Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 251
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 155
Общо взето измислен образ. И спирам с него.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:07 от Анонимен

# 1 156
В моята категоризация "актриса, която обядва с бяло вино" влиза в графата "поизлъскана ковра".

# 1 157
Не е от тази година. Ох, Контесо, сриваш се по-бързо от девалвирано аржентинско песо в очите ми.

# 1 158
Ех, Контесо, и ти четеш злонамерено. Да преподаваш не значи да ти е основно занимание. Знаеш много добре дори, че на Запад викат специалисти в сферата да преподават и е въпрос на престиж. В България също е така за някои области и кариерата не се изчерпва с това. Особено пък финансово Simple Smile

# 1 159
Ако е НБУ, най-вероятно да си извикат такъв човек, да...

# 1 160
Не е от тази година. Ох, Контесо, сриваш се по-бързо от девалвирано аржентинско песо в очите ми.
Или твоят т.нар. имидж се срива все по-бързо и не можеш да се измъкнеш от блатото, което сам си си изкопал?!

Ех, Контесо, и ти четеш злонамерено. Да преподаваш не значи да ти е основно занимание. Знаеш много добре дори, че на Запад викат специалисти в сферата да преподават и е въпрос на престиж. В България също е така за някои области и кариерата не се изчерпва с това. Особено пък финансово Simple Smile
На Запад не са нещата като в НАТФИЗ.  Crazy
Просто добре си спомням спора и годините на потребителя, който сега се изкарва на повече...

# 1 161
  • София
Актриските ли затварят интелектуалната бездна.
Само питам Mr. Green

# 1 162
Да, имат достатъчно количество "козметична култура", та да минат за умни. И не става въпрос за грим, козметична култура е точно безцелна начетеност за уж сложни теми, но без някакви особени прозрения. Примерно може донякъде да говориш за френско кино и звучи авторитетно, но при опит за по-задълбочена дискусия не можеш да се справиш, зарейваш си погледа нанякъде и се опитваш да изглеждаш философски-замислено.

Та така за интелекта и културата...

# 1 163
Колко актриси познаваш?

# 1 164
Само две.

# 1 165
Не е достатъчно явно.

# 1 166
  • София
Не знам за (обща) култура, понеже натърти, че му е важно дали има на последния етаж, а и самият той си личи, че не е глупендер, ми стана интересно от какви прослойки са жените му.

# 1 167
  • София
Колко актриси познаваш?

А, трябва ли лично или може да е от екрана, като водещи, например?
Сещам се за Диана Любенова, която представяйки отбор спортистки, ги нарече " геройки"......... Mr. Green

# 1 168
  • Сф
Сирената в артистична среда би била отхвърлена, там хората обикновено имат талант в някое умение- я рисуване, я инструмент, я режисура..а тя една домакиня просто.Сега пък и за преподавателите от  НБУ се изказа.Ха ха ха.Господи прибери си вересиите. Praynig

# 1 169
Тук вече не позна, познавам доста музиканти и художници, а самата аз свиря и рисувам. Точно сред хора на изкуството ми е една от приятните среди, когато имам време, разбира се.

Театърът не е моето изкуство, нито киното, не познавам много актьори. Но тия, които познавам, имат по-скоро лиричен интелект, с континентален привкус, не стават за интелектуален бокс.

Общи условия

Активация на акаунт