябва да отиде в "Смешките". Като я отворя и започвам да се кикотя като ненормална - голяма веселба.

# 843
Не се заяждам, съгласих се преди 2 страници с твой пост, беше много добре написан. За критерии ти говоря просто.
Претендираш да можеш нещо, в последната страница ти посочих четири различни случая, в които е било очевидно какво се е имало предвид, а ти не си разбрала. Айде, махни моя случай, остават три други.
По моите критерии ти не просто не умееш да четеш между редовете, а не можеш да осмисляш ясно написан текст. Пък ти си имай самочувствие да можеш да пишеш трактати за когото искаш. И да, наистина се чете злонамерено и с цел да се затапи.

Едит след последния ти пост: Ах, не мога. Ама си вярвай, де, всичко в името на вътрешния мир, жива и здрава.

# 844
Сексът не е основно физика и техника, но ако липсват физика и техника, ще се усети. И ще има СО теми от рода на - много го обичам, но сексът не върви. Чаровен, умен, мил, ама не го може. И какво правим? Трябва да има синхрон между личността извън леглото и тази в леглото.

Написах го вече- сексуалността трябва да е интегрирана в цялостната личност. Той нека е ленив и мек, няма да компенсира с чар и нежност. Иска се и виталност, и физика. Без тях останалото са лигни...

# 845
Сирена, кои са нездравословните и неприемливи сексуални практики за които спомена?

# 846
Как умря Дейвид Карадайн?

# 847
Не помня точно. Асфикция?

# 848
Скрит текст:
Не се заяждам, съгласих се преди 2 страници с твой пост, беше много добре написан. За критерии ти говоря просто.
Претендираш да можеш нещо, в последната страница ти посочих четири различни случая, в които е било очевидно какво се е имало предвид, а ти не си разбрала. Айде, махни моя случай, остават три други.
По моите критерии ти не просто не умееш да четеш между редовете, а не можеш да осмисляш ясно написан текст. Пък ти си имай самочувствие да можеш да пишеш трактати за когото искаш. И да, наистина се чете злонамерено и с цел да се затапи.

Едит след последния ти пост: Ах, не мога. Ама си вярвай, де, всичко в името на вътрешния мир, жива и здрава.
Ами, о.к., приеми, че чета злонамерено и не се опитвай повече да ме разбираш.    Grinning  

# 849
Чудесно! Аз затова си взех майстор на спорта, а не компютърджия( ша ма извините😋) и нямам проблеми като Серената.
+1  hahaha

# 850
Не помня точно. Асфикция?

Е това не бих пробвала. И други подобни. Изобщо всичко, което заплашва с нараняване и смърт на участниците и/или трети лица.

# 851
Цялата тема трябва да отиде в "Смешките". Като я отворя и започвам да се кикотя като ненормална - голяма веселба.
Аз се чудя тази дето се обяснява ли е ненормална, тези дето й отговарят или аз, която прочетох всеки един пост  Tired
П.П. Аз пък се намерих с компютърджия, не мога да рисувам дори читаво дърво, но продължавам да смятам, че поначало сексът е за създаване на поколение. Човекът обаче (и не само той) има невероятната възможност да го прави и за удоволствие. Защо? Защото може.
Редакция: Чакам вълната от недоволство с нетърпение. Много бих желала да осмисля това загубено време...

# 852
Аз се чудя тази дето се обяснява ли е ненормална, тези дето й отговарят или аз, която прочетох всеки един пост  Tired
П.П. Аз пък се намерих с компютърджия, не мога да рисувам дори читаво дърво, но продължавам да смятам, че поначало сексът е за създаване на поколение. Човекът обаче (и не само той) има невероятната възможност да го прави и за удоволствие. Защо? Защото може.
Редакция: Чакам вълната от недоволство с нетърпение. Много бих желала да осмисля това загубено време...
нд, 14 май 2017, 08:34
"На голям процент от жените им е по-трудно да достигат до кулминацията. Аз също бях от тях."

Това да ти е познато?

И това :

"Когато започнах да излизам с вече съпруга ми и да виждам, че става сериозно, му обясних. Проведохме дълъг разговор и после дълги секуално-опознавателни сесии Smile Но се справихме."

Ако беше чела навреме, нямаше да ги има тия историйки по-горе.

Та така, кой както го разбира...сега да те развеждаме ли с тоя мъж, че не е могъл още от първата секунда да те накара да експлоадираш само с поглед, или пък да изпиташ оргазъм, защото и той го е изпитал в тоя момент...

# 853
По-трудно не значи никога. Моят мъж не ми е първият сексуален партньор. И спирам, защото не е моята игра. При теб има нещо болно. И нека не забравяме, че ти си измислен образ. Аз си заставам с лицето. Със здраве!

# 854
Малка си още и скоро омъжена, ще разбереш някой ден кое е "болното".

Въпросът е, че в тази тема има врели и кипели жени от бейби бум поколението, според които и двете сме взели смотани айтита, не сме таланти в секса и изобщо къде сме тръгнали в тоя живот.

А иначе, относно лицата и образите- за мен най-важното са идеите. По принцип не ми пука за човека в реала зад идеите. На някои обаче им пука, търсят и ровят кой кой е в реала. Не знам, не знам...за къде съм тръгнала с тия три въображаеми деца.

Общи условия

Активация на акаунт