Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 596
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Два часа е идеален вариант, в него включвам време за настройка, разговор, релакс преди и след секса. Ако сме на почивка, два часа. С децата, разбира се, няма как, там максимумът е около 40 минути.
Това ми напомня за  един виц, в който юнакът се хвалеше, че правел секс по 3 часа  и 3  минути- час и половина подготовка, 3 минути секс и час и половина възстановяване. Mr. Green

# 601
Виц или не, при ежедневие с малки деца се изисква все пак малко технологично време, за да се превключи от вълна "мама и тате" на вълна "мъж и жена".

Както и да е, въпросът е, че ако има млади гаджета, при които сексът се случва много рядко, е голям проблем.

# 602
Не знам ако сексът с деца под 5 им е сложен то какво ще се случва/ пише с деца на 7,8, 9, 10, които вече поназнайват и нещо от ставащото, не спят на обяд и си лягат и по-късно?! Направо..

# 603
Сигурна съм, че докато ти правят секса и си чакаш оргазъма  пишеш тук и си четеш книжки. Или гледаш телевизия.

# 604
Не знам ако сексът с деца под 5 им е сложен то какво ще се случва/ пише с деца на 7,8, 9, 10, които вече поназнайват и нещо от ставащото, не спят на обяд и си лягат и по-късно?! Направо..

Деца на 7, 8 и 9 заминават на училище в ранни зори. Също така лесно се оставят на уроци, занимателни лагери, баби и подобни. Децата под 5 са абс. блато, могат да ревнат по всяко време за нещо съвсем нерационално, не търпят отлагане, не излизат сами, непохватни са и винаги са на 3 крачки от посещение в Спешното. Това стресира допълнително. Така че периодът с малки деца наистина е най-сушав откъм качествен секс, не само заради време, а и заради тотално изтощение и целия този абсурд. Да си в режим активно гледане на малки деца е доста страстоубийствено- вече писах, и Ромео и Жулиета в тази ситуация ще им дойде нанагорно да вкарат необходимата доза романтика.

Та затова се налага и двамата да сме готови и да действаме, не да чакаме Муза, защото на практика не се сещам да имам ден, в който съм 100% на линия, поради много причини. Та ако се оставя по течението, може да минат и 2-3 месеца, не от липса на любов, ами ей така от инерция и умора. Ако не си отбележа в календара, ако не си го поставя за цел, няма да стане, нещо друго ще ми изиска вниманието и силите.

# 605
Сирен, пълни глупости, без извинение. Но нямам време да се включа с обяснения

Когато децата са на у-ще и занимални се предполага, че и родителите са на работа по цял ден все пак. И вечерите са всички заедно. Simple Smile А ти на баби и лагери 2-3 пъти годишно ако чакаш  Laughing hahaha

# 606
Работата започва в 9-10, училището в 7:30, навън са в 7 и по-рано. Всяка събота има уроци и курсове за по-пораснали. И неделя има.

# 607
Работата започва в 9-10, училището в 7:30.
НЕ знам как се води, че имаш деца, честно!

# 608
  • където ми харесва
Сирен е права в случая.
А и деца на 10 години не са залепени за теб, имат самостоятелност и би трябвало да са научени на съобразителност. Вие ощв малко и ще кажете, че не правите секс, когато и детето ви е у дома.

# 609
С пораснали деца е лесна работа, защото разбират от дума и като им кажеш, че отиваш в спалнята да си почиваш и да не влизат, те не влизат. Аз съм още по-строга и на децата изобщо не им е позволено да влизат в спалнята - нямат работа там. Освен това след вечеря всеки си отива в стаята и така имате всеки ден поне един час преди да заспите, а ако имате навик да се хоризонтирате рано, даже повече. Това е време само за вас двамата, което може да оползотворите, както си искате.

# 610
Има резон това с възрастта на децата. На 10 г., че и по-рано, помня, че ако не друго, то поне заспивах сама. Сега на моето 3-годишно докато му прочета поредната книжка за Костенурчето Франклин, то и аз съм заспала барабар с нея. Ако не е мъжът ми да дойде да ме събуди, може и седмица на сухо да си откараме.  Laughing

# 611
  • София
Работата започва в 9-10, училището в 7:30, навън са в 7 и по-рано. Всяка събота има уроци и курсове за по-пораснали. И неделя има.
Те 7-8-годишните сами ли ти се водят на училище, или мъжът ти ги води и се прибира за един 40-минутен преди работа  Joy
Иначе не че е по-лесно планирането с пораснали деца, обаче чисто физически родителите се изморяват по-малко, така че да не заспят преди децата  Laughing
В този смисъл съм съгласна, че с пораснали деца е по-лесно.

# 612
Както казах, училището започва рано, работата по-късничко.

А с деца до 5 има и по-критични години. Има периоди, в които физически висят от мама по цял ден. Вечер имаш усещането, че не искаш никой да те докосва, след цял ден дърпане, кърмене, пипане...така че наистина си е доста по-критичен период, в който ако се чака на спонтанност, има да си чакаш.

Седемгодишните не, но на 8-9 вече си ходят сами на училище. И когато училището и градината са на близки дистанции- не говорим за развозване до другия край на града все пак.

Въпросът не е в детайлите на логистиката, а в това, че трябва да се намери време, ако и да не са спонтанни нещата.

Освен това по-големите играят Майнкрафт и въобще не чуват и виждат какво става в реала...

# 613
Детето на 5 и 6 не ходи ли на градина и то от 7 до 6 поне?
Децата на 7 и 8 не са ли на училище по половин ден? Нима не изискват грижи? Вечер не лягат ли по- късно от 4 годишно дете? Пишете дивотии.

Ама иначе стандарта бил Майнкрафт, баби и делегиране на отговорности на първолаци като на тийнове.

# 614
Никакви дивотии, децата на 7 -8 изискват в пъти по-малко грижи, отколкото тези на 2-3 или на 1-2. Освен това дете на 7-8 може да го пратиш в стаята и няма да направи беля, да се защипе, удари, нито ще писне за нещо напълно нерационално. Може вечер да се изкъпе, оправи само, да си облече пижамата и да си легне. Дори да не заспи, поне кротува в стаята. Няма нужда да си до него всяка секунда.

Градината е от 8:30-9 докъм 5. Има достатъчно време и за развозване, и за още едно кафе с райбер преди работа.

Грижите за дете на 8...на практика са нищо, в повечето случаи то само се грижи за себе си, аз само готвя и пера, но общо взето нуждите са много по-малко и много по-малко уморява.

Общи условия

Активация на акаунт