Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 442
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
В нова връзка е нормално всеки ден, защо не и многократно на ден.
В дълга връзка нормалното приема други размери, да кажем веднъж - два пъти седмично.

# 691
Едно ми стана интересно- как Сирената ще успее да предаде цялата тази мъдрост на дъщерите си, за която е говорила по темите- аз ще ги уча на това, на онова, да се държат еди как си и всичкото това -в рамките на 15- минутна комуникация. Ако отговорът е, че ще ги изчакаш да пораснат малко и тогава вече ще си водите разговори, помисли. Децата не са толкова тъпи и помнят, и усещат вниманието. Peace
След 6-7г може и да могат да водят нормални разговори, но няма да искат да ги водят с теб, защото ще си тази, която ги е пренебрегвала и в пубертета ще си кажат "айде, 15 минути изтекоха, махни ми се от полезрението".

Казах, че със сина си говоря 15 мин. и ме изморява. Дъщерите ми на практика още не говорят- времето ще покаже искат ли, пасваме ли си. Общо взето имам няколко опита, да му мислят тия с по 1 дете, трябва всичко да е перфектно от първия път.

А иначе съм си запазила един метод за говорене- един от професорите ми в университета си изкарваше дъщерите на дегустация на вино, изпиваха по бутилка и си говореха за живота.

На сина си съм обръщала много внимание, но от кухнята споделям, че не всички мои деца ми пасват еднакво на характера. Което е съвсем нормално.

Пък и при сина ми има една прекомерна приказливост на моменти, която се опитваме да преодолеем. Това също изисква внимание.

# 692
  • София

Не, разбира се. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, не само при еякулация.
Затова има толкова много аборти, защото някой умник е излъгал жена си, че върши работа. Но какво му пука, нали няма него да стържат после докторите.

Отделят се от който не умее да се контролира.
Който си го може, ги отделя когато вече е безопасно.

Та, методът върши работа, но си требе специалист. Simple Smile

# 693
А иначе съм си запазила един метод за говорене- един от професорите ми в университета си изкарваше дъщерите на дегустация на вино, изпиваха по бутилка и си говореха за живота.

хм, и кога тоз метод?
когато станат над 20 г. предполагам  Mr. Green
а до тогава?
ако не са ти пасвали добре на характера, дори с вино няма да успееш да ги примамиш за разговор, когато станат възрастни

# 694
16? В Европа сме все пак.

# 695
моята е на 17 и не бих я напила, за да си поговорим
когато твоята стане на 16, действай

# 696
Кой говори за напиване, писах опитване на вина. Има разлика. Говорим за съвсем леко пиене.

И това няма да е единственият разговор, но по принцип е хубав подход, зрял, респектиращ, като за почти-възрастни. Безопасно, под окото на родител, но и леко рисково.

Между другото, излишният пуританизъм е най-добрият начин да загубиш доверие на пораснало дете. Да те сметне за смотан/а...и си има начини да покажеш, че не си. Не е до алкохола, друго е, който го види, се усеща- който чете злонамерено, да си чете както си иска, не ми пука.

# 697
ще го кажа пак - ако пренебрегваш децата си заради нещо /няма значение какво/, дори на дегустация на вино няма да можеш да ги "изкарваш" - ще си пият и без теб

# 698
То не е точно пренебрегване. Бащата, като ходи на работа, пак е обичан от децата, но се знае, че има свои задачи. Даже затова повече го уважават.

И при майката може да се знае, че няма да ходи зад дупета и да е на линия, че си има свой свят. От една възраст нагоре това е позитивно послание, особено за дъщери.

# 699

Контролът е отделен въпрос. За друго става дума за естествените процеси за смазване в началото, което няма как да се избегне.
"мъжкият организъм произвежда т.нар пре-еякулат в началото на половия акт, който може да съдържа жизнеспособни сперматозоиди"
http://escapelle.bg/bg/we-use-withdrawal
Затова сума ти момичета и жени са в болницата за аборт.

То не е точно пренебрегване. Бащата, като ходи на работа, пак е обичан от децата, но се знае, че има свои задачи. Даже затова повече го уважават.
И майките, и бащите ходят на работа, децата на градина/училище. Всеки си има своите ангажименти, но това няма нищо общо с отделянето на време и за други неща, като семейството.

# 700

И двете са абсурдни. За мен.
Иначе нямам претенции да си пъшкате, докато децата ви ви чуват, мен ме е срам Simple Smile
+1

Разбрах най-после. По стандарта на ССФ е ОК 15-16 годишно дете да доведе гадже и да правят секс по всяко време, дори с родители у дома.
Не е ОК за мен.  #Crazy

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 23:49 от Анонимен

# 701
Вие сте в Канада, къде се буташ за ССФ...

# 702

Не, разбира се. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, не само при еякулация.
Затова има толкова много аборти, защото някой умник е излъгал жена си, че върши работа. Но какво му пука, нали няма него да стържат после докторите.

Голямо контролиране при тези вашите мъже...Имам чувството, че и команда "Спри да кървиш!" ще им подейства, ако нещо се наранят.

# 703
Голямо контролиране при тези вашите мъже...Имам чувството, че и команда "Спри да кървиш!" ще им подейства, ако нещо се наранят.

Е, това са хора 40-ти-50-ти набор; те не са хора, а желязо направо. Пък и спомените винаги са идеализирани.  Mr. Green

# 704
  • София
В нова връзка е нормално всеки ден, защо не и многократно на ден.
В дълга връзка нормалното приема други размери, да кажем веднъж - два пъти седмично.

Кой определя какви са размерите на нормалното, обаче? Аз, например, имам двадесет и кусур годишен семеен живот с един и същи мъж и правим три-четири-пет пъти седмично секс, понякога - всеки ден. Значи ли съм, че сме ненормални?
Според мен всичко е индивидуално и зависи от темперамента, настроението и куп други субективни фактори.

Общи условия

Активация на акаунт