Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 419
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 735
Ами такъв ми е типажът, обаче в крайна сметка животът е за живеене, трябва да правим неща. Обичам да съм сама, но също така не обичам да си пазя рокличката да не се изцапа.

Уиш, не само съм го мислила, а вече доста хора съм накарала да си изядат думите. Любимата ми фраза- ти ще видиш. Отивам...и виждам друго.

Осъзнаваш ли колко е безсмислен този разговор? Правиш неща, случват се неща- това е реалност. Другото са идеи, а идеите са нетрайни, ако не са реализирани. Какво е трябвало, какво е можело- вятър работа.

# 736
  • София

Никой не е казал, че няма оцелели на руска рулетка.
Говорим за неща, които нито аз на теб, нито ти на мен трябва да ми обясняваш, има си лекари, които са ги учили тези неща, те са хората, които са категорични, ние освен да си правим експерименти, друго не можем Simple Smile

Е, това беше култово! Hug
Милиони, оцелели по 30 години на руска ролетка..........
Значи, докторите били го учили и са категорични?
Ти, с всичките доктори по света ли направи анкета, получи 100% положителен резултат, та си толкова категорична? newsm78

# 737
Правиш неща, случват се неща- това е реалност.
А, ето това беше идеята ми за секса.

# 738
Еми значи съм успешна в тази област, дори да не ми е талант. Така че май стигаме до извода, че са важни резултатите- а не това дали е постигнато с четене, опити, практика и с някои трудности.

Аз лично смятам, че добре съм пласирала сексуалната си енергия, има видими резултати. Не говоря само за деца.

# 739
Откъде го измисли това "успешна"? Успех е последната уместна дума за секс.

# 740
Във всяка тема все се надявате Сирената да е нещастна. Според мен това е социален експеримент някакъв.

# 741
Е как- хармонично усещане, задоволство, усъвършенстване, оргазми- съвсем нормални критерии. Има ги налице, значи едва ли е провал. В смисъл- не ни идва да се удушим един друг, харесваме се, никой не се крие под леглото, значи е успех.

В крайна сметка сексът не е нещо чак толкова митично, та да не може да се опише в познати категории.

Кристина, да се чудиш направо защо стои мъжът ми с мен:) може би е професионално изкривяване, ако едно нещо няма бъгове, не му идва да го "работи", ами го хвърля за продажба:)

# 742
Но това са съвсем естествени неща между хора, които се привличат. Аз бих казала, че ми доставя удоволствие, но не бих мислила дали съм успешна в тази област. Успех е, когато си се трудил целенасочено.

# 743
За себе си съм се трудила. Например раждането на дете ми подейства така, все едно някой беше изритал душата от тялото ми. Буквално трябваше да се науча наново какво да правя, бавно и с търпение. Човек има различни периоди и събития в живота. Научих, че това, на което му викат "сексуалност" е пъзел от различни парченца и понякога се разсипва и трябва да се пренареди.

Дори и при привличане, понякога има нужда от работа. Не бих издигала привличане и химия на пиедестал, защото така се стига до комични ситуации да се развеждат добре функциониращи двойки. Щото според някоя отракана кака нямало химия...ами за тялото няма значение има ли химия или няма- щом има секс, то си произвежда химията, биологичен факт.

Колкото до брачното щастие- все пак съм с втори мъж, и парадоксално точно защото нещата се получават, ясно виждам и защо се получават. Защото имам негативен опит и мога да оценя позитивното.

# 744
Да, при теб се получава така. В други случаи, трудът не е нужен.

# 745
Но това са съвсем естествени неща между хора, които се привличат. Аз бих казала, че ми доставя удоволствие, но не бих мислила дали съм успешна в тази област. Успех е, когато си се трудил целенасочено.

Между другото, има случаи на хора, които се привличат дори фатално, обаче не могат да се справят със секса.

Аз си признавам, че с мъжа си чак фатално не се привличам- и двамата не сме фатални личности по принцип. Но пък ставаме идеално за семейство. Понякога се майтапя, че ако не си бяхме родили деца, дотолкова не става за гадже, че щях да го разкарам бързичко. Но пък става за мъж и татко- в такава връзка се чувстваме отлично. Странно е, но е факт. И после изведнъж осъзнаваш, че след като сме минали през няколко години интензивно градене на семейство, вече може да си играем на гаджета, когато решим.

# 746
Сирен, чудя се от няколко дни нещо. Ще те замоля Simple Smile да ми отговориш честно.
Ако седнеш на масата с познати за какво разговаряте? Това всичко тук, което го пишеш и споделяш ако се видим някой ден из някоя алея в парка как ще го прескочиш/ формулираш?

Ще изпиташ ли срам от казаното тук и съвсем по същия начин  ли ще говориш? А ако го прочете сина ти след 10ина години?

# 747
Аз ако ти кажа за какво говорим на маса, хептен ще се изчервиш:) за съжаление по-скоро е геополитика, Брекзит, Тръмп, соросоиди, мурзилки и други подобни.

Възрастни сме, има си компании за всякакви теми. Тази тема и по този начин мога да я коментирам на маса и съм я коментирала без притеснения, интелигенто и нормално.

Ако в парка много ти се говори на тази тема, ще говоря, ще ти обясня и за Мастърс и Джонсън, и за Фелденкрайс, и за каквото попиташ. И без това като тръгна с трите деца, сигурно над 20 жени без подканяне са ми разправили историите си как точно са се разкъсали при раждане и къде по колко шева имат. Не знам, жените обичат да разправят такива неща.

Та за мен например е нормално да се събере женска компания и ако има малко алкохол, да си сравнят бележките какви семейни съкровища имат у дома.

# 748
Пробвай. Обичам да чета. Червенето ще си го преживея Simple Smile

Тези 'геополитика, Брекзит, Тръмп, соросоиди..' са нормални разговори на маса, но другото..
По женски е различно, но аз говоря семейно като седнете?

Искаш да кажеш, че си разговорлива на такива теми и на маса? Пред мъжа ти? За техниките му, за броя на оргазмите, за честотата на акта?

А ако синът ти  прочете това за децата, за мъжа като център, за спасението на брата вместо децата и какво ли още не, няма да ти е неудобно?

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 18:46 от Анонимен

# 749
Е не пред мъжа де, но в компания на жени- това си е класика, като оная сцена във Вещиците от Ийстуик. Не знам дали си имала класически студентски години, но като млади и зелени много сме коментирали разни детайли. В зависимост от публиката, разбира се, си сменям фокуса върху един или друг аспект. Но ако се заговори за секс на маса, се включвам в разговора, не си гледам чепиците изчервена. Мисля, че всички нормални възрастни го правят това.

Ако синът ми прочете, доста вероятно е да се съгласи. Бих се радвала, ако някой ден жена му го поставя в центъра, вместо като ударничка да хукне да трупа майкоточки с кръжоци и курсове за безценното дете.

Общи условия

Активация на акаунт