Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 144
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Така звучи малко по- различно Peace
Иначе, с риск да ме нахокат, аз също съм малко 'разглезена' откъм готовността за секс и мисля, че мъжът трябва да е на линия винаги, когато на жената ѝ се приправи. Grinning
Нямаше нужда от перифразирания по- назад така, че да се получи кариактурно едва ли не. Мъжът имал среща с приятел, но сакън, пропуснал и се втурнал към вкъщи, да си задоволи съпругата.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 19:56 от The Catcher in the Rye

# 76
Аз не съм идиот, да не мога да видя, че човекът е преуморен. Но ако изглежда нормално, в настроение е като цяло- не допускам дори мисълта, че може да ме отхвърли сексуално. Това за мен е проблем. Дори да не е 100% в настроение мъжът, би трябвало да може да извърши акт. Ако трябва да чака няколко дни, докато насъбере сили или пък смелост, то има някакъв проблем.

Просто не виждам как двама млади (под 50г. възраст), здрави (без сериозни болести, дори с някои леки хронични) и прави могат да се съблекат, да легнат в леглото и нищо да не стане в рамките на 20 минути.

# 77
Това за мен е проблем. Дори да не е 100% в настроение мъжът, би трябвало да може да извърши акт. Ако трябва да чака няколко дни, докато насъбере сили или пък смелост, то има някакъв проблем.

Просто не виждам как двама млади (под 50г. възраст), здрави (без сериозни болести, дори с някои леки хронични) и прави могат да се съблекат, да легнат в леглото и нищо да не стане в рамките на 20 минути.

Подобни обобщения не са меродавни и именно заради такива нагласи има теми като тази - разочаровани или притиснати за секс партньори.
Сексуалността не е толкова първична, колкото я изкарваш. 

# 78
Първична е. Не е нормално. Млад мъж ако остане под чаршаф с гола жена- ако ще монах да е- ще се случи секс.

То не е натиск, а си е нормално очакване. Просто не мога да приема, че под 30 е невъзможно мъжът да осъществи акт всеки ден- ако ще и на война да е бил.

Сексуалността не е първична, но е въпрос на контрол и навик.

# 79
Питате за секс всеки ден, не за оргазъм всеки ден. Особено при мъжа, ако жената толкова много иска, би трябвало да може да я задоволи, без да свършва. Ако е грамотен де.

Добре, че не те чете някой мъж #Crazy Че то на мъжете това им е целта на секса - да свършат. Не виждам кой мъж ще се съгласи да прави секс без да свършва. На теб как ще ти хареса да те чукат само ей така, колкото да те раздразнят, но без да свършваш, а? Предполагам, че ще умираш от кеф, понеже си грамотна Twisted Evil

1. Мъжът би следвало да има по-голям сексуален опит, съответно да може да си контролира сексуалната функция и да прави секс по поръчка- просто така, заради практика.
Това да не ти е робот или вибратор, натискаш копчето и започва???
4. Мъжът не се притеснява, че ще забременее, съответно няма негативно влияние върху либидото само от мисълта.
Ми то и жените, избрали правилна контрацепция, нямат такъв страх.
Та така, сексът е лесен за мъжете, изключвам болести и депресия, но при нормални условия би трябвало като жената каже искам- мъжът да е готов. Обратното обаче не важи. Биология, какво да се прави.
Пак да кажа - ти си само за робот. Иначе една жена може да симулира възбуда и да прави секс, защото трябва, ама не виждам как мъж ще симулира ерекция Joy

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 20:35 от Черна станция

# 80
По принцип може, и дори хич няма да е неприятно. Но тук говорим за мъже, тяхната биология е по-друга.

За мъжа би трябвало особено към 40 да е норма да НЕ свършва всеки път при секс. Аз самата го приемам за съвсем нормално. Също така са ми смешни бързаци, дето свършват преди жената, че уж било нормално.

# 81
  • Sofia
Сексуалността не е първична, но е въпрос на контрол и навик.
   newsm78

# 82
Човешката сексуалност има първичен елемент, но и подлежи на контрол. Точно както функции като страх, потене и дишане са автоматични, но подлежат на частичен контрол. На млади години е функция на хормоните, с времето ако се поддържа, става един вид "вторисигнална" и сексуалният отговор може да бъде извикан с малко усилие на волята.

Както и да е, онождайте се със сексуално неграмотни бързаци и после елате да ми разправяте как не отбирам от секс...

# 83
  • Sofia
За мъжа би трябвало особено към 40 да е норма да НЕ свършва всеки път при секс.

Това за сефте го чувам! #Crazy #Crazy #Crazy

# 84
Сирен, твоят мъж яко те будалка.

# 85
За мъжа би трябвало особено към 40 да е норма да НЕ свършва всеки път при секс. Аз самата го приемам за съвсем нормално. Също така са ми смешни бързаци, дето свършват преди жената, че уж било нормално.

Да бе, и за какво го прави тогава? По задължение, защото си му скръцнала със зъби? Пак да те питам, ти ще правиш ли секс без да свършваш, а? Ама мъжът бил длъжен и било нормално ooooh! Майко мила, прочетох мъдрите ти мисли на ММ и той си глътна азбуката Twisted Evil

# 86
Сирен, твоят мъж яко те будалка.

Че е яко, яко е, ама не знаех, че му викат будалкане.

Не, това са си моите стандарти, за всички мъже. Който не ги покрива, въобще не мога да си представя връзка.

Аз съм жена, за мен е друго. Мъжът трябва да може да прави секс, без да свършва. Заради интимността и гордостта, че е побъркал партньорката си, а той е останал стабилен:) това са си игри за напреднали.

Сексът има доста аспекти, не е само с цел пръскане на семенна течност. Даже за мъжа секс без оргазъм може да е доста интересно преживяване. На мен пък са ми смешни мъже, които не могат да НЕ свършват.

И за жената е интересно, отлагане и натрупване на напрежение.

Но както казах, за сексуалните неграмотници е друго, давайте, ваша си работа, но си има и игри за напреднали.

И обикновено не скърцам със зъби, по доста по-приятен начин си показвам какво желая. Дето се вика, предложение, на което не може да се откаже.

# 87
Прави го, за да е приятно на жена му  Joy Joy

# 88
Сиренке, Сиренке, да ти имам самочувствието ( и заблудите). Но в едно си права - ако си си намерила такъв мъж и той е доволен да прави секс и да не свършва, всичко е наред. Но го пази, защото малко такива има.

# 89
  • Sofia
   Ама защо да не свършва? Аз така и не разбрах къде е проблемът. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт