Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 175
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 90
Защо да са заблуди? За мен т. нар. нормален секс ми стои супер махленско и тъповато. Не може да си на 30+ и да не си пробвал/пробвала експерименти с отложен или пропуснат оргазъм, старт и стоп...всъщност това е единият от начините да си тренираш нервните окончания. С времето се усеща, че тръпката не е само в тесните граници на клитора, а се активират и по-дълбоки нервни окончания за съвсем различно усещане. Та кой питаше там нещо си за вагинален оргазъм? С бързак няма да го получите, гарантирано.

Да, имам късмет, че не съм намерила някой Булгарише Мачо, дето ръчка, поти се, реве като лев балканский същи и толкоз. Ама и да бях намерила, едва ли щях да го приема за сериозна връзка и брак. Както казах, много са ми смешни сексуалните неграмотници. И наистина не мога да повярвам, че някоя жена може да е доволна с мъж, който не поставя нейното удоволствие на първо място, че дори на пиедестал.  Че това си е хубав източник на самочувствие- да побъркаш жената, а ти да се наслаждаваш на нейния оргазъм.

Мъж на 40 е хубаво да може да не свършва, за да може всеки ден. Иначе не е полезно, ще се изтощи, защото за мъжа е полезно между оргазмите да има толкова дни, колкото е първата цифра от възрастта. А на 40 жената е в сексуален разцвет, така че мъжът ако ще е адекватен, ще трябва да овладее секса без свършване.

# 91
Потресаващо  Crazy
Фройд би си водил записки от темата ...

Човек ще рече, че Siren  прави секс с единствения 40+ годишен мъж на планетата.  Ама нали ВСИЧКИ други са изоставащи и не ги владеят секс игричките за напреднали  Crazy

# 92
Ама кое му е потресаващото? Това са си съвсем нормални сексуални техники за средно напреднали. Всичко друго е мушкане на сляпо, което си е нормално за семпли хорица, ама не изчерпва човешката сексуалност.

То ще се окаже, че много отраканата ССФ прави супер посредствен секс и си мисли, че друго не съществува. А аз не съм някакво извънземно, за мен тия неща са си нормални.

# 93
Хайде да видим дали ще ме разбереш, като за случая ще сравня секса с готвенето.

Аз съм страхотна готвачка, невероятна! Това MasterChef ряпа да яде пред мен. Въобще не знам как може да се задоволявате там с някакви посредствени манджи. Готвя на горен реотан, на долен реотан, на два котлона едновременно, а бе висша кулинария му викам АЗ на това.
От къде знам, че съм страхотна готвачка ли? Ами моя мъж ми яде манджите и вика, че му харесват.

Приликата с определени лица и теми е случайна и неволна ... може би ... 

# 94
  • София
Понякога имам чувството, че Сирената троли останалите Mr. Green
Едно е отлагане на оргазъм, стопове, мопове, друго е изобщо да не се стига до свършване от страна на мъжа. По принцип съм съгласна, че жената трябва да е максимално задоволена и мъжът да се радва предимно на нейното удоволствие, но това ми се струва като крайност.

# 95
  • София
Сирен, твоят мъж яко те будалка.

Абсолютно съм съгласен. И най-лошото е, че тя се самобудалка, будалка и нас.

Да, разбира се млад мъж, и непозната млада жена, "влизайки" в едно легло - е, всичко е повече от ясно.
След 5,10,15 г. брак, две-три деца, стрес, дори и Напълно здрав да си, няма как да очакваш Всеки ден Всеки от двамата партньори да е готов.

Оу, забравих - по-точно Винаги Мъжът да е готов, че жената - цикъл, предцикъл, постцикъл, да не иронизираме пак, както някой спомена по-нагоре.....

# 96
  • София
По принцип съм съгласна, че жената трябва да е максимално задоволена и мъжът да се радва предимно на нейното удоволствие, но това ми се струва като крайност.

Това пък кой го измисли, не знам, но която жена го вярва, се заблуждава жестоко.
И в секса, както и във всичко останало в живота, всеки влиза с желанието да получи.
Умните знаят, че трябва и да дадат, за да се случат качествено нещата.

Но, да бъде във връзка, само за да се радва на кефа на другия, такъв човек не познавам- без значение от пола.

# 97
Понякога имам чувството, че Сирената троли останалите Mr. Green
Едно е отлагане на оргазъм, стопове, мопове, друго е изобщо да не се стига до свършване от страна на мъжа. По принцип съм съгласна, че жената трябва да е максимално задоволена и мъжът да се радва предимно на нейното удоволствие, но това ми се струва като крайност.

Къде пиша за "изобщо да не свършва". Писах- не винаги, не на всяка цена.

Децата са малки и пречещи общо около 5 години. След това би трябвало да има сексуален ренесанс във връзката. Стресът също е до време, докато потръгнат нещата с професията, след това би трябвало да има и хубави години.

Абсурт, ми не знам, по принцип е възбуждащо да се радваш на оргазма на партньора, доста е, как да кажа, интересно. Не знам защо описваш екстремна позиция- САМО заради това да е във връзката. Но със сигурност може да измести доста фокуса от собственото удоволствие. И да, може в един период удоволствието на жената да е приоритет. Има и такива връзки, но това са игри за напреднали.

Колкото до опита- не е само с един мъж. И си е лично мое мнение, ако ви харесва мъжът да ръчка, да свърши и да захърка, добре, но за мен е смешно. На втория си мъж съм вече и такова нещо не съм виждала, за щастие няма и да видя.

Та с какво точно ме будалка? В тия неща някак няма с какво да се излъже, всичко е видимо с просто око.

# 98
Сирен, твоят мъж яко те будалка.
Абсолютно съм съгласен. И най-лошото е, че тя се самобудалка, будалка и нас
Peace
За мъжа би трябвало особено към 40 да е норма да НЕ свършва всеки път при секс...
На нито една възраст не е норма.
Направо се чудя как се връзвате на такива глупости. Голяма жена си, уж и претендираш и че знания имаш. Пък вземи питай някой лекар преди да се излагаш така.

Умните знаят, че трябва и да дадат, за да се случат качествено нещата.
+1

# 99
  • София
Абсурт, не казвам, че непременно е така, а че на всички ни се иска нашето удоволствие да е на пиедестал и индиректно да се вменява на мъжа, че това е много много важно, за да не се стига до муш муш и чао, оправяй се нататък.
Иначе, съм съгласна, че човекът си е егоист по природа и никой не прави алтруистичен секс само и единствено заради партньора си. Или ако има такива, то това или е период, или заболяване, или друго. Но със сигурност никой не влиза в сексуална връзка и отношения само заради кефа на другия.

# 100
Знам за мъже, които имат проблем със свършването (така както много повече имат проблем със задържането) и то не, защото са много напреднали, а просто имат физиологичен проблем. Не знам дали са много доволни от това, а и повечето жени не ги обичат, защото се чувстват непълноценни като жени, ако партньорът им не може да свърши. Та тези мъже си търсят жени, които имат претенции за дъъъълго клатене и там всички са доволни. В случая един такъв мъж може да е намерил Сирената и да и е внушил, че заради нея го прави и му е много кеф да не свършва, стига тя да е доволна. Със същия успех друг мъж може да убеждава жена си, че нарочно и го вкарва мек, та да не и убива Joy Но иначе няма лошо - намерили са се, паснали са си и им е гот. Това е важното и ги поздравявам за това. Но да ни обвиняват нас, останалите, в некадърност и неумение да правим задоволяващ секс, вече е малко много Twisted Evil

# 101
  • София
нарочно и го вкарва мек, та да не и убива
hahaha
Разсмя ме мощно

# 102
Не е такъв случаят, спокойно. Но наистина не знам как се чувстват жените, дали им е голям кеф, че мъжът толкова ги желае, та за 2 минути е готов и край...и после какво правим?

Говоря за нормален самоконтрол. Макар че моето "нормално" може би се струва космическо постижение за БГ мачото. Добре че си намерих грамотен сексуално мъж, че иначе ако масовото положение е толкова трагично, не знам какво щях да правя.

И понеже темата беше за вагиналните оргазми, без известно трупане на напрежение и изчакване от страна на партньора- няма да стане. Нали това беше целта. Да, трудно е да се развият усещания и да се нацели Г-точката, затова трябва практика, ако може и всеки ден. И затова трябва известен самоконтрол от страна на мъжа, както и отзивчивост.

Или както е казал гуруто Дан Савидж, трябва да е Good, Giving and Game.

# 103
  • София
Сега пък ти изпращаш нещата в другата крайност- 2 минутки и айде.
Meжду "да не свършва всеки път при секс и да трае дълго" и "след две минути е готов" има много други достатъчно удовлетворяващи положения.

# 104
нарочно и го вкарва мек, та да не и убива
hahaha
Разсмя ме мощно
И не само теб...чак получавам звук и картина. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт