Да, имам късмет, че не съм намерила някой Булгарише Мачо, дето ръчка, поти се, реве като лев балканский същи и толкоз. Ама и да бях намерила, едва ли щях да го приема за сериозна връзка и брак. Както казах, много са ми смешни сексуалните неграмотници. И наистина не мога да повярвам, че някоя жена може да е доволна с мъж, който не поставя нейното удоволствие на първо място, че дори на пиедестал. Че това си е хубав източник на самочувствие- да побъркаш жената, а ти да се наслаждаваш на нейния оргазъм.
Мъж на 40 е хубаво да може да не свършва, за да може всеки ден. Иначе не е полезно, ще се изтощи, защото за мъжа е полезно между оргазмите да има толкова дни, колкото е първата цифра от възрастта. А на 40 жената е в сексуален разцвет, така че мъжът ако ще е адекватен, ще трябва да овладее секса без свършване.

Но иначе няма лошо - намерили са се, паснали са си и им е гот. Това е важното и ги поздравявам за това. Но да ни обвиняват нас, останалите, в некадърност и неумение да правим задоволяващ секс, вече е малко много